Meğersem yalancıymış

busdk02

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
158
33
298
Merhaba arkadaslar gecen konumda anlatmıstım bıraz bahsedım tanısalı ıkı ay oluyordu baya cıddı konusuorduk falan ama en son ayrıldık kendı ıstemişti meğersem yalanmış beni de durduk yere hesabından cıkartmıs ınstagramdan vatsaptada engellemiş kötü ayrılmamıstık .....
Meğersem bir başkasıyla sevgili olmus ondan engellemiş beni vatsapta O iş miş de bahanee .İnstagramda gördüm kıxla resim koymuş.. Şe....
Ben şok oldum resmen yalanmıs konuşmaları .
Elimd tüm deliller var kızında hesabını buldum yazsam mı kıza yazmassm mı ne hali varsa görsün mü ?

Senle ilişkisi varken bulmuş onu belli ki. Kısa süreli bir ilişki de olsa aldatilmissin.

Bak arkadaşım şuan çıktığın adam benle beraberken, seni bulmuş dikkat et yakında sende boynuz yiyebilirsin de diyebilirsin

Ya da

Hiç umursamayip hayatına bakarsın. Bu senin elinde.

Karar senin.

Arkadaşım megersem degil megerse
Cok onemli degil ama göz tirmaladi biraz

Diğer konunuzu bilmiyorum.
Ancak ne hali varsa görsün diyorum ben.

Cnku bu tarz seylerde elinizde delil var ama mahkemeye cikmayacaksiniz neticede kendi aranizda da gördüğüm kadariyla isler cozulmuyor , sonunda pislik masum olan tarafın üzerine sicriyor baska da birsey yok.

Yinede karar sizin tabi

Yazsan ne olur ki hadi diyelim kız inandı terketti gider başka kız bulur ya da işini bilen biriyse kılıfına uydurur kendini çok güzel aklar erkek milletine bir şey olmaz ne hali varsa görsün salla.

İki ayda internetten bulup konuştuğunuz kişiyle nasıl çok ciddi oluyorsunuz ki?
Tabii ki de bilmediğiniz başka ilişkileri de olur....
Bu kadar şaşırmaya gerek yok bence.

Yahu eski konularınıza bakınca zaten ilişkiniz yokmuş ki yüz yüze bile gelmemişsiniz ne kandırması yalanı? adam daha önce de size gelmeyeceğini istemediğimi söylemiş zaten olup olmayacağı bile yüz yüze gelince olur demiş o bile olmamış. Biraz fazla kaptırıp hep siz yazmışsınız bu insan da engellemiş sanki çıktınız da sevgili oldunuz.Kıza yalan mı söyleyeceksiniz benleyken seninle oldu diye?bırakın peşini artık

Bence öfkeyle yanlış bir şey yapıp başınızı ağrıtmayın böyle biri için. 2 ay çok kısa bir süre iyi ki çok daha uzun zaman geçirmemişsiniz ve hemen gerçek yüzünü göstermiş. Şükredin ve hayatınıza kaldığınız yerden devam edin. Bundan sonra doğru, iyi insanlarla karşılaşırsınız inşaallah :)

Back
X