Meger basima gelen herseyin tek suclusu benmisim

İyi o zaman bundan sonra bana bol bol alır gönderirsin anne de. Kayınvalidenizin size pazardan hediye alması neden sizin kendinize karşı değer bilmemeniz oluyor ki. Siz mi almışsınız pazardan kendinize ? Kv nin aldığı şeyin faturası niye size kesiliyor saçmalığa bak. Ayrıca kaliteli bir yerin pazarında güzel şeyler olabilir belki... Bence ailenizin beklentileri yüksek mükemmel olmanızı beklemişler ne yaptıysanız yaranamamışsınız, yetmemiş. Psikolojinizi bozmuşlar. Prof olsanız anca yaranırsınız böylelerinin anlayacağı dili biliyorum da yazmayacağım şimdi bu ruh haliyle farklı yerlere çekebilirsiniz.
Mesleğiniz var mıydı ? Benim mesleğim param olacak sülaleye resti çekerim valla babanızın dediği o karaktersiz evlat tanımı varya heh tam da o olurum allah biliyor da iş çıkarmıyor karşıma heralde :KK70:Şaka maka kafanızı iyice bulandırmayın bir uzmana gidin
Aynen oyle, mukemmeliyetciler. Ve ben o kisi olamiyorum. Denedim, olamiyorum. Devamli guzel giyinip, sokaga cikan, herdaim planli programli yasayanbiri olamiyorum. Istedikleri kisi olsam, gercekten cok saygi duyulan dik duran biri olucam, ama o kisi olamiyorum, olamadigim gibi de daha beter ozguven gidiyor 'bunu da beceremedim'diye

Aynen oyle, mukemmeliyetciler. Ve ben o kisi olamiyorum. Denedim, olamiyorum. Devamli guzel giyinip, sokaga cikan, herdaim planli programli yasayanbiri olamiyorum. Istedikleri kisi olsam, gercekten cok saygi duyulan dik duran biri olucam, ama o kisi olamiyorum, olamadigim gibi de daha beter ozguven gidiyor 'bunu da beceremedim'diye

Dunyanin en plansiz programsiz, salas ve bazi konularda da gayet beceriksiz insanlarindan biriyim. Yine de yakinlarim bana bu sekilde seyler demiyor hep cesaretlendirirler

Dunyanin en plansiz programsiz, salas ve bazi konularda da gayet beceriksiz insanlarindan biriyim. Yine de yakinlarim bana bu sekilde seyler demiyor hep cesaretlendirirler
Esimle yeni evliyken,bisiklet turu yaptik sehirlerarasi ve cadir kampinda kaldik. Belki de hayatimin en keyifli tatiliydi. Ailemin cevabi "o kadar mi paraniz yok, o kadar mi cingene gibi yasamaktan zevk aliyorsun, insan gibi otobusle gidip otelde kalmak yerine, hippi gibi yasamaya neden ozeniyorsun, aynaya bak kim oldugunu gor".
Gerek bu ornekte denilenler, gerek diger denilenlerin benim icin en dogrusu olduguna o kadar inandirildim ki, aksini dusununce "yok canim, onlar hakli kendine gel" diye sayiklayip durdum hep.
Maalesef ki ben cingene ruhluyum, evet onume onca serilen imkanlara ragmen, maalesef baska turlu olamiyorum.
Buraya yazdikca farkettigim birsey var. Cok sevdigim ailem, sanirim benim ayarlarimi bozanlarin ta kendisi.

Sizin kendinizi bu kadar yetersiz görmenizin temelinde babanız ve eşinizin size karşı olan tutum ve söylemleri yatıyor.Siz özgüven problemi yaşıyorsunuz ve farkındaysanız, onları haklı görmeye başlayarak, sizde kendinizi ezikliyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize. Psikolojik destek alın ve toparlayın kendinizi.

Sizin kendinizi bu kadar yetersiz görmenizin temelinde babanız ve eşinizin size karşı olan tutum ve söylemleri yatıyor.Siz özgüven problemi yaşıyorsunuz ve farkındaysanız, onları haklı görmeye başlayarak, sizde kendinizi ezikliyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize. Psikolojik destek alın ve toparlayın kendinizi.
Yoksa bu gidisle muhtemelen hayatimi kendi ellerimle sonlandiricam

Yoksa bu gidisle muhtemelen hayatimi kendi ellerimle sonlandiricam

Boyle sacmalik duymadim, 5 para etmez insanlar icin kendini niye olduresin ablacim?

Paran var, egitimin var, bosanirsin ister yaniz yasarsi ister baska herif bulursun paran olduktan sonra tum secenekler senin.

Bu kadar baska insanlara bagimli ve ezilmis olmak, hele ki olecek derecede; gercekten sacmalik yani. Bu insanlara ihtiyacin yok canim ablacim. Kocani bosa at, arkadanda bik bik bik seklinde parazit yapan sesten kurtul once benden sana tavsiye.

Yıllardır insanlar böyle diyorsa demek ki, haklılık payları var ki sende kabul ediyorsun.
Karaktersizlik demiyim de, sanırım fazla bencilsin. Bunca zaman çevrende olup biteni görememişsin.
Destek almalısın.
Ben de katılıyorum size .gercekten öyle olabılır

Cok acil psikolojik destek icin basvurun, bu yazdiklarinizin hicbiri normal degil. Yurtdisindasiniz zaten uzman doktor gormeniz uzun surecek o yuzden hemen yarin GP`ye gidip durumunuzu anlatin, ozellikle intihar dusuncenizi ki sizi acil kodu ile uzmana yonlendirsin.

O arada Almancasini bilmiyorum ama Ingilizce okuyabilirsiniz `Reinventing your life`, Jeffrey Young kitabi okuyup semalarinizi bulun ve kitaptaki onerilerler kucuk kucuk degisimlere baslayin. Ne munasebet degisim yolunuz acikken olmeyi tercih etmek. En kotu ihtimalle aileyi de esi de cikarirsiniz hayatinizdan, sizi iyi hissettirmeyecek insanlarin hayatinizda isi ne.

Bacım sen nasıl bir ailenin nasıl bir cevrenın içine düşmüşsün🤔 Su koca ulkeyi tarasan kac kisi tum akrabalarıyla duzenlı gorusuyordurkı. Sorun olmasa bile zaman yok. Kendını ezdirme yeri gelince bu lafları yedir valla babanda olsa.

Back
X