Medipol - Op. Dr. Şükriye Leyla ALTUNTAŞ

ArkadaŞlar merhaba ben 27 nısan 2010 ıÇın randevu aldım leyla hnm ıÇın muayene fıyatları ve sezaryanla doĞum fıyatları hakkında bılgısı olan varmı?

selam bende leyla hanıma gidiyorum sgklı isen 45tl muayene ücreti sezeryan olursanda hastane 1.750 tl istiyor. Ben 35 haftadayım normal mi sezeryan mı daha belli değil doğum yapan arkadaşlar yorum yazarsanız sevinirim..

Merhaba, ben de yeni bir anne adayıyım. henüz hiç doktora gitmedim. 5. haftamın içindeyim burdan okuduklarım kadarıyla leyla hanımı istiyorum açıkçası oldukça korkuyorum. Leyla hanımın telefon no.sunu verebilir misiniz?

8 haftalık hamileyken burdaki önerilere bakarak kendisinden zorla randevu aldım ve başladım 27.haftaya kadar ,çok sevecen bir insan fakat aşırı yoğun ssk doktoru gibi girip çıkman bir oluyor,istediğin zaman ulaşamıyorsun,şeker yüklememi 28.haftaya bıraktı kafası çok kalabalık ,kişiliğine bişey diyemem ama ben memnun kalmadım şuan centralde başak sele gidiyorum o da çok yoğun ama çok titiz,dikkatli hastasına zaman ayırıyor dinliyor ve birsürü tahlil verdi daha önce yapılması gereken..

Arkadaşlar ayın 26' sında Leyla hanıma randevum var 7 haftalık hamileyim ama gittiğim 2 doktordanda memnun kalmadım. Bu doktor çok methettiler giden arkadaşlar var mı ? ve hastane hakkındaki düşüncelerinizide yazarsanız çok sevinirim. Doktoru ve hastaneyi beğenirsem doğumumuda orda yapmayı düşünüyorum da...

medipol hastahanesinde leyla Altuntaş ta tüm hamileliğimiz boyunca devam ettik. Ancak maalesef yrd. doçent leyla altuntaş hastalarına dahi yetişemiyor. Programı çok yoğun bir yandan üniversite hocalığı bir yandan muayene ve ameliyatlar derken kendi hastalarına bile yeterli desteği gösteremiyor. Ben hastası olmama rağmen kendisine randevu dışında ulaşamıyorum. Kendisi de bu durumdan şikayetçi ancak yapacak bir şey olmadığını söylüyor. Biz yandık başkası yanmasın diye bunları yazıyorum . Doçent olsun en iyisi olsun diye düşündük ancak bu kezde yoğunluktan kendimizle ilgilendiremedik. Bunların dışında 9 ay bu doktora gidiyorsunuz ve 9 ay boyunca tek söylediği şey aman şimdiden söyleyeyim doğumunuza giremeyebilirim çünkü ders programım çok yoğun. Birde ders programı yoğun olmadığı zamanlarda derslere hazırlık yapması gerektiği söylüyor (suçlamıyorum olabilir). Burada leyla altun taş hanımın hakkını yemek istemiyorum ama şu bir gerçek hamilelikte bir doktora başladığınızda kolay kolay değiştirmek istemiyorsunuz ve bunları baştan bilemiyorsunuz. Birilerine yardımım dokunduysa ne ala. Doktorumda hakkını helal etsin.Ama ya hastahanede yada doktorda bir hata var maalesef hastaların hakkı yeniyor. Medipol hastahanesinin kalitesi ve hizmetinden herhangi bir şikayetim yok sadece anne adaylarına bir tavsiyem olsun istedim.

Son düzenleme:
Back
X