• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meğer hepsi yaş farkimizdan dolayiymis.

Açıkçası seviyorum ben. Ailemde biliyor tanıyor. Disardan abi kardeş gibi gozukseydik onlarda kizabilirdi. Napiyorsun sen diye. Büyük ihtimal kız kardeşi karıştırdı diye düşünüyorum.
Daha bana açıklamadı tabi bu durumu, kuzenime demis böyle böyle diye. Döndüğümde ben döndüm diyicem eger beni karşısına alıp açıklarsa konusmayi düşünüyorum.
anladığım kadarıyla sevgilin yaşını göstermiyor ve ailen de ilişkinizi onaylıyor bu büyük bir avantaj. Sen döndüğünde kuzenininle konuşmalarından haberin varmış gibi davranma neden böyle olduk biz neyin var diye ağzını ara anlatacaktır büyük ihtimal anlatmazsa söyle konuşmalardan haberin olduğunu biri aklını mı karıştırdı de

Yas farkini sorun edip ayrilmasi gereken senken o ayrilmaya karar vermis.
Bence yerinde bir karar, su an ikiniz de genc oldugunuz icin her sey yolunda gorunse de muhtemelen bu yaslar 35-50 oldugunda ben ne yaptim diyecektiniz.

anladığım kadarıyla sevgilin yaşını göstermiyor ve ailen de ilişkinizi onaylıyor bu büyük bir avantaj. Sen döndüğünde kuzenininle konuşmalarından haberin varmış gibi davranma neden böyle olduk biz neyin var diye ağzını ara anlatacaktır büyük ihtimal anlatmazsa söyle konuşmalardan haberin olduğunu biri aklını mı karıştırdı de
1 senedir gel gitliyiz böyle 1 senedir acmadi muhabbeti. Ama artik acacagini düşünüyorum. Eger tahmin ettigim gibi olmazsa biliyorum her seyi diyicem. Seninde dedigin gibi ;)
Destek icin sagol.

Bi arkadaşım böyle bi seyler deseydi bana napiyorsun sen derdim ama inanın bi seyler hissetmeden önce bu kadar yas farkı olduğunu tahmin etmiyordum. Soyleyince cok şaşırdım ama iş işten gecmisti duygularım derinlesmisti.

Çıtır gösteriyorsa tabii birşey diyemem. (:
Ancak senin için sorun olmasada adam bunu sorun ediyorsa senin yapacağın birşey yok.
Her zaman üzülceğine, onun ikilemde kalmasını göreceğine birkere de bitirip tam üzül derim.
Bence (son) konuşmayı ondan bekle, sonuçta bitirme yanlısı o.

Yas farkini sorun edip ayrilmasi gereken senken o ayrilmaya karar vermis.
Bence yerinde bir karar, su an ikiniz de genc oldugunuz icin her sey yolunda gorunse de muhtemelen bu yaslar 35-50 oldugunda ben ne yaptim diyecektiniz.
Ya evet haklisiniz, o daha ileriye dönük düşünüyor.
Ama böyle de olmamali. Kafasina esip gidiyor sonra pat seni seviyorum özlüyorum. Hani böyle olmamali. Binbir türlü bahaneler sunuyordu. Asil mesele buymuş. Ne benle oluyor ne bensiz. Onun aslında daha NET bi karar vermesi gerek. Ben demiyorum illa gel birlikte olalım ölüyorum bitiyorum diye ama kafamida karistirmamali. Ya olur ya olmaz. Bu hikaye nasil biterse artik.

Çıtır gösteriyorsa tabii birşey diyemem. :-)
Ancak senin için sorun olmasada adam bunu sorun ediyorsa senin yapacağın birşey yok.
Her zaman üzülceğine, onun ikilemde kalmasını göreceğine birkere de bitirip tam üzül derim.
Bence (son) konuşmayı ondan bekle, sonuçta bitirme yanlısı o.
Evet, ondan beklicem. Artık cok kesinlikle olmali bu iliski demiyorum çünkü bende yıprandım. Sadece konusmak istiyorum. 1 seneden beri problem olan şeyi onun agzindan dinlemek istiyorum. Bu zamana kadar hep sakladi. Aa yapariz ederiz niye böyle dusunuyorsunda demicem. Hayalperest bakmayacagim yani. Enine boyuna konusuruz. Olmazsa olmaz yapacak bisey yok kısmet değilmis der geçeriz.

Sorun pek yaş farkı gibi durmuyor.
Öyle ise de kendi kararı bi bildiği vardır.
20 yaşında iken 36 yaşında biri ile evlendi arkadaşım çok mutlular 13 yıllık evliler.. ama ilk yıllar çok zordu sanırım arkadaşım olgunlastikca sorunlar çözüldü.. yaş farkı değil ama başka farklılıklar zor olur..

Ya evet haklisiniz, o daha ileriye dönük düşünüyor.
Ama böyle de olmamali. Kafasina esip gidiyor sonra pat seni seviyorum özlüyorum. Hani böyle olmamali. Binbir türlü bahaneler sunuyordu. Asil mesele buymuş. Ne benle oluyor ne bensiz. Onun aslında daha NET bi karar vermesi gerek. Ben demiyorum illa gel birlikte olalım ölüyorum bitiyorum diye ama kafamida karistirmamali. Ya olur ya olmaz. Bu hikaye nasil biterse artik.

Cunku muhtemelen bir yandan elindekini kacirmamak ve anin tadini cikarmak istiyor, diger yandan da bunun 10 yil sonrasi var diye dusunuyor.
Benim de yas 35 ordan biliyorum, evet hala genc ve guzel gorundugumuz yaslardayiz, ama kaporta saglam olsa da ic aksam ufaktan sinyal vermeye basliyor... adam da farkindadir bir 10-15 yil sonra 30 lu yaslarindaki bir kadina yetemeyeceginin.

Sorun pek yaş farkı gibi durmuyor.
Öyle ise de kendi kararı bi bildiği vardır.
20 yaşında iken 36 yaşında biri ile evlendi arkadaşım çok mutlular 13 yıllık evliler.. ama ilk yıllar çok zordu sanırım arkadaşım olgunlastikca sorunlar çözüldü.. yaş farkı değil ama başka farklılıklar zor olur..
Bana hicbi zaman ya sen küçük ben büyük ne olacak bu sorun demedi. Ama alttan böyle bi laflari vardi " ben seni 28 sanmıştım yaa yanilmisim - ışte ben genc gösteriyorum sen 30a gelince cokersin ama ben sansliyim senden büyük oldugum halde genc gostercem yaninda " diye. Bunlar aslinda bi mesajmis kafasina taktigina dair.

Bir günde sakın kiz kardesime abla deme dedi. Olay ondan sonra koptu zaten. Kizkardesi beni öğrendi ve ara bozuldu.

Cunku muhtemelen bir yandan elindekini kacirmamak ve anin tadini cikarmak istiyor, diger yandan da bunun 10 yil sonrasi var diye dusunuyor.
Benim de yas 35 ordan biliyorum, evet hala genc ve guzel gorundugumuz yaslardayiz, ama kaporta saglam olsa da ic aksam ufaktan sinyal vermeye basliyor... adam da farkindadir bir 10-15 yil sonra 30 lu yaslarindaki bir kadina yetemeyeceginin.
Haklısınız, ne kadar enerjik genç gozuksede bi yaşam yorgunlugu olur insanin.
Ben daha hayalperestim gencim yasam enerjim var laylaylom bakabiliyorum ama o mantikli bakabildigi icin bu durumdayiz zaten.

15 sorun teskil edicek bi yas farki degil bence ya o_O dayimin kiziyla esi arasinda 13 yas var 10 seneyi gecik evliler. erkekler gec olgunlasir zaten. bence sizin sorununuz nedeni baska. oturup konusmalisiniz

Bana hicbi zaman ya sen küçük ben büyük ne olacak bu sorun demedi. Ama alttan böyle bi laflari vardi " ben seni 28 sanmıştım yaa yanilmisim - ışte ben genc gösteriyorum sen 30a gelince cokersin ama ben sansliyim senden büyük oldugum halde genc gostercem yaninda " diye. Bunlar aslinda bi mesajmis kafasina taktigina dair.

Bir günde sakın kiz kardesime abla deme dedi. Olay ondan sonra koptu zaten. Kizkardesi beni öğrendi ve ara bozuldu.

Kızkardeşi benden kucukmus abi olur mu böyle şey falan dediyse olabilir ama yaşla ilgili konuşmaları da bi saçma geldi bana.. ozguvensiz biri gibi..

15 sorun teskil edicek bi yas farki degil bence ya o_O dayimin kiziyla esi arasinda 13 yas var 10 seneyi gecik evliler. erkekler gec olgunlasir zaten. bence sizin sorununuz nedeni baska. oturup konusmalisiniz
Yok öyle, bazı söylediği seyler aklima geliyor mesela hani sinyal veriyormusta ben anlamamisim.
1 seneden beri zaten hani boyleyiz farkli bahaneler söylüyordu.

Kızkardeşi benden kucukmus abi olur mu böyle şey falan dediyse olabilir ama yaşla ilgili konuşmaları da bi saçma geldi bana.. ozguvensiz biri gibi..
Evet ozguvensiz. Sen çok güzelsin belirli bi tarzın bi durusun var benim gibi bi adami nasil seversin vs vs burdan anliyorum yani ozguvensiz oldugunu.

bence bahane gibi geliyor yaş farkı en başından bilmiyor muydu sanki
Evet kuzenimde öyle demis. Ee babing sana yalan demedi saklamadi en basindan beri biliyordun diye.
Bazi seyler planladigimiz gibi gitmiyor demis buda.
Kuzenimde ne gibi aciklarmisin demis. Cevap vermemis.
Ya az cok huyunu biliyorum. Kafası karışık ki birileri karıştırdı buna eminim. Ama artik karar vermeli gideceksede tekrar ben seni özlüyorum dememeli. Benide allak bullak etmemeli.

hani bir tabir var ya bu adamın senden önce pili biter diye çevreden öyle baskımı gördü acaba ? ileride sana yetememekten mi korkuyor yoksa senin ona uyum sağlayamamandan mı ? ben merak ettim bir buluş öğren derdini . Sonra tutarlı konuşur ve sorunları konuşarak çözerseniz neden olmasın ...

hani bir tabir var ya bu adamın senden önce pili biter diye çevreden öyle baskımı gördü acaba ? ileride sana yetememekten mi korkuyor yoksa senin ona uyum sağlayamamandan mı ? ben merak ettim bir buluş öğren derdini . Sonra tutarlı konuşur ve sorunları konuşarak çözerseniz neden olmasın ...
Bilmiyorum inan ama şey derdi beni aldatirmisin ? Yapar misin oyle bisey ? Vs vs.
En son biz beraberken yakinlasmak istemişti, ben reddetmistim. Yok efendim ben başkasıyla birlikte olmuşum yalan soylemicekmisim. Sürekli böyleydi. Ayriyken biriyle birlikte oldunmu felan diye sorardi.

Uyum saglamaya calisiyorum zaten karakter olarak ağır bi insanım pek zorlanmiyorum. Kuzenim ya babing sana ayak uydurmaya çalışıyor demis buda evet uyduruyor zaten demis.
Mesela dışarı çıkalım gezelim tozalim der ben yok ya evde film izleyip pinikleyelim derim. Hani aramizda böyle o daha ağır ben daha hareketli yok.

Back
X