- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
4 çocuklu ve karısını aldatan bir akrabam medyuma gitmiş. Medyum buna demiş ki "karın senden kurtulduğu için kurban kesmeli".. Arada doğruyu söyleyen de çıkıyor.Bildiğiniz bir medyum var mı ?
Yaşadığımı yaşaman dileğimle,insanları renci edip aptal yerine.koymak haBen bakabilirim özel olarak dm üzerinden bakıyorum. Sonuç garanti. Aşık etme geri döndürme kaynana dili baglama gorumceye baş ağrısı hatta ve hatta kocadan en yüksek nafaka ile anlaşmalı boşanma işlemleri yapıyorum. En çok tercih edilen de kaynana işlemi. Sizle konuşurken dili bağlanıyor öyle ki hakkınızda bile konusamiyor. İşlem ücreti önden veriliyor yirmi günde sonuç garanti. 10 bin tele cash alıyorum. Zaten bunun yedi bini işlem icin gerekli malzemeler kurbağa gözü sıçan beyni kuş dili falan. İletişim için dm lutfen.
Tam tersine seni umut tacirlerinden, dolandırılmaktan, aptal yerine konulmaktan kurtarmaya çalışıyor herkes. Ama para senin hayat senin beyin senin.Yaşadığımı yaşaman dileğimle,insanları renci edip aptal yerine.koymak ha
Medyum değilim ama size bir kehanette bulunabilirim.Bildiğiniz bir medyum var mı ?
e siz yaşadıklarınıza medyumdan çare bekleyip aptal yerine koymuyor musunuz kendinizi?Yaşadığımı yaşaman dileğimle,insanları renci edip aptal yerine.koymak ha
evet yeni bedduamız hayırlı olsunYaşadığımı yaşaman dileğimle,insanları renci edip aptal yerine.koymak ha
Sorununu da yazabilir misin sizr iyi gelecek tavsiyeler verilebilirBir soru sordum ve gerçekten yargılamadan bir kerede insanlar yaklaşın ya ,evet para da benim hayatta sadece bildiğiniz var mı diye soru sormak istedim.
Bak soyle yapalım. Sen yeni bir konu aç derdin sıkıntın neyse yaz hep beraber çözüm bulmaya calisalim. Ya da dolandırıcı bir medyum bulup derdinin üstüne bir de paranı kaybedersin. Hangisini seçeceksin?Bir soru sordum ve gerçekten yargılamadan bir kerede insanlar yaklaşın ya ,evet para da benim hayatta sadece bildiğiniz var mı diye soru sormak istedim.
Bir soru sordum ve gerçekten yargılamadan bir kerede insanlar yaklaşın ya ,evet para da benim hayatta sadece bildiğiniz var mı diye soru sormak istedim.
Geçen almistim dextercim sagolsunlar eş gecmiyorlar beni arada. Canı sagolsun ne diyeyim. Bu arada sana beş bin olur dexterim
tamam o zaman ben şey istiyorum buraya daha çok troll yağsınGeçen almistim dextercim sagolsunlar eş gecmiyorlar beni arada. Canı sagolsun ne diyeyim. Bu arada sana beş bin olur dexterim
Ayyy şenlensin valla ortalık. İban atiyorum hementamam o zaman ben şey istiyorum buraya daha çok troll yağsın
Ben dalga geçmeden ciddi bir şey sormak istiyorum. Ne derdiniz var da bilimsel gerçekleri iterek medyuma başvurmak istediniz? Bu kadar çaresiz bir yönteme başvurma sorunu ne olabilir ki? Belki öneri verir insanlar size bir çıkış yolu olur?Bir soru sordum ve gerçekten yargılamadan bir kerede insanlar yaklaşın ya ,evet para da benim hayatta sadece bildiğiniz var mı diye soru sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?