="patateshatun, post: 48850209, member: 794146"]
dr_yad
- Evet istisnai oluyor dogru soyluyorsun. Teskkur ederim cumlemizin insallah... Ama Kizdigim konu su
hamsireceli
de ayni seyi yapiyor, normallestirmeye calismiyoruz biz, burda yazilanlar yasanan gercek hayatlar, kimse yalan yanlis yazmiyordur herhalde, arada yas farki oluyor sevmeyelim mi? Asik olmayalim mi veya sirf elalem ne der diye daha yanlis secimler mi yapalim. K.bakma ama
hamsireceli
ama ben yazdigin seylere katilmiyorum, katiliyor olsam evlenmezdim hayatimi birlestirmezdim. Aklim basimda ve senin dusundugun gibi de olmuyor. O 15yasinda iken ben yeni dogdum diye onu insanliktan mi cikariyor bu durum *HAYİR* sevmeme engel olan nedir, goruyoruz haberlerde kadin siddetini-olumlerini. Kim yapiyor erkekler, neden kiskanclik cart curt. Bi kere adam olsa kadina el kaldirmamasi gerektigini kavramis olurdu, cok sukur eşimden oyle siddet gormuyorum, anlasabiliyoruz ve esim benden daha genc duruyor,durmasa bile yinede severdim onun yuregini, sen aski dis gorunuste arayabilirsin veya genclikte ama ben yasadigimi bilirim . yargilayici yorumun hos degil
hamsireceli