Mehmet Emre Yeğin'e burun estetiği olan var mı?

merhaba eda hanım. ben burun ameliyatı olmak istiyorum ama korkuyorum. burnum kemerli bu yüzden büyük duruyor. istediğiniz sonucu aldınız mı acaba? ben ameliyat olmayı istiyorum ama korkuyorum.
İstediğim sonucu aldım evet. Korkmanızı gerektirecek bir durum yok 2 haftada tamamen toparlanmış oluyorsunuz

AH ben de kendisine ameliyat olacağım. Rica etsem burnunuzun son halinin fotoğrafını atabilir misin? Elimde yaptığı burunlara dair bir referans yok da, bir de ameliyat tarıhinizi ilk görüşmenizden ne kadar sonraya vermişti? Teşekkürler şimdiden

evet aynen öyle genelde doktorların instagramları oluyor ve bakabiliyoruz. Devlet doktoru olduğu için tüm estetik cerrahileri yapıyor mesela belki burunda cok iyi değil?? ben instagramına baktım başka ameliyatlar yapmış kafam karıştı. eda hanım acaba özelden öncesi sonrası fotolarını atar mısınız ??

Evet kesinlikle öyle beni şüpheye düşüren de bu, bende instagram sayfasında hiç bir şey görmedim. Tunceli’nden gideceğim üstelik o yüzden emin olmadığım bir şey için gitmek istemiyorum pek

AH ben de kendisine ameliyat olacağım. Rica etsem burnunuzun son halinin fotoğrafını atabilir misin? Elimde yaptığı burunlara dair bir referans yok da, bir de ameliyat tarıhinizi ilk görüşmenizden ne kadar sonraya vermişti? Teşekkürler şimdiden

Sayfada bir sorun var fotoğraf atamıyorum instagramdan atayım isterseniz
Kullanıcı adım: edanur.kaplann

İnternette yaptığım araştırmalar sonucu bir kaç doktor buldum. Ve Mehmet Emre Yeğin de karar kıldım, bugün muayene oldum. İstediğim burnu gösterdim 'Tamam' dedi. Bir de tomografi istedi. Tam bir şeyi o zaman söyleyebilirmiş. Daha önce Mehmet Emre Yeğin'e ameliyat olan var mı?
Merhaba ameliyat oldunuz mu sonucunuzu yazarmısımız

Arkadaşlar oldunuz mu yani sonuçlarından memnun kaldınız mi ve görüntüleri atabilir mısınız bende olucam ve gerçekten kafam çok karışık yardım edin ya nolur

Back
X