- 14 Mart 2009
- 1.287
- 8
- 158
senağlamakızlar ben kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum..çünkü bugün ilk başlarda nefret eettiğim sonrada canımdan çok sevdiğim serkanım diye sevdiğim birisiyle son kez orkestrada görev yaptık...:a015: birbirimizi seviyoduk fakat utanıp açılamayanlardandık. işte o maviş gözlü prensim bugün arkadaşlarla konuşma yaptı son çalışımız soz dersimiz diye içimden öyle birş ey koptuki anlatamam hele bu son diyişinde göz göze geldik ve ben ağlayacaktım oda kendini zor tutu işi gırgıra verdi ben üzülmeyeyim diye son diye birileri foto çekiliyodu işte bende hemen gitti çekildik ama ne çekilme ikimizde de bi burkukluk öyle üzgün surat ifademiz varki çünkü bir daha bir araya gelemeyecez o şehir dışına gidecek dediki arkadaşlar artık istesekte istemesekte birbirimizi göremeyeceğiz:1no2: içim paramparça oldu meğer sevdiğin birinin elveda demesi ne kadar zormuş çok değil 5 6 aydır tanıdım daha dorusu tanıdık birbirimizi ama artık ümitsizce ayrıldık kotuk iyice çekildiğimiz fotoyu hemen tab ettirdim şimdi önümde duruyo ve bende elveda deme bana şarkısını dinleyip sizlere içimi boşaltıyorum ama söz verdim kendime asla göz yaşı dökmeyeceğim oda istemediği için beni güldürdü hep ama son gülüşlerimizde sonra veda... beni teselli edin bunu atlatmamı sağlayın lütfen mavi gözlümden ayrı kalacağım bana nasıl bkardı o gözleriyle pırıl pırıl şimdi ise gözlerine hasret kalacağım:a015::çok üzgünüm: