Medyum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bakabilirim özel olarak dm üzerinden bakıyorum. Sonuç garanti. Aşık etme geri döndürme kaynana dili baglama gorumceye baş ağrısı hatta ve hatta kocadan en yüksek nafaka ile anlaşmalı boşanma işlemleri yapıyorum. En çok tercih edilen de kaynana işlemi. Sizle konuşurken dili bağlanıyor öyle ki hakkınızda bile konusamiyor. İşlem ücreti önden veriliyor yirmi günde sonuç garanti. 10 bin tele cash alıyorum. Zaten bunun yedi bini işlem icin gerekli malzemeler kurbağa gözü sıçan beyni kuş dili falan. İletişim için dm lutfen.

Yaşadığımı yaşaman dileğimle,insanları renci edip aptal yerine.koymak ha

Bir soru sordum ve gerçekten yargılamadan bir kerede insanlar yaklaşın ya ,evet para da benim hayatta sadece bildiğiniz var mı diye soru sormak istedim.

Yaşadığımı yaşaman dileğimle,insanları renci edip aptal yerine.koymak ha
evet yeni bedduamız hayırlı olsun uzun zamandır beddua almıyodun simeyra
bu arada yavrucum medyumlardan medet umdukça daha çok şey yaşarsın, bir de normal bir şeymiş gibi ciddiye alınmak istiyorsun. Mune arkadaş medyum istiyor bi el atalım çok inanmış

Bir soru sordum ve gerçekten yargılamadan bir kerede insanlar yaklaşın ya ,evet para da benim hayatta sadece bildiğiniz var mı diye soru sormak istedim.
Bak soyle yapalım. Sen yeni bir konu aç derdin sıkıntın neyse yaz hep beraber çözüm bulmaya calisalim. Ya da dolandırıcı bir medyum bulup derdinin üstüne bir de paranı kaybedersin. Hangisini seçeceksin?

Sitenin kurallarını okumanızı tavsiye ederim. Böyle konular açmak yasak.

Sizi medyum aramaya iten sebepleri yazarsanız insanlar gayet güzel yorum yaparlar konunuza.

Geçen almistim dextercim sagolsunlar eş gecmiyorlar beni arada. Canı sagolsun ne diyeyim. Bu arada sana beş bin olur dexterim

Ben dalga geçmeden ciddi bir şey sormak istiyorum. Ne derdiniz var da bilimsel gerçekleri iterek medyuma başvurmak istediniz? Bu kadar çaresiz bir yönteme başvurma sorunu ne olabilir ki? Belki öneri verir insanlar size bir çıkış yolu olur?

Hiç bu kadar ciddi olmamıştım ha

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…