Medyum Nihat

dersimm

ne mutlu İNSANIM diyene
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2010
1.070
3
158
Ankara
Kizlar kendimce cok onemli ve beni neredeyse intiharlara surukleyen bir mevzu icin medyum arayisindayim.Medyum Nihat'la gorusmek istiyorum ama guvenebilir miyim bilemiyorum dolandirilacak kadar zengin degilim anlayacaginiz:(Cevrenizde kendisiyle calisan kimse oldu mu?Lutfen ama lutfen cevapsiz birakmayin.Sizi seviyorum canim hemcinslerim:(

ya nedense ben şu medyum falan gibi isim koyanlara inanmıyorum normal falcı olartak bilinenler çekiyor ilgimi. Ritayı falan çok merak etmiştim kadının evine kadar gittim tatilde dediler geçen sene sonra aradım kızı açtı telefonu artık fal bakmıyo falan dedi onun dışında öyle çok merak ettiğim biri olmadı yani hiç şimdi yine arayışlardayım. Bi de ben bi baktırdığıma bidaha da baktırmıyorum. Geçen ay gittim birine işte ama şimdi falda artık biliceğini biliyo bi daha gidince anlamı kalmıyo bence ya ne biliyim.

Kizlar kendimce cok onemli ve beni neredeyse intiharlara surukleyen bir mevzu icin medyum arayisindayim.Medyum Nihat'la gorusmek istiyorum ama guvenebilir miyim bilemiyorum dolandirilacak kadar zengin degilim anlayacaginiz:KK43:Cevrenizde kendisiyle calisan kimse oldu mu?Lutfen ama lutfen cevapsiz birakmayin.Sizi seviyorum canim hemcinslerim:KK43:

Canım aynı durumdayız, beni de intihara sürükleyen bir mevzu var. İstanbulda yasamıyorum ama kendisiyle işlem yaptırmak istiyorum. Eğer sen gittiysen faydasını gördün mü medyum Nihat'ın?
Tavsiye eder misin?
Her derdin çaresi bu adamdaymış ve ben cok mutsuzum denemek istiyorum
Sen gittiysen işlemin oldu mu?
Yalvarırım aydınlat beni ona göre bende gidicem.

medyumlara bulaşma hiç
ya cinleri filan varsa seninle uğraşırsa Allah korusun
banlatcaksın beni de:(

Back
X