• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mekik-oya yapm

khvrngi.jpg

kaydirigubbakcemile5 Bakalım bu iğne oyası modelimizi beğenecekmisiniz:sm_cool:
MERYEM'ıN ÖRGÜ GÜNLÜĞÜ - Blogcu

çok güzel bende mekik bir model yapıyorum sadece onu öğrenebildim.sizin modellerde çok güzelmiş.resim yükleyebilsem yüklerdim.kızlar hayrınıza bana öğretin resim yüklemeyi

çok güzel bende mekik bir model yapıyorum sadece onu öğrenebildim.sizin modellerde çok güzelmiş.resim yükleyebilsem yüklerdim.kızlar hayrınıza bana öğretin resim yüklemeyi

a.s.Sibelciğim modellerimi beğenmen beni çok sevindirdi:asigim:resim yükleme konusuna gelince ana sayfada en üst sıralarda sık sorulan sorular bölümünde foruma resim nasıl eklenir e bakarsan öğrenirsin a.s.Güzel modellerinizi bekleriz.

a.s.Aşağıdaki model iğne oyasında yapılmış ben iğne oyasında hiç anlamam:1no2: ama
bilenler için paylaşmak istedim sengözlerimebaksanab
yzmaa3.jpg

Son düzenleme:
oyaam.jpg

a.s.Sevgili hanımlar bakıyorum oyalarla pek aranız yok galiba o kadar model koyduk dönüp bakan olmadışakkıdıama ben yine de pes etmiyorum derlediğim modelleri yayınlamaya devam etcem kaydirigubbakcemile5

oyalimm.jpg

a.s.Arkadaşlar tığ işi bir oya daha yeni bitmişti hemen resimledim sıcak sıcak yayınlıyorumdelikafadulden

a.s.*a.s.-a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*
06052009242.jpg

a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.*a.s.

elleriniz dert görmesin hepsi birbirinden güzel iğne,mekik özellikle benim dikkatimi çekti bende yapıyorum modeller içinde ayrıce yeşekkürler

:1hug:Ben bu oya modelini çok beğendim sizinde beğeneceğinizi umarak paylaşıyorum :teselli:
yorumlarınız beni çok mutlu edecektir:dance:işte modelhihoyyyt
yazma25.jpg

Back
X