Meğer hamileymişim :))))

En kısa zamanda yüce Rabbim sizede nasip etsin inşaallah. Ben geçen seneki dış gebeliğimden sonra yaklaşık 8 ay olmadı bu ay Allahım nasip etti çok şükür ama daha kese ve kalp atısını duyamadım haftaya inşaallah bakalım

En kısa zamanda yüce Rabbim sizede nasip etsin inşaallah. Ben geçen seneki dış gebeliğimden sonra yaklaşık 8 ay olmadı bu ay Allahım nasip etti çok şükür ama daha kese ve kalp atısını duyamadım haftaya inşaallah bakalım
Belirtilerini alırız o zaman :)
Ovulasyon kullandın mı canım?
Kullandıydan kaç gün sonra test yaptın? :)

Ben cok stres yapıyodum olmuyo diye ağladığım zaman oldu kırmızıları görünce sonra düşündüm ki bu uzulmeler streslerin bana faydası yok veren de Allah vermeyen de Allah. Öyleki gecen ay ilişkimiz cok azdı ve hiç takip etmedim relaxdım takmadım kafama ve bu ay yüzüm güldü. Bu aksam beta 1735 cıktı yükselmeler iyi gidiyor ama kese için daha değer düşük dedi doktor haftaya kadar beklicem bu yüzden

Ben cok stres yapıyodum olmuyo diye ağladığım zaman oldu kırmızıları görünce sonra düşündüm ki bu uzulmeler streslerin bana faydası yok veren de Allah vermeyen de Allah. Öyleki gecen ay ilişkimiz cok azdı ve hiç takip etmedim relaxdım takmadım kafama ve bu ay yüzüm güldü. Bu aksam beta 1735 cıktı yükselmeler iyi gidiyor ama kese için daha değer düşük dedi doktor haftaya kadar beklicem bu yüzden

Degerin yüksek ikiz olabilir mi?

Canım ben sana su kadar söylim bu ay hiç belirti yoktu ne kasık agrısı ne akıntı ne göğüsümde şişlik hiç bişey her ay olan seyler olmadı hayret dedim sasırmıstım sonra belirti olarak mı bilmiyorum cok üşüyordum inanılmaz elim ayağım buz ısınamıyordum ve adetime bi kaç gün kala idrarımda koku vardı renginde değişiklik yoktu sonra adete bir gün kala test yaptım ve pozitif

Bana da yüksek geldi değer ama bilemiyorum doktor bişey söylemedi Mevlam neylerse güzel eyler ikiz olursa da yapcak bişey yok ya Allah Bismillah derim artık :)

Ve ayrıca ovulasyon kullandım şubat ayında hiç de işe yaramadı adet olmustum sonra bidaha almadım hatta iki tanede kalmıştı duruyo hala :) bence en güzeli hiç takmayın stres yapmayın elbet olucak öyle düşünün

benim çevremde de herkes doğurdu olmayanın da oldu bir kişi var onun da tüpleri kapalı olduğundan olmuyor bildiğim bilemedim ya hayırlı zamanda inş diyorum eşimde de bende de sorun yok ama daha nasip olmadı oluruna bırakmak lazım ya
Öyle tabiki vardr bi hayırlı zamani

Öyle tabiki vardr bi hayırlı zamani
öyle canım ya hayırlı zaman inşaallah bol bol dua edelim
adetin geçince 3 gün sonra temiz bir sayfaya 110 kere besmele yazıp onu üzerinde taşı canım ve hamile kalana kadar da taşı
ben bunu yapacağım böyle hamile kalanlar da olmuş
her şey dua ile

öyle canım ya hayırlı zaman inşaallah bol bol dua edelim
adetin geçince 3 gün sonra temiz bir sayfaya 110 kere besmele yazıp onu üzerinde taşı canım ve hamile kalana kadar da taşı
ben bunu yapacağım böyle hamile kalanlar da olmuş
her şey dua ile
Adetimin kaçıncı günü yazicam

Back
X