Şimdi fotoğrafçıları araştırıyorum ama bana dış çekim bilgisi veriyorlar ya da stüdyoda çekeriz diyorlar, ikisini de istemiyorum
Mevsim itibariyle hava açık olsa da dış çekim yapamayız. Ankara'da güzel iç mekan çekimi yapılabilecek yer önerebilir misiniz??? (hamamönü hariç, orası bize çok ters maalesef )
Ben diğer araştırmalarımdan yazayım bari; Ankara Garı olabilir dediler ama çok kalabalık oluyormuş. Hamamönündeki restore edilen konaklar olabilirmiş. Ulus - Çengel Han (Koç Müzesi) güzelmiş. Cern Modern de çekim için çok güzelmiş ancak EUR üzerinden uçuk bir çekim ücreti istiyorlarmış. Oteller olabilirmiş, JW Marriot'un güzel alanları varmış. Bilkent Altınköşk güzelmiş ancak sanırım artık çekim yapılamıyormuş.