Mehmet Emre Yeğin'e burun estetiği olan var mı?

edanurkaplan

Üye
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2017
59
10
8
26
İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç doktor buldum. Ve Mehmet Emre Yeğin de karar kıldım, bugün muayene oldum. İstediğim burnu gösterdim 'Tamam' dedi. Bir de tomografi istedi. Tam bir şeyi o zaman söyleyebilirmiş. Daha önce Mehmet Emre Yeğin'e ameliyat olan var mı?

İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç doktor buldum. Ve Mehmet Emre Yeğin de karar kıldım, bugün muayene oldum. İstediğim burnu gösterdim 'Tamam' dedi. Bir de tomografi istedi. Tam bir şeyi o zaman söyleyebilirmiş. Daha önce Mehmet Emre Yeğin'e ameliyat olan var mı?

Ameliyat olmaya karar verdiniz mi?gün aldınız mı acaba?

Arkadaşım oldu burnu gayet güzel olmuş yeni ameliyat olmuş 2 kişininde burnunu gördüm çok iyiydi burunlar.

Benim ki daha çok nefes almak için hem deviasyon hem estetik amaçlı yalnız ben tam emin olamadım burnumda ust taraflarda baloncuk varmis ameliyat sirasinda o kismi tam goremiyorlarmis baloncuk patlayıp enfeksiyon kaparsa beyne gidiyormus o zaman ölebilirmişim tam karar veremedim bende

Benim ki daha çok nefes almak için hem deviasyon hem estetik amaçlı yalnız ben tam emin olamadım burnumda ust taraflarda baloncuk varmis ameliyat sirasinda o kismi tam goremiyorlarmis baloncuk patlayıp enfeksiyon kaparsa beyne gidiyormus o zaman ölebilirmişim tam karar veremedim bende
Yüzde kaç bu ihtimali verdi?

Öyle deyince ben korktum aklıma hiç sormak gelmedi sanırım benim burnumla alakalı bi durum tomografiye bakıp söyledi bunları size böyle bsy söyledi mi acaba?
Hayır. Tomografimi zaten doktorla beraber inceledik sadece etler büyükmüş ve burnumun bir kemiğinde hafif yamukluk vardı.

Hayır. Tomografimi zaten doktorla beraber inceledik sadece etler büyükmüş ve burnumun bir kemiğinde hafif yamukluk vardı.

Burun etinde büyüme ve eğrilik bende de var kendisinden önce 4 doktora gittim ben tomografi mi kendinden önce 2 doktora daha gösterdim 2 si de bana böyle bsy den bahsetmedi baloncuk falan diye kafam karisti

Back
X