Mehmet Barlas'tan Erdoğan'a: Bal gibi tatlı bir adamsınız

Gercekten bal gibi mi ? :)

• Evvet

OY: 11 44,0%
  • hayır

OY: 14 56,0%

• Ankete Katılan
    25

27.01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.730
5.503
Mehmet Barlas'tan Erdoğan'a: Bal gibi tatlı bir adamsınız
Mehmet Barlas, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuk olduğu programda “Birlikte olunduğu zaman bal gibi tatlı bir adamsınız” dedi.
5-1.jpg

Cuma, 22 Mayıs 2015 12:49
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATV-A Haber ortak yayınında Mehmet Barlas’ın sunduğu "Cumhurbaşkanı Gündem Özel" programına katıldı.

Barlas,Erdoğan’a “Çok insancılsınız, çok sıcak kanlısınız, ailenize düşkünsünüz, birlikte olunduğu zaman bal gibi tatlı bir adamsınız. Fakat meydanda çok sert oluyorsunuz, o siyasetin gereği mi?” diye sordu.
http://haber.sol.org.tr/turkiye/mehmet-barlastan-erdogana-bal-gibi-tatli-bir-adamsiniz-117371

Sevenler gönülden seviyor.
Hizmeti + Allah vergisi karizması.
Karizma kelime anlami olarak yaratiliştan gelen anlamindaymış zaten

Anzer balını ( deli bal ) kast etmiş olabilir mi ? :KK64:Malum doz aşımında yiyeni öldürüyor.

Evet Soma'da mmadenci tekmelenirken kendini yuhlayanlari tartaklarken Berkinin annesini yuhalatirken vicdan aktı kendisinden
Siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ayrıca konumuz bu değil ki neden mesajımı alıntılayıp tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz ben görüşümü söyledim sadece. herkesinkine de saygı duyuyorum olabilir sevmiyor olabilirsiniz ben seviyorum sevmeyenlere de saygı duyuyorum.

Her zaman böyle olmadımı,düşüde geçtinmi etrafında kimseler kalmaz..
karşımda gülen camaati sohbet evi vardı her hafta 4 gün toplanıyorlardı yaklaşık 40 50 kişi vardı ve nasılda övgüler abartılar sanki fettullah hoca cennetten çıkmış cemaate yönelik operasyonlar başlayınca izliyorum günden güne sohbete gelenler azaldı şimdi kimse yok geçen gün evi kiraya verdiler
ve aslında fetullah hoca cennetten değil cehennemden çıkmış ta bunlarda isim benzerliğinde cennette cehennemi karıştırmışlar

karşımda gülen camaati sohbet evi vardı her hafta 4 gün toplanıyorlardı yaklaşık 40 50 kişi vardı ve nasılda övgüler abartılar sanki fettullah hoca cennetten çıkmış cemaate yönelik operasyonlar başlayınca izliyorum günden güne sohbete gelenler azaldı şimdi kimse yok geçen gün evi kiraya verdiler
ve aslında fetullah hoca cennetten değil cehennemden çıkmış ta bunlarda isim benzerliğinde cennette cehennemi karıştırmışlar

Bir zamanlar papatyalar vardı,şimdi hangisi ortada iktidar bitince yok oldular.
Buda aynı onlar gibi..

Siz görmek istediğiniz gibi görüyorsunuz ayrıca konumuz bu değil ki neden mesajımı alıntılayıp tartışma yaratmaya çalışıyorsunuz ben görüşümü söyledim sadece. herkesinkine de saygı duyuyorum olabilir sevmiyor olabilirsiniz ben seviyorum sevmeyenlere de saygı duyuyorum.
Neyi gormek istedigimiz gibi görüyoruz . Sanki bunlar olmadi da ben uyduruyorum. Sen olmayan bir seye var dersen ben de olmadigini gosteririm sana bu kadar basit

X