Mehmet İlker Bilgiç

BNNSBL

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2023
1
0
1
40
Buradan henüz estetik yaptırmayan fakat yaptırmayı düşünenlere bilgi amaçlı yazıyorum. Eğer bir estetik operasyon düşünüyorsanız kesinlikle herhangi bir hastanede bulunan cerrah tercih etmelisiniz. Asla hastane güvenliği olmayan klinik ya da özel bir kurum tercih etmeyin, zira sonu hüsrandan başka hiç bir şey olmaz. Estetik insanı mutlu edebilecek bir uygulamadır fakat ben M. İlker Bilgiç'e (britich estetik) yaptırdığım sakak germe yüz germe ile resmen rezaleti yaşadım. Sakak germe izsiz bir ameliyat iken alnımda kocaman bir yara izi oldu 2 kere revizyon olmasına rağmen sağ kaşimda hareketsizlik mevcut. Zaten kullanılan iplikler asla eriyen bir tür değil zaten zahmet edip erimeyen hatta kocaman yaraya sebep olan iplikleri alma tenezzulunde bile bulunmuyorlar. Sadece bilgi amaçlıdır tercih sizin.

Ne zaman ameliyat oldunuz, fransız askısı mı yaptırdınız yoksa normal ameliyat mı oldunuz. Sağ kasınızda nr gibi bi sorun oldu düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…