• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer aldatmış!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mervebuse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Unut o kişiyi.Sana geri dönse bile sen ona güvenemiyeceksin ki.Gene aynısını yapacak.ınsanın değişmesi çok zor.Görürsün aynısını o kıza da yapacak.Çünkü zamanında onu senle aldatmış.Demekki başkasınla da şimdiki sevgilisini aldatacak ve birgün ettiklerinin cezasını bulacak.Ne demişler etme bulma dünyası...

hiç takma güzelim senin değerini bilemeyen insanla ne işin olsun artık...zor belki okadar yıldan sonra ama,beni istemeyeni ben hiç istemem diyip yoluna devam etmen gerekir bencce...

bosver olelerine degmez demekki gercek sevgi degilmis onunki herkes hakkettigini bulur bu dunyada

tek dileğim artık bitsin herşey ya :(
unutmak istiyorum 41 gün oldu bugün ayrılalı hala acım aynı çok mutsuzum ölmek istiyorum :(

kardeşim o yaşlarda duygular çok çabuk değişiyor.Yarın başkasına çıkma teklif edebilir yada sana dönmek isteyebilir.Ama göreceksin senin de duyguların değişecek ve karşına senin gibi düzgün ne insanlar çıkacaktır.Sen şimdi kendine bak,arkadaşlarınla gez dolaş.Unutma hiçbirşey senden değerli değil.Sen üzülmeyi haketmemişsin.

canım bişey dicem. yani bu dediğimin bi astarı yok ama böyle hissediyorum umarım seni kırmam.
bence bu çocuk ikinizi de idare etmiş. şöyle ki kızla çıkarken senle de çıkmış. ya da herneyse işte. kızın çocuğun bu haline tavrına alıştığını düşünüyorum hani biliyorduysa bile sizin ayrılmanızı beklemiş sabırla. çocuk da 2 kız var nası olsa cepte biri olmazsa ötekine diyip takmamış işte.. ama hakkaten yaşın küçük bu sebepten öğreniceksin bazı şeyleri ama şu güzel yaşında takmamayı öğren canım bi de mümkün olduğu kadar çok erkek tanı çünkü ileri yaşlarda işler daha ciddi oluyor (erkek düşünce yapısı açısından dedim yanlış anlaşılmasın.)

bırak allah aşkına ya adamın karakterini görmüşsün işte o kızla onları görcem diyosan sende onu kıskandır ödeşmiş olursunuz ama bu konuda bence seninde hatalrın var okul için gidecekmiş ve inat uğruna gitmesini istemedim attım yüzüğü demişsin bence yanlış burda

bu çocuktan sana hayır gelmez üzme kendini yakışanını bulmuş işte kendine

ah canım yaaaa üzülme desek de çok üzülürsün çünkü terkedilmek,bir anda unutulmak çok acı verici şeyler.Ama daha küçüksün bu yaşadıkların sana ders olacak,bundan sonra bunları yaşasan bile kalbin çok acımıycak.Senin için kötü bi deneyim olmuş ama hayata bir adım daha attın.onun gibi daha bir sürü insan çıkacak karşına,böyle insanları daha ilk anda sepetlemeyi öğrendin artık.Arkadaşlarınla bol bol gez,eğlenmene bak.bi süre sonra umrunda bile olmıycak o kişi

Ablalarım yardım edin nolur 2 gün önce terkedildiğimi yazmıştım size..o konumda şunlar yer alıyordu ::
Bi ilişkim vardı 6 aydır birlikteydik onu çok seviyordum onunda beni sevdiğini zannediyordum tabi öyle görünüyorduda çok sorunlar yaşadık ama aşkımız hepsinin üstesinden geldi beni ölene kadar bırakmıycağına evlenceğimize yeminler ediyordu annemle tanıştı onunda ailesi biliyordu çok ciddiydik yüzük taktık kendi aramızda sonra sürekli kavga etmeye başladık işi mesleği okulu dersleri benim önüme geçmişti ve bu beni kıskandırıyordu benle daha çok ilgilensin istiyordum bunun yüzünden çok kavga ettik son olarakta onun mesleki geleceği için 1 haftalık yurtdışı gezisine inadım yüzünden karşı çıktım oda gidiceğini söyledi ve bizi bitiren bu oldu o sinirle yüzüğü verdim eline ve bitti..bugün 9 gün oldu onu defalarca aradım msj attım umursamaz davrandı dün doğum günümdü alışveriş merkezinde tesafüden karşılaştık gülümseyip geçti yanımda doğum günümü kutlamadı bile doğum günü mesajıda atmadı..o büyük aşk böyle bitmiş olamaz..bana asla olmycak gibi konuşuyor ama arkadaşına ve kuzenine ayrıldık bile demiyormuş ara verdik diyormuş ben onu seviyorum ama yaptıkları kendinden çok soğuttu diyormuş napmalıyım?sizce dönermi?onu çok seviyorum asla vazgecemem..üstünemi gitmeliyim kendi halinemi bırakmalıyım...ayrıca aynı dersanedeyz hafta sonları ister istemez görücez birbirimizi tavrım ne olmalı.._?

ama olaylar hiçte bildiğim gibi değilmiş dün onun kuzeni bana msj attı ve onun eski sevgilisiyle barıştığını söyledi inanamadım şok oldum ve onu aradım oda kabul etti artıık hayatımı yaşıycam dedi sen çok ciddiye almışsın herşeyi dedi ama bana yüzük takan oydu anneme anne diyen oydu herşeyin ciddi olmasını o istedi ama sonra sıkıldı bu barıştığı kızda daha önceden sorun olmuşltu bizim için biz ilk çıkmaya başladığımzda daha 4. gün bu kız bana sevgilimin feysinden mail atmıştı ben onun sevgilisiyim 11 aydır çıkıyoruz diye bende kıza inanmıştım ve sevgilimi terk etmiştim beni arayıp saatlerce yalvardı kızı yalanladı kabul etmedim ertesi gn kapıma geldi yalvar yakar ayaklarıma kapandı yalan olduğunu o kızın onu sevdiğini ve bizi ayrmaya çalıştığını söyledi.neyse ben barıştım bunla şimdiyse o kıza dönmüş hemde biz ayrılalı henüz 1 hafta olmamşken doğum günümde ben ondan msj beklerken o gece o kızla barışıyormuş onu aradım ve ağzıma geleni söyledim kız çünkü biraz şey yani herkesin anlattığı tiplerden anlarsınızya sen ona layıksın dedim kız şimdi onu elinden kaçırmamak için herşeyi yapıcak HERŞEYİ! sevdiğim çocukta hem rahat olucak hem kıza istediğini yapıcak bi erkek daha ne isterki...artık bana asla dönmiycek ben zaten dönmesini istemiyorum sadece pişman olduğunu görmek istiyorum sizce pişman olrmu?

canım erkeklrin karakteri maalesef çok geç oturur sanırım sen ayakları henüz yere basmayan çocuk sayılabilecek karakterde birine aşık olmuşsun hiç üzülme salla gitsin daha gençsin anlaşılan ilerde daha düzeyli, mantıklı insanlar çıkar karşına o zaman düşünürsün evliliği,şu günleri de gülümseyerek hatırlarsın.
hiç üzülme şimdi derslerini çalış sana bi abla tavsiyesi canıma.s.

anlıyorum seni kullanıldıgını düşünüyorsun ve pişman olup dönmesini ruhunun rahatca hayatına devam etmesini bekliyorsun bunu zaman gösterir kimse bilemez bu onun kişiliğiyle ilgili bir olgu tek tavsiyem ağla sızla ama bu cabuk olsun bitsin içinin yangını cabuk gecsin ki hayattan zevk al sonra yedigin bu kazıgı hiç ama hiç unutma! gün gelir devran döner...

Afedersiniz ama erkeklerin%90 ı yaramaz.Benim 24 yaşında anladığım şudur ki.Erkeğin en ufak yanlışında terkedeceksin.Bak senin de başına gelmiş yanlışlarını görmüşsün.Yakalamışsın kızla.Tabiki zamanı geriye alamazyız.Kimse vazgeçilmez değil.Arkadaşların da dediği gibi.Terkedilme acısı çok kötü hemde bu başka kız için olursa.Ama ne demişler.Bir insanın göz yaşının üstüne mutluluk kurulmaz.Görürsün bak onların ilişkisi de uzun sürmez.

Canım ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki
Döner o dönmezse biz döndürürüz, benimde başıma geldi kötükedihüso
Ama affetme sadece pişman oldugunu gör, kıymetli olursun o zaman
Şimdi yapman gereken şeyse ortak arkadaşlarınız ve onun yakınlarına hiç renk vermemen senden ona haber gitmesin hiç bi şekilde msn iletin yada face'den yazdığın hiç bişey onunla ilgili olmasın kuzeniyle de mesafeli dur senin iyiliğine uzun süre yok ol ortalıktan. Bu konuları açan biri olursa ( ona yakın) konuşmak istemiyorum kapandı o sayfa de. Daha sonra ortalığa dönüşün güzel olsun oda görsün ne kaybettiğini içi içini yiycek eminim ben böyle süründürdüm sende süründür. Şimdi bana karşı gelenler olcak belki ama senin ne hisettiğini anlıyorum ben

yol yakınken boşver gitsin degmez bunlar için üzül meye seven aldatmaz seven aglatmaz okadar sende topla kendini ve yaaşama sımsıkı sarılllll
bi kız için seni terk etmişse hele boşver gitsin aldatılmak acıdırrr

dua ette pişman olup sana geri dönmesin bence......yaptığı az mı arkadaşım dönse nolucak? bırak gitsin hayır gelmez bundan ..ilerde daha çok üzülürsün

dönüp dolaşacağı yer senin yanın bunu bil ! okızdan alıcagını alıcak ama sana döncek ama bak sakın sakın ona dönme isterse ayaklarna kapansın bunu yapma bi bayan olarak snden rica edıorum ... 6 yılı bu kıadar çbk bitiricek kadar karakterszse zaten ! hayat boyu kaybedicektr ... hee bak şöle bı tavsyede bulunuyum senin mutlu oldunu görürse canı çok yanar < inadına gül ! giyim tarzını saçını deiştr emin ol sana ii gelicektr şöyle düşün ... şimdi doğdun :) Allah sabr versn

sizi çok seviyorum iyiki varsınız hep destek oldunuz bana...
2 ay oluyo nerdeyse acım bi damla bile dinmedi ama sizlerin yanımda olduğunuzu hissetmek daha iyi hissettiriyor inanın..

Back
X