• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer hepsi yaş farkimizdan dolayiymis.

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
İlgisizliği,tavırları kendinden soğutma çabaları meğer hepsi yaş farkından dolayıymış.
Ama her defasında bir geri dönüş bir pişmanlık oldu fakat yurutemiyorduk. Yurutememizin tek nedeni buymuş.
Bunu bana açıklamadı, ailemden biri konuştu " x artık ailecek bu durum bizi cok rahatsız ediyor ya sev koru kolla ya da babingin hayatindan tamamiyle cık" diye. O da "babingi ben seviyorum o benim küçük manyagım bu durum onun duygularını kullanmak degil sakin öyle düşünme benim aklimi kurcalayan tek şey yaş sorunumuz yoksa onunla bi problemim yok sehirdisindan dönsün onunla konusucagim."
En başından beri bi sey saklamadım ondan, karşılıklı kabullendik. Ama degistiren nedir anlamiyorum. Büyük ihtimal ailesinden biri bi sey dedi ve ya iliskimiz ciddilesmeye gidince korktu.
Simdi tek sorum sehirdisindan dönünce konusmalimiyim yoksa bu hikaye artik kendi tarafimda kendi beynimde bitmeli mi.
Sürekli aklim karışıyor her dondugunde her özlüyorum degisinde. Bu sorunu asabilir miyiz bilmiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.

• Beğen
Reactions: anu
babing, ayrılıp barışmanız bir döngü haline girdi artık.
ben bitirmeniz taraftarıyım

O mu büyük.O mu sorun ediyor erkek büyük olunca çıtır buldum der ağzı kulaklarına varır .

çok saglıklı bir yerede gitmez bu ilişki zaten, oda sizde yıpranırsınız
iletişimi kesin, diyaloga fırsat vermeyin bitirin veya devam edin sonuçlarına katlanın.

senin için sorun yoksa ve birbirinizi seviyorsanız onun da kafasına takmaması laz'ım bence ,birileri kafasını karıştırmıştır ,karşılıklı konuşun bu konuyu
Açıkçası seviyorum ben. Ailemde biliyor tanıyor. Disardan abi kardeş gibi gozukseydik onlarda kizabilirdi. Napiyorsun sen diye. Büyük ihtimal kız kardeşi karıştırdı diye düşünüyorum.
Daha bana açıklamadı tabi bu durumu, kuzenime demis böyle böyle diye. Döndüğümde ben döndüm diyicem eger beni karşısına alıp açıklarsa konusmayi düşünüyorum.

Bana göre baya fark varmış aslında.o_O
Bi arkadaşım böyle bi seyler deseydi bana napiyorsun sen derdim ama inanın bi seyler hissetmeden önce bu kadar yas farkı olduğunu tahmin etmiyordum. Soyleyince cok şaşırdım ama iş işten gecmisti duygularım derinlesmisti.

Canım bizimde aramızda 20 yaş var bana deseler böyle biriyle sevgili olcaksın güler geçerdim ama onların seni el üstünde tutmaları ilgileri üstüne titremeleri derken ilgiden başın dönüyor ve sonrasnda sende bi bakmışsın aşık olmuşsun bizde de erkek ark düşünmüş başkarda sorun olur mu die ama olmadı uzunca bir süre ama şimdilerde 3 yıl oldu bakıyorumda ben duygularımı daha doruklarda yada diplerde yaşarken o daha sakin ben daha ergence severken o soğukkanlı ben heyecanımı gizleyemezken o daha oturaklı oluyor (26-46 bu arada ) yani sen eomantik şeyler düşünürsün yaparsın ondanda böyle şeyler beklersin ama yapmaz bence boşver duygularını senin gibi yaşayacak dengini bul

Back
X