mehaba bayanlar gss ssk sayfasında sorgu yapın yuklu borc cıkıyor

ALYA_DUA

21.05.2014 CANIM BABAM...
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
3.612
2.069
448
37
merhaba kızlar gecen gun tesaduf eserı ınternette gorup sorgulama yaptık ssk sayfasından ve esımın 2000 kız kardesımınde 5000 borcu oldugunu gorduk sok yasadık hıc haberımız yoktu af gelmıs suresı bır ay uzatıldı bılmeyen bırcok ınsan vardır dıye konu actım sorgulama yapmanızı tavsıye ederım ssknın kendı sitesinden borc sorgulama yapın...sitede ilk kutuyu diğer ödemeler sonrakine gss pirimi seçip kontrol yapın ...inş yoktur kımsenın borcu... edıt verdıgım lınk hata verıyormus farklı yazılar cıkıyormuş oyuzden lınkı sıldım

Son düzenleme:
Canım bende bununla ilgîli konu açacaktım bendede 150 arkadaşımın 600 lira çıktı anlamadım neyin nesi bu ?

Benim çıkmadı ama eşimin 142 TL çıktı nedir bu ? Nasıl af çıkmış ? Ne borcu bu anlamadım :S

Eşim önceden sgkda denetmendi sordum sanırım gss bildirimi yapılmadığından onlar kendilerine göre prim ayarlıyor. Çalışmıyorsaniz bildirmeniz gerekli yoksa kendileri yapıyor

Benimde yokmuş. Çok ilginç ama bilinmeyen borçların nerden Çıktığı, araştırmak Lazım

Genel sağlık sigortası.Gelir testi yaptırılması gerekiyordu.Yaptırılmadığı için borç çıkıyor.

GSS Genel Sağlık Sigortası benim bildiğim.
ama borç nerden nasıl tahakkuk etmiş size anlamadım.

Gelirini beyan etmedigin için devletin sana güzelce cıkardıgı bi borc.
Genel saglık sigortası adı altında...

Benimde yokmuş. Sosyal güvenliğe gitmelisiniz.İtiraz işe yarar mı acaba ?

Şimdi biz bu parayı ödeyecek miyiz? Af çıkmış diyorsunuz ya nasıl yararlanacağız ?

Şimdi biz bu parayı ödeyecek miyiz? Af çıkmış diyorsunuz ya nasıl yararlanacağız ?
canım af cıkmıs bır ay devam etcek ssk gıdıp borc sorgulaması yaptırıp ındırebılıyorsun faız felan sılınıyo bızım 2000 lırayı dustuler 300 lıraya mecbur oduycaz yoksa faize bınıyor

Canım bende bununla ilgîli konu açacaktım bendede 150 arkadaşımın 600 lira çıktı anlamadım neyin nesi bu ?
canım ısten cıknca kafalarına gore oduyorlar gıdıp kapattırman lazımmıs ssk sıgortanı yoksa onlar yatırıp sen borclu oluyon barı haber verılse oda yok anlamadım gıttı tesaduf bakmasak kac para olurdu allah bılr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…