Canim ben haftaya gidicem cok bakindim ama kimseden net bilgi alamadim en iyisi yerinde gidip gormek dedim haftaya nasip olursa gidicem sana bilgi veririm ozaman tabi gec olmazsa senin icin☺Bilgisi olan kimse yok muu
Canım teşekkür ederimCanim ben haftaya gidicem cok bakindim ama kimseden net bilgi alamadim en iyisi yerinde gidip gormek dedim haftaya nasip olursa gidicem sana bilgi veririm ozaman tabi gec olmazsa senin icin☺
Lekelenme cok normal baslarda bende yasadim inşallah kotu bisey yoktur gittinizmi doktoraCanım teşekkür ederim
Dün lekelenmem oldu Hastaneyi aradım. Serpil hanıma gitcektim bugün. Ama eşim gelmedi gidemedim
Yarın gidicem. Serpil hanm müsaitse ona gitcem. Değilse diğer doktorlara muayene olcam
Ama sonra serpil hanmla devam edicem.
Pazartesi akşamı hastaneye gittim. Erkek doktor vardı adını hatırlamıyorum. Çok ilgilendi. Düşük riskim varmış. Kese tam yuvarlak değilmiş. Kesenin arkasında kanama varmış. Zaten benim kanamamda devam ediyoLekelenme cok normal baslarda bende yasadim inşallah kotu bisey yoktur gittinizmi doktora
Canim ya benim oglus rahatsiz ondan gidemedim daha biraz toparlansin diye bekliyorum bakalim nasip olursa haftaya gidicem bu haftada gidemem diye dusunuyorum bide sen gittiginde dogum fiyatlarini sorarmisin sigortali sezeryan Telde bilgi vermiyolar
Salı günü gidicem benCanim ya benim oglus rahatsiz ondan gidemedim daha biraz toparlansin diye bekliyorum bakalim nasip olursa haftaya gidicem bu haftada gidemem diye dusunuyorum bide sen gittiginde dogum fiyatlarini sorarmisin sigortali sezeryan Telde bilgi vermiyolar
Merhaba canmBende Sezeryan fiyatı hakkinda bilgi almak istedim fakat vermediler. Öğrenen olursa lütfen buraya yazarmısınız.
Merhabaamerhaba muayene ucretleri ne kadar
Inşallah ama hala kanamam devam ediyo ve bel ağrım varTamam canim senden haber bekliyorum bu arada inşallah bebegin sagliklidir esmaa_m
Benimde yok ben ona göre sorcam fiyatlarıOzel saglik sigortam da yok maalesef
Teşekkür ederim. Inşallah uygundur fiyatlar.Merhaba canm
Niye tlfnda fiyat vermiyolar anlamadım
Ben salı günü gidicem randevum var.
Fiyatlarıda sorcam
Benim 5.haftada 18270 di banada ikiz demislerdi ama tek cikti o belli olmuyo genelde erkek cocuklarda deger yuksek cikiyoInşallah ama hala kanamam devam ediyo ve bel ağrım var
Senin ilk öğrendiğinde bhcg kaçtı
Benim 4+2 de 1920 idi
Ikiz olma ihtimali var. Inşallah bisey olmaz
Benim kesem tekBenim 5.haftada 18270 di banada ikiz demislerdi ama tek cikti o belli olmuyo genelde erkek cocuklarda deger yuksek cikiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?