meger ovulasyon tarihimi tutturamamışımmmm

brucella-morganella

O JA LA..
Kayıtlı Üye
14 Mart 2016
413
241
33
36
kızlar bu ay aldığım ovulasyon testleri ile adetimin 25.gününde yumurtladığımı farkttim biz 20.günden sonra hiç beraberlik yaşamıyorduk hep boşuna uğraşmışız meğer...benim hamilelik belirtileri sandığım şikayetler meğerse yumurtlama şikayetleri imiş bu ay anladımmm ..bu arada adet periyodum 33 gün ...

Her ay ayni zamanda olmaz yumurtlama.
Bence yumurtlama zamanlari birlikte olup sonra tamamen kesmek dogru degil.
Adete kadar 2-3 gunde bir iliski olmali.
Bazen gec yumurtlama veya iki kez yumurtlama oluyor.

benimse oyle olmuştu adete yakin yumurtlymusum ayni sekilde adeta yakin olunca bisi yapmiyodk yapinca analdik tabi sonu iyi bitmedi kimyasalmis ama herhalde 30 33 gunde hir adet odlgmzdan gec yumurtluyo olablrz

Ben de her ay hep aynı dönemde bırakıyorum. Adet olunca bi dahaki ay sonuna kadar devam diyorum ama hiç bi zman bu gerçekleşmedi. Kuruyken, hiç akıntı yokken yumurtlama olabilir mi ki? 25. günde test dışında hiç bir belirti yok muydu peki akıntı gibi mesela?

yoktu tam aksine dedgm tarihlerde oldu 14. gunu yani bende hep osmanlar yumurtluyrm sandim adetten 6 gun pnce pozitif aldim ondan sonra akintim basladi gebeligi ogrenene kadar hatta o kadar coktu ki afedersin altima kacridm saniydm cok fazalatludi akinti

yok canım akıntı devam ediyordu ama ovulsayon gunu hep takvimde ve otamatik hesaplıyıcılarda aynı tarihlri gösterince bende hiç süphe olmamıştı ama avulasyon testi anladım ancak..başka türlü mumkümn olmazdı yumurtlamamın üstünden 9 gün geçti acaba hamilelik belirtilerim mi derken meğer öyle değilmiş işte

Her ay ayni zamanda olmaz yumurtlama.
Bence yumurtlama zamanlari birlikte olup sonra tamamen kesmek dogru degil.
Adete kadar 2-3 gunde bir iliski olmali.
Bazen gec yumurtlama veya iki kez yumurtlama oluyor.

Canım sana birşey sorucam ya mesela testte pik yaptı ertesi gün siliklesti diyelim.
Yumurta çatlamış anlamina gelir değil mi?
Ben piki yakaladim ertesi gün de siliklesti dr diyorki catlamadan küçüklüp kistlesmis hayret valla.

Yakalamışsın ne güzel canım.İnş.bu ay tutmuştur

Hayir test pik yaptiginda yumurta catlayacak olgunluga geldi demektir.
Pikten sonra 2 3 gun icerisinde catlar. Ama kistlesebilir de eger catlama problemi varsa.

Hayir test pik yaptiginda yumurta catlayacak olgunluga geldi demektir.
Pikten sonra 2 3 gun icerisinde catlar. Ama kistlesebilir de eger catlama problemi varsa.

Acaba hic catlamiyormu yumurtam.
Ben piki gördükten hep 14 gün sonra regl oldum taaa ki bu aya kadar bu ay 11. Gün oldum.
Ama her ay da catlamiyor olamaz herhalde :-(

Acaba hic catlamiyormu yumurtam.
Ben piki gördükten hep 14 gün sonra regl oldum taaa ki bu aya kadar bu ay 11. Gün oldum.
Ama her ay da catlamiyor olamaz herhalde :-(

Bilemiyorum ki canım doktorun takip etmesi lazım.
Birden fazla da yumurta olup biri çatlayıp biri kistleşebilir mesela.
Bunu doktor görebilir ancak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…