- 9 Haziran 2014
- 653
- 720
- Konu Sahibi nickminckyok
Merhaba kk'nın güzel bayanları ben 1 senelik evliyim tüm düğün masraflarını eşimle ben ödüyoruz. Tabi bu arada bebek için borç bitince düşünelim diye konuştuk eşimle. çünkü düğün borçları vardı o borcun içinde nasıl olur korkusu sarmıştı hem daha yeniyiz evliliğimiz biraz otursun istedik. gelelim asıl konuya 10 gündür adetim gecikti acaba mı ki düşüncesi aldı başını gitti. Bu arada karnım ağrıyor adet olurum nasılsa yoktur diyorum. O yüzden test yapmayı erteledim Hep kızımız olsun istiyoruz adı da elif olcak inşallah rabbim verirse. Neyse 10 gündür elif aşağı elif yukarı hem ben hem eşim hep bi bebek konusu vardı. ben iyiden iyiye kendimi kaptırmışım ama farkında değilim. netten hamilelik belirtilerine bakıyorum herşey tutuyor. Neyse ki dün akşam eşim test getirdi kendimi pozitif çıkacağına o kadar çok inandırmışım ki o tek çizgiyi görünce sanki yıkıldım aslında o kadar tuhaf bi duygu ki nasıl anlatılır bilmiyorum. Şimdi diyeceksiniz ki siz kendiniz istememişiniz neden üzülüyorsun aslında bunun cevabını bende bilmiyorum benim ki sadece bi hayal kırıklığı ya da beklenti işte adı her neyse... Neyi fark ettim bili yormuşunuz meğer ben anne olmayı ne çok istiyormuşum da haberim yokmuş. Rabbim bu duyguyu bana ve isteyen herkese yaşatsın inşallah..