mega holdinle tanışan varmı

kimberly54

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2014
49
13
41
arkadaşlar bulunduğum yerde mega holding adı altında insanlar ekip oluşturmaya başladılar ve bu işe girebilmek için para yatırıyorlar gerçekten bu işten para kazanan varmı varsa benimle paylaşırmısınız şimdiden sevgiler herkese

Dolandırıcılar sakın yaklaşmayın. Titandan hiç bir farkı yok. Birilerini getirdikçe para kazanıyorsunuz eğer kimseyi getiremezseniz kazanamıyorsunuz. Zaten bir zamna sonra titan gibi ortadan kaybolurlar.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=mega holding yalanları
peki çevrenizde bu işe girip para kazanan var mı yada birebir şahit olduğunuz bir durum varmı yoksa tahminenmi söylediniz merak ettim yakınımdakiler bu işten para kazanacaklarına ciddi ciddi inanmış durumdalar benide bu işin içine sokma niyetindeler bu yüzden sordum fikirleriniz için teşekkür ederim

2 arkadaşım var ve ikisi de pişman. Sen girersen paramızın bir kısmını kurtarırız ancak seni yakarız. bu yüzden de açık açık girmememi söylediler. Titan gibi düşünün. Eğer onlarca kişiyi kandırıp kayıt ettirebileceğinizi düşünüyorsanız girin. Cevrenizdekilerin sizi kayıt etme istemeleri nedeni de vermiş oldukları parayı az da olsa geri almak...

2 arkadaşım var ve ikisi de pişman. Sen girersen paramızın bir kısmını kurtarırız ancak seni yakarız. bu yüzden de açık açık girmememi söylediler. Titan gibi düşünün. Eğer onlarca kişiyi kandırıp kayıt ettirebileceğinizi düşünüyorsanız girin. Cevrenizdekilerin sizi kayıt etme istemeleri nedeni de vermiş oldukları parayı az da olsa geri almak...
anladım bende sizin iletinizdeki videoları izledikten sonra girmemeye karar verdim nerdeyse kabul edecektim iyiki aydınlattınız beni yanlış kararımdan dönmüş oldum teşekkür ederim

X