medipol üniversite hastanesinde doğum yapan var mı ?

venus_kadini

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2015
719
652
35
merhaba arkadaşlar
ben 3 aylık hamileyim hala doğum için hastane araştırıyorum acaba medipol'de doğum yapam yada muayeneye giden var mı varsa bilgilendirebilir mi beni. herkese sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden :)

Benim iki arkadaşım da takiplerini medipol de oldu. doğumu da orda yaptılar. Biri normal biri sezeryan. Normal Doğum yapana ben refakat etmiştim hatta. İkisi de çok memnun ayrıldı. Bağcılardakinden bahsediyorum bu arada

Benim iki arkadaşım da takiplerini medipol de oldu. doğumu da orda yaptılar. Biri normal biri sezeryan. Normal Doğum yapana ben refakat etmiştim hatta. İkisi de çok memnun ayrıldı. Bağcılardakinden bahsediyorum bu arada

çok teşekkür ederim peki hangi doktorla doğum yaptılar...

Bende medipolde Günseli hanıma muayene oldum fakat o tüp bebek uzmanı eskiden doğumlara giriyormuş ama artık giriyormu bilmiyorum çok kapsamlı ve güzel bi hastane bağcılardaki medipol

merhaba arkadaşlar
ben 3 aylık hamileyim hala doğum için hastane araştırıyorum acaba medipol'de doğum yapam yada muayeneye giden var mı varsa bilgilendirebilir mi beni. herkese sağlıklı doğumlar dilerim şimdiden :)
cnm medipolde sezaryanla doğum yaptım elif çiler erene muayeneye gidiyordum doğumumuda o yaptı .....ben hastaneyi çok beğendim bebek hemşiresi ve senin hemşiren ayrı sezaryanla olduğum için refakatçiye bile ihtiyacım olmadı diyebilirim elif hanım çok iyi bir doktor ve çok güleryüzlüdür ikinci doğumumda nasip olursa yine aynı doktor ve hastaneyi tercih ederim....

X