- 20 Ocak 2008
- 15.263
- 32.183
- 1.123
- Konu Sahibi Dindirella
Aynen ya..
neyini begeniyorlar o kadinin anlamiyorum![]()
Muthis vucudunu, cok duzgun upuzun bacaklarini

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya..
neyini begeniyorlar o kadinin anlamiyorum![]()
Ohoo ölçtüm benimki 7 mm11 12 mm
Muthis vucudunu, cok duzgun upuzun bacaklarini![]()
monica kim ya? yani hangi monica? ikincisi, nur fettahoğlu çok güzel çok çekici ve çok seksi bi hatunHanimlar cekici bir yuzum yok demistim.yani guzelsin dersin bana bakinca ama cekmiyorum insanlari.ders valismam lazim ya calismicam ya oturdum arastirdimcekici kadinlara baktim monica mesela.siradan bi yuz ama cok guzel niye oranti yuzdeki oranlama.
Monicadan neyim eksik dedim baktim dudak burun mesafem cok uzun.erkeksi duruyo bu da.simdi kendini sevciler gelmesin rica ediyorum kendimi seviyorum ama herkes sevsin istiyorum.
Gozlerkmjn de ustu cukur.mesela nur fettahoglu guzel kadin demi ama cekici degil.niye ??? Hoz yapisi birincisi ustte yag dokusu eksik.ikincisi burun dudak mesafesi uzun.benziyoruz o kadinla zaten.yani ben onun koyu renklisiyim ten rengi olatak degil sac rengi.ten rengim ondan beyaz.yuz yapimiz benziyo.o da guzel ama bisiyi eksik diyosun ya iste o eksiklik goz yapisi ve burun dudak mesafesi uzunlugundan.ondan soguk ve erkeksi.benkm gibi.
Duzeltme:yanlis anlasilmak istemem.ciddi yazarsam ben de tek tiplesmeye karsiyim.mekanik sutatlara donusmemeliyiz.kadin soyle olmali boyle olmali yanlis.ben bi daha boyle yakinan bir konu acmayacagim.hayati sevmek oldugu gibi kabul etmek en guzeli.ya gayet de guzel kadinkm aslinda.dedim ya nur hankmj siyah saclisiyim yuz yapisi olarak.yarin bir gun kaza gecirsem ya da bi hastalik sonrasi bu bedeni kaybetsem hayata mi kusecegiz hayir.sacmaladigimi kabul ediyorum.
Ahahha cok tatlisin kahkaha attim herkes bana baktiVay be konu sahibi tam Monica belluci olacakken dudak burun mesafesi yüzünden yasemenlikek olmuş.
Hih aynen bunu kastediyorum aslinda estetik islemler bu zamana kadar yanlis yapilmis.yani burun hokka oljnca guzel olursun ama cekici olmazsin.burnun kemerlidir ama oran kadinsi matematikteyse cekicisindir.yani estetige karsi aslinda tezim benim.daha dogrusu standart estetige karsi.burnun yuzdeki matematigi onemli sekljnden cok.alin bombeli ve disa dogru olunca kadin cekici gorjnuyor.ya dunyada begenilen tum kadknlara baktim.sekiller baska ama oranlar yakin.kkmj zayif kimi kiloli ama aura degil onlari cekici yapan matematik.altin otanda degil.kadinsi yuz hatti.alin duzlestikce,dudak burjn mesafesi uzadikca daha az cekici oluyoruz.guzel demiyorum bakin.gidin esteykk yaptirin da demiyorum.makyaji bile dedigim gibi yaparsaniz nasil daha cekici olacaginizi goreceksiniz.size cok onemli bi bgi verdim aslinda ben ya kiziyonuz amaBence genel yüz yapısı kişiyi güzel yapıyor sadece dudak burun değil . Benim dudak ile burun mesafem yok nerdeyse ben nasılım acaba![]()
Çok amin duacinimArkadas, insan kaynaklari yonetimi calisirken agiz burun oranina nasil geldim de burun dudak mesafemden kadinsi yuz hatti matematigi yaptim valla manyagim sanirim ben ya
Ya da sevgisizlik basima vurdu.Allahim ver bi sevgili artik ya kk da kurtulsun ben de![]()
Ne güzel derdin varHanimlar cekici bir yuzum yok demistim.yani guzelsin dersin bana bakinca ama cekmiyorum insanlari.ders valismam lazim ya calismicam ya oturdum arastirdimcekici kadinlara baktim monica mesela.siradan bi yuz ama cok guzel niye oranti yuzdeki oranlama.
Monicadan neyim eksik dedim baktim dudak burun mesafem cok uzun.erkeksi duruyo bu da.simdi kendini sevciler gelmesin rica ediyorum kendimi seviyorum ama herkes sevsin istiyorum.
Gozlerkmjn de ustu cukur.mesela nur fettahoglu guzel kadin demi ama cekici degil.niye ??? Hoz yapisi birincisi ustte yag dokusu eksik.ikincisi burun dudak mesafesi uzun.benziyoruz o kadinla zaten.yani ben onun koyu renklisiyim ten rengi olatak degil sac rengi.ten rengim ondan beyaz.yuz yapimiz benziyo.o da guzel ama bisiyi eksik diyosun ya iste o eksiklik goz yapisi ve burun dudak mesafesi uzunlugundan.ondan soguk ve erkeksi.benkm gibi.
Duzeltme:yanlis anlasilmak istemem.ciddi yazarsam ben de tek tiplesmeye karsiyim.mekanik sutatlara donusmemeliyiz.kadin soyle olmali boyle olmali yanlis.ben bi daha boyle yakinan bir konu acmayacagim.hayati sevmek oldugu gibi kabul etmek en guzeli.ya gayet de guzel kadinkm aslinda.dedim ya nur hankmj siyah saclisiyim yuz yapisi olarak.yarin bir gun kaza gecirsem ya da bi hastalik sonrasi bu bedeni kaybetsem hayata mi kusecegiz hayir.sacmaladigimi kabul ediyorum.