Mekan yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi delu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sadece fikir almak istedim,ayrica bu konularda tecrubesiz oldugum icin belki yakinlasilmayacak mekanlarida soylersiniz sandim ne bu siddet bu celal

Şiddetlenirim tabii:63:

Saf ve temiz duygularımla konuya girmişim, biri düğün, nişan, sünnet vs mekanı bakıyor da yer bulamıyor sanmışım, öneri de bulunacakken çıkan şeye bak, öpüşmelik yer.:27:

Neyse, arkadaşım kusra bakma ben konunu garipsedim. Bugün öpüşmeye yer gösterirsek yarın ne için yer göstereceğimiz belli olmaz. Sana masumane gelebilir ama hiç de sandığın kadar masum değil sorun.

Cevabı da biliyormuşsun :)

Mekanın öpüşmelik olanını da hiç görmemiştim :1:

En temizi ormanlık alan dermişim :D

Halimeyi samanlıkta basmışlar türküsü geldi aklıma.:27:

Hiçbir yer sandığın kadar tenha değildir konu sahibi.:20:

kaç yaşındasın bilmiyorum ama küçük olduğun sorduğun sorudan belli. bence hiç öpüşme sonra çok pişman olursun...

Ya canım bize eve gelin halvet olun dicem de evin bereketi kaçmasın sonra mazallah !!!

Üyelik yeni alınmış ve ne hikmetse hemen damardan bir konuya girmiş bayan arkadaşımız..Yoksa bay mı demeliydim ? :)

ahh bu PAPATYAlar olmasa bu saatte nasil eglenicez??? =))
dizilerde bir iki sahne izliyorlar artik ne oluyorsa sacmaaa sacmaaaa sorularla geliyorlar
valla kalip eglenmek isterim ama sabah cooook erken kalkacagim
konu sahibi bence sende yat,ilik sutunu ic yat boyle cocukca sorularina cevap arama bugun mekan sorarsin yarin cocuk nasil oluyor diye sorarsin
hadi okadar sormussun sana kucuk bir tuyo seni opmek isterse mekanini bulur

Geçenlerde "Taşıyıcı Anne Arıyorum" diye bi konu açmışlardı. O bile bundan mantıklı yani. Gidin nerde öpüşürseniz öpüşün biz size ne diyelim gel bizim burda bi yer var orada öpüş mü diyelim yani. :44:

Ayrıca bu duygularınızı sevgilinize açın o size mekan ayarlar merak etmeyin :90:

Şiddetlenirim tabii:63:

Saf ve temiz duygularımla konuya girmişim, biri düğün, nişan, sünnet vs mekanı bakıyor da yer bulamıyor sanmışım, öneri de bulunacakken çıkan şeye bak, öpüşmelik yer.:27:

valla bende saf saf öyle sandım bizim arkadasta düğün için yer arıyordu beliki fikir alırım diye sevinmiştim..:31:

bizim binada asansörde öpüşen bir çifte rast geliyorum ara sıra ..:24:

onlar işi biliyor rastlarsam sorayım:27:

Özel hayatını devlet sırrı gibi saklamak kadar, özel hayatını uluorta ifşa ederek tatmin olmak da sakıncalıdır.

Sokak ortasında dahi öpüşülse umrumda olmaz da, sinemada etrafımdaki koltukların birinde koltukları tekmelercesine öpüşülmesi cinnet sebebim.

valla mekanı yeri secemezsinde nerde içinizden geliyosa kalabalık olmayan bi ortamda olur mesela metro beklerken:)

Heee anlaşıldı, bir derdim var bölümünde olduğumuzu unutmuşuz yine, bir geyik bir geyik deyme gitsin, keyifler yerinde MaşaAllah...

Bölüm veya konu değiştirseniz iyi olacak, haydi hanımlar dağılın.

Recep İvedik'te mi neydi okumalık kitap istiyordu siz de öpüşmelik mekan istiyorsunuz ilginç cidden. :27:

Back
X