- 30 Eylül 2016
- 1.184
- 1.600
- 133
- Konu Sahibi noclearmind
Sizin ilişkiniz ne zamandır devam ediyo. Hayır yeni mi öğrendi aranızda 15 yaş olduğu. Bana gerçekten evlenmek isteseydi bunu sorun etmezdi gibi geliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum inan ama şey derdi beni aldatirmisin ? Yapar misin oyle bisey ? Vs vs.
En son biz beraberken yakinlasmak istemişti, ben reddetmistim. Yok efendim ben başkasıyla birlikte olmuşum yalan soylemicekmisim. Sürekli böyleydi. Ayriyken biriyle birlikte oldunmu felan diye sorardi.
Uyum saglamaya calisiyorum zaten karakter olarak ağır bi insanım pek zorlanmiyorum. Kuzenim ya babing sana ayak uydurmaya çalışıyor demis buda evet uyduruyor zaten demis.
Mesela dışarı çıkalım gezelim tozalim der ben yok ya evde film izleyip pinikleyelim derim. Hani aramizda böyle o daha ağır ben daha hareketli yok.
Canım ilk 3 4 ay sorunsuzdu sonrasi böyle iste gel gitli toplam 1 sene. Hani soluksuz bi ilişki değil. Sonumuz yok deyip tekrar özlüyorum vs bi kopmalar oluyordu yani.Sizin ilişkiniz ne zamandır devam ediyo. Hayır yeni mi öğrendi aranızda 15 yaş olduğu. Bana gerçekten evlenmek isteseydi bunu sorun etmezdi gibi geliyo
Sexide sorun zaten. Tibbi sorunu var. Ama bu sorun yasla alakali değil gencinde de yaslisisinda da var. Bu da bi etken olabilir (bence)Bu adamın sex konusunda bir yarası var ama hadi hayırlısı . Bak sanki yarası var ve hep bir şey ona bu yarayı hatırlatıp bu hareketleri yaptırmak zorunda hissettiriyor gibi ve üstüne birde yaş farkı erken pil bitme olayı eklenince![]()
Sexide sorun zaten. Tibbi sorunu var. Ama bu sorun yasla alakali değil gencinde de yaslisisinda da var. Bu da bi etken olabilir (bence)
Tabi, o daha mantiken bakıyor ben daha duygusal.Ben 21 yaşındayım ve 36 yaşındaki, abimin bile abi diyebileceği bir insanla yapamazdım sanıyorum. Ya acayip bi jenerasyon farkı var. Bi de adamın cinsel sorunları var diyorsun. Üstüne bi de yaş eklenince 5-10 yıl sonranızı düşünemiyorum. Bence yol yakınken vazgeçin bu sevdadan. Adam da farkında bi şeylerin ki bunca zaman sonra yaşı bahane ediyor..
Ben yaş farkı,korku şu bu bilmem.Canı isteyince çekip hayatımdan giden,canı isteyince dönemez onu bilirim.İlgisizliği,tavırları kendinden soğutma çabaları meğer hepsi yaş farkından dolayıymış.
Ama her defasında bir geri dönüş bir pişmanlık oldu fakat yurutemiyorduk. Yurutememizin tek nedeni buymuş.
Bunu bana açıklamadı, ailemden biri konuştu " x artık ailecek bu durum bizi cok rahatsız ediyor ya sev koru kolla ya da babingin hayatindan tamamiyle cık" diye. O da "babingi ben seviyorum o benim küçük manyagım bu durum onun duygularını kullanmak degil sakin öyle düşünme benim aklimi kurcalayan tek şey yaş sorunumuz yoksa onunla bi problemim yok sehirdisindan dönsün onunla konusucagim."
En başından beri bi sey saklamadım ondan, karşılıklı kabullendik. Ama degistiren nedir anlamiyorum. Büyük ihtimal ailesinden biri bi sey dedi ve ya iliskimiz ciddilesmeye gidince korktu.
Simdi tek sorum sehirdisindan dönünce konusmalimiyim yoksa bu hikaye artik kendi tarafimda kendi beynimde bitmeli mi.
Sürekli aklim karışıyor her dondugunde her özlüyorum degisinde. Bu sorunu asabilir miyiz bilmiyorum. Ne yapacagimi bilmiyorum.
Siz sevdiğiniz adamın kendi ağzından duymadığınız bir söz için kafanızı boşuna karıştırmayın ilişkinizi de zedelemeyin tabi başka problemleriniz yoksa mutluysanız yolunuza devam bence....Açıkçası seviyorum ben. Ailemde biliyor tanıyor. Disardan abi kardeş gibi gozukseydik onlarda kizabilirdi. Napiyorsun sen diye. Büyük ihtimal kız kardeşi karıştırdı diye düşünüyorum.
Daha bana açıklamadı tabi bu durumu, kuzenime demis böyle böyle diye. Döndüğümde ben döndüm diyicem eger beni karşısına alıp açıklarsa konusmayi düşünüyorum.
20 li yaslardayim. O da 30 küsur.