B bestaynur Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 9 3 1 4 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #1 Merhaba Medyum adrian öztürk fal baktıran oldu mu acaba yardımcı olacak var mı gerçekten dedikleri çıkıyor mu yoksa boş mu söyledikleri
Merhaba Medyum adrian öztürk fal baktıran oldu mu acaba yardımcı olacak var mı gerçekten dedikleri çıkıyor mu yoksa boş mu söyledikleri
B Beyzaanuur Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2022 147 80 48 25 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #2 Siz baktırdınız mı ?
senbilirsin Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2020 571 591 103 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #3 bir başlıkta okumuştum kimse memnun kalmamıştı. genel geçer yorumlar yapıyormuş
B bestaynur Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 9 3 1 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #4 crystaltears .!.: bir başlıkta okumuştum kimse memnun kalmamıştı. genel geçer yorumlar yapıyormuş Genişletmek için tıkla... bnura .!.: Siz baktırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Yok hayır baktırmadım sosyal medyada çok gördüm farklı şekilde bakıyomuş
crystaltears .!.: bir başlıkta okumuştum kimse memnun kalmamıştı. genel geçer yorumlar yapıyormuş Genişletmek için tıkla... bnura .!.: Siz baktırdınız mı ? Genişletmek için tıkla... Yok hayır baktırmadım sosyal medyada çok gördüm farklı şekilde bakıyomuş
H hanimpazari Guru Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 331 259 303 İstanbul 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #5 Ben vega diye birini duymuştum baya iyimiş ama nerde nasıl fal bakıyor bilmiyorum
B bestaynur Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 9 3 1 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #6 hanimpazari .!.: Ben vega diye birini duymuştum baya iyimiş ama nerde nasıl fal bakıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu Adriana ünlüler vs bakıyormuş herkes çok iyi çok net tarih vs veriyormuş çıkıyor falan dediler ama bilemedim bende açıkçası
hanimpazari .!.: Ben vega diye birini duymuştum baya iyimiş ama nerde nasıl fal bakıyor bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Anladım. Bu Adriana ünlüler vs bakıyormuş herkes çok iyi çok net tarih vs veriyormuş çıkıyor falan dediler ama bilemedim bende açıkçası
H hanimpazari Guru Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 331 259 303 İstanbul 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #7 bestaynur .!.: Anladım. Bu Adriana ünlüler vs bakıyormuş herkes çok iyi çok net tarih vs veriyormuş çıkıyor falan dediler ama bilemedim bende açıkçası Genişletmek için tıkla... Fal bahçem diye bi yer var şimdi hatırladım vega ordaydı baya iyi bakıyo diyolar çevremde baktıranda oldu ama paraya kıyıp baktıramadım
bestaynur .!.: Anladım. Bu Adriana ünlüler vs bakıyormuş herkes çok iyi çok net tarih vs veriyormuş çıkıyor falan dediler ama bilemedim bende açıkçası Genişletmek için tıkla... Fal bahçem diye bi yer var şimdi hatırladım vega ordaydı baya iyi bakıyo diyolar çevremde baktıranda oldu ama paraya kıyıp baktıramadım
B bestaynur Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 9 3 1 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #8 hanimpazari .!.: Fal bahçem diye bi yer var şimdi hatırladım vega ordaydı baya iyi bakıyo diyolar çevremde baktıranda oldu ama paraya kıyıp baktıramadım Genişletmek için tıkla... Ne kadara bakıyor bu dediğim de yüksek fiyata bakıyor emin olamıyorum bende o kadar para verip de
hanimpazari .!.: Fal bahçem diye bi yer var şimdi hatırladım vega ordaydı baya iyi bakıyo diyolar çevremde baktıranda oldu ama paraya kıyıp baktıramadım Genişletmek için tıkla... Ne kadara bakıyor bu dediğim de yüksek fiyata bakıyor emin olamıyorum bende o kadar para verip de
H hanimpazari Guru Kayıtlı Üye 6 Ekim 2011 331 259 303 İstanbul 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #9 bestaynur .!.: Ne kadara bakıyor bu dediğim de yüksek fiyata bakıyor emin olamıyorum bende o kadar para verip de Genişletmek için tıkla... Valla sitede yazıyordur online olarak telefonda bakıyordu bakın isterseniz
bestaynur .!.: Ne kadara bakıyor bu dediğim de yüksek fiyata bakıyor emin olamıyorum bende o kadar para verip de Genişletmek için tıkla... Valla sitede yazıyordur online olarak telefonda bakıyordu bakın isterseniz
B bestaynur Yeni Üye Kayıtlı Üye 4 Ekim 2022 9 3 1 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #10 hanimpazari .!.: Valla sitede yazıyordur online olarak telefonda bakıyordu bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
hanimpazari .!.: Valla sitede yazıyordur online olarak telefonda bakıyordu bakın isterseniz Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim
senbilirsin Popüler Üye Kayıtlı Üye 15 Nisan 2020 571 591 103 6 Ekim 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi bestaynur #11 daha cüzi miktarlara fal baktırabileceğim bir yer var mı bildiğiniz