Meğer elvada demek veda etmek ne kadar zormuş:(

MLS_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mart 2009
1.287
8
158
senağlamakızlar ben kendimi bir boşlukta gibi hissediyorum..çünkü bugün ilk başlarda nefret eettiğim sonrada canımdan çok sevdiğim serkanım diye sevdiğim birisiyle son kez orkestrada görev yaptık...:a015: birbirimizi seviyoduk fakat utanıp açılamayanlardandık. işte o maviş gözlü prensim bugün arkadaşlarla konuşma yaptı son çalışımız soz dersimiz diye içimden öyle birş ey koptuki anlatamam hele bu son diyişinde göz göze geldik ve ben ağlayacaktım oda kendini zor tutu işi gırgıra verdi ben üzülmeyeyim diye son diye birileri foto çekiliyodu işte bende hemen gitti çekildik ama ne çekilme ikimizde de bi burkukluk öyle üzgün surat ifademiz varki çünkü bir daha bir araya gelemeyecez o şehir dışına gidecek dediki arkadaşlar artık istesekte istemesekte birbirimizi göremeyeceğiz:1no2: içim paramparça oldu meğer sevdiğin birinin elveda demesi ne kadar zormuş çok değil 5 6 aydır tanıdım daha dorusu tanıdık birbirimizi ama artık ümitsizce ayrıldık kotuk iyice çekildiğimiz fotoyu hemen tab ettirdim şimdi önümde duruyo ve bende elveda deme bana şarkısını dinleyip sizlere içimi boşaltıyorum ama söz verdim kendime asla göz yaşı dökmeyeceğim oda istemediği için beni güldürdü hep ama son gülüşlerimizde sonra veda... beni teselli edin bunu atlatmamı sağlayın lütfen mavi gözlümden ayrı kalacağım bana nasıl bkardı o gözleriyle pırıl pırıl şimdi ise gözlerine hasret kalacağım:a015::çok üzgünüm:

o şarkı yok mu o şarkı:)

canım böyle anlarda ne desek boş valla, çok canın yanıcak ama geçiyo bir süre sonra onu özlemle hatırlıyosun. şimdi canın yanıyo sonra geçiyo. bana da olmuştu. uzak şehirlerde olduğunu bilmek de biraz seni rahatlatıyo açıkçası. mesela aynı şehirde olsaydın umutsuz bi aşk olsaydı çıkıp kapısına dayanasın gelirdi. bilemiyorum geçicek. ama şu anda acını yaşa duygulan ağla.

ve inanıyorum ki kaderinizde beraber olmanız varsa, elbet bigün bi yerde buluşursunuz...

inşallah allaha çok dua ediyorum öyle bir insanki pırlanta gibi bir yüreğe sahip fotoğrafta üzgün çıkmış inan o üzüldü diye ben daha üzüldüm o üzülmesin kıyamıyorum ona...:1no2:

canım ne dıyelımm kı senın ıcın uyugun kısıyse en kısa zamanda bıryerlerde karsılasın

Zor bir durup.. sevipte ayrılmak hemde karşılıklıysa dahada yakar.. zaman herşeyin ilacıdır bence... ikinizde çok seviyorsanız uzaklık sizi dahada yaklaştırır... bir gün seni arayabilir yada karşına çıkabilir.. herşey kısmetle.. hayat bu yarın ne olacağını bilemiyoruz.. hakkında hayılısı olsun... inşallah çok mutlu olursun...

Zor bir durup.. sevipte ayrılmak hemde karşılıklıysa dahada yakar.. zaman herşeyin ilacıdır bence... ikinizde çok seviyorsanız uzaklık sizi dahada yaklaştırır... bir gün seni arayabilir yada karşına çıkabilir.. herşey kısmetle.. hayat bu yarın ne olacağını bilemiyoruz.. hakkında hayılısı olsun... inşallah çok mutlu olursun...

saol cnm inş. hepimiz için.:çok üzgünüm:

keşke sen yada o açılsaydınız birbirinize.buna ne elgeldi ki.ben olsam baktım o açılmıyo ben açılırdım.tepkisi ne olurdu bilmem ama en azından aklımda soru işareti kalmazdı nie açılmadı nolcak felan die

işte insanın basireti bağlanıyo ya o hesap hep birbirimizin yanında heyecanlanırdık..o günleri şimdiden çok özledim bugün herşey bitti..senağlama

ne kaybederdim nie açılmadım sanki die pişman olmazsın umarım.sadece sen deil o da tabi.hakkınızda hayırlısı böleymiş demek ki.yapcak bişi yok.sakin olmaya çalış tamam mı cnm

ne kaybederdim nie açılmadım sanki die pişman olmazsın umarım.sadece sen deil o da tabi.hakkınızda hayırlısı böleymiş demek ki.yapcak bişi yok.sakin olmaya çalış tamam mı cnm
tamam canım artık zamana bıraktım ne olur bilmem ama sanki günün birinde hayat bizi tekrar karşılaştıracakmış gibi bir his var içimdeŞeniz

canim eger birbirinizi gercekten sevdiyseniz sizi ne yollar ne insanlar ayiramaz..kacinci asirda yasiyoruz cep telefonlari var.her dakka elinle koymus gibi buluyorsun kimi arasan...yeterki siz ayrilmak istemeyin..birbirinize acilmaktan da cekinmeyin..sevgi eger karsilikliysa onu yasayin tadini cikarin.sonucta bekar insanlarsiniz..hersey gonlunce olsun guzelim..

nie tamamen ayrılasınız kuzum arkadaşın dedii gibi telefon var mail var msn var var da var,iletişiminizi koparmayın, sen gidersin imkan bulduğunda onun yaşadığı şehre, arada o gelir senin yanına kaydirigubbakcemile4töbe töbe çocuk ölmüş gibi konuşma arkadaşım yasakkelime çıkmadık her canda. alınan her nefeste umut vardır unutma, dünyanın öbür ucuna gidiyo insanlar hepsi sevdiklerinden tamamen kopuyormu yani,üzülme arkadaşım onu kaybetmedinki sadece başka bir şehire gidiyor o kadar:1hug:

böyle bir durumdaydım ve ona "seni seviyorum bunu bil" dedim.şuan 4 yıla geliyo beraberliğimiz.Allah hakkında hayırlısını versin canım ama ben duramazdım söylemeden,duramadım :sm_confused:

böyle bir durumdaydım ve ona "seni seviyorum bunu bil" dedim.şuan 4 yıla geliyo beraberliğimiz.Allah hakkında hayırlısını versin canım ama ben duramazdım söylemeden,duramadım :sm_confused:

ah cnm keşke ama biraz imkansız gibi o benden kademe olarak yüksek arada mesafe var o nedenle bibirimize bukadar mesafeliyiz:çok üzgünüm:

GıDERSEN ÖZLEM KOYUP KALBıME...AGIR BıR YÜK DERMANSIZ GÖNLÜME...NEYıM VARSA ALSINLAR, ÖMRÜMÜ DE....YETER Kı SEN GıTME.....
canım beni eskilere götürdün...ne cok aglamıstım...ama gitti...icimdeki sırça köşkün enkazı durur hala.....

madem kıymetli senin için neden açılmadın be kuzum...
belki de yaşanmamışlık yüzünden ömrün boyunca içinde kalacak...
en azından olumlu ya da olumsuz cevabı alırdın..inan bana bu heves bir ömür sürer...:1closedeyes:

madem kıymetli senin için neden açılmadın be kuzum...
belki de yaşanmamışlık yüzünden ömrün boyunca içinde kalacak...
en azından olumlu ya da olumsuz cevabı alırdın..inan bana bu heves bir ömür sürer...:1closedeyes:

evet canım katılıyorum...

nie tamamen ayrılasınız kuzum arkadaşın dedii gibi telefon var mail var msn var var da var,iletişiminizi koparmayın, sen gidersin imkan bulduğunda onun yaşadığı şehre, arada o gelir senin yanına kaydirigubbakcemile4töbe töbe çocuk ölmüş gibi konuşma arkadaşım yasakkelime çıkmadık her canda. alınan her nefeste umut vardır unutma, dünyanın öbür ucuna gidiyo insanlar hepsi sevdiklerinden tamamen kopuyormu yani,üzülme arkadaşım onu kaybetmedinki sadece başka bir şehire gidiyor o kadar:1hug:

canim sana a.s.harika yazmisin ...

Heyyy koççum benim beee, döktürmüş gene, budur işte :)) a.s.
Bu durumda kendimi hiç yormuyorum ve konuyla ilgili ajanımın her kelimesinin altına imzamı atıyorum.

Back
X