Medistate beykoz hastanesi

Evlimutlucocuklu2011

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2012
13
1
36
İstanbul
Selam arkadaşlar
beykoz kavacık medistate hastanesine giden var mı? Kadın doğum sultan hanıma? Hastaneden şuan çok memnunum evime çok yakın ve orda doğum yapmayı planlıyorum :)) yorumu olan veya tavsiye??????

Hastanede ssk geçerli doktorun ssk ile olan anlaşmasına göre fiyatı değişiyor ben sultan hanıma 67 tl ssk ücreti muayane oluyorum ama asıl fiyat tam bilmiyorum . Doğum ücretleride özel bir hastane olmasına rağmen çok uygun yanlış hatırlamıyorsam ssk fiyatı 2.400 ile 4000 arası değişiyor yine doktoruna ve doğum şekline göre :))

Anladım teşekkür ederim bilgilendirme içinn

Selam arkadaşlar
beykoz kavacık medistate hastanesine giden var mı? Kadın doğum sultan hanıma? Hastaneden şuan çok memnunum evime çok yakın ve orda doğum yapmayı planlıyorum :)) yorumu olan veya tavsiye??????

Merhaba, ben de Sultan Hanım'a gidiyorum.
Evime uzak olmasına rağmen hastaneyi de doktorumu da sevdiğim için oraya devam ediyorum.
Özay Bey ve Sadiye Hanım da iyi doktorlar.
Ayrıca hastane personeli de iyi ve güleryüzlü.
İnşallah doğum orada olacak bir sıkıntı çıkmazsa.
Sezeryan 2100 tl ama bizim üçüz olduğu için 2900 tl tutuyor.
Ekstra yatış gerekirse de geceliği ilaç ve tedavi hariç 400 tl.
İnşallah hepimizin doğumu çok güzel ve hayırlı bir şekilde gerçekleşir.

merhaba,

ben medıstate hastanesinde dogum yaptım kesınlıkle onermıyorum. basıma gelenlerı yazmak ıstıyorum fakat yazamıyorum o hastane bana o kadar kotu sey yasattı kı yazarken aynı seylerı tekrar tekrar yasadıgım ıcın kolum kanadım kalkmıyor pelte gıbı oluyorum.
cok kısa ozetlemem gerekırse
gec dogan bebeklerın mekonyumlu dogabılecegı bılgısı verılmeden 42. haftaya kadar bekletıldım
ılk bebegım, dogumdan sonra kucagıma alamadıgım gıbı 1 hafta yogun bakımlarda kaldı
cocugumun ıkıncı topuk kanı alınmıs (dedıklerıne gore) fakat saglık bakanlıgına gondermeyı unutmuslar (aıle saglıgı yetkılıleri tarafından arandıgımda ogrendım)
bebegımın yogun bakımda kaldıgı sure ıcerısınde oda kıralamak ıstedım gecelıgıne 800 tl ıstedıler (cıragan sarayı degıl medıstate kavacık hastanesı)
kucucuk bır emzırme odası var
hastanede kaldıgım sure ıcerısınde dogum yapıp da yogun bakıma yolu dusmeyen anne gormedım
hamılelıgımde kontrole gıderken babamda bogazındakı nodul sebebıyle dr gıttı adamı kadın dogum harıc her bırıme gonderdıler
1 gebelık suresınde muayene ucretlerınde 3 zam gordum
ucret polıtıkası kıme ne tutturabılırsek seklınde yogun bakım suresınce aynı kaderı paylasan bırcok anne ıle konustuk ucret alınmayan kımı hızmetlerr ıcın bazı annelerden ucret alınmıs bunlardan (bırı de benım) vs.vs
ama hastane calısan sadıye hanım aıle dostumuzun yıllardır tanıdıgı bırı ve cok ıyı dr oldugunu soyluyorlar ınternette yaptıgım arastırmalarda da aynı seyı gordum
kendı adıma Allah dusurmesın dıyebılecegım bır hastane

Aynen ben de Medistate'te doğum yaptım ve kesinlikle önermiyorum. Normal doğum yaptım, ben de oğlum da savaştan çıkmış gibiydik. Anlattıkça aynı şeyleri yaşıyo insan o yüzden ben de detaylı anlatmak istemiyorum. Hem çok pahalı hem de hizmet hiç iyi değil. Doğumdan sonra bebeğim sarılık oldu 1 gece için 500 tl ödedik(bu indirimli hali) , o günleri hatırlamak bile istemiyorum. Medistate'e gitmeyi düşünenler iyi araştırsın derim, ben yandım siz yanmayın

17 Ağustosta Medistate de doğum yaptım hamileliğimin son ayına kadar Kadıköy Şifa ya gidiyordum memnun kalmadığım için bir arkadaşımın tavsiyesiyle Medistate ye geçtim Sultan Hanım yaptırdı doğumumu normal doğum yaptım bayram tatili başlayacak olmasına rağmen Sultan Hanım ve ekibi benim doğumum için hastanede kaldılar ve çok zor geçen bir doğum sonrası tatlı meleğime kavuşmamı sağladılar halen de Kartal da oturmama rağmen Kavacıka gidiyorum aynı hastaneden Neşe Hanıma ve çok memnunum tavsiye ederim .

ben de Sadiye Hanım'a gidiyorum şimdilik çok memnunum bir sorun çıkmazsa doğumu da orada yapmayı düşünüyorum umarım benim doğumuma kadar fiyalar çok artmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…