• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mekiksiz göbek eritmek için yöntem var mı?

randomlife

bu sefer olacak!! hedef55
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
3.630
8
358
Ankara
evet kızlar başlıktan anlaşıldığı gibi mekik çekmeden göbek eritmenin bir yöntemi var mı?
bel problemim var.
mekik çektiğim zaman ağrı yapıyor belime.
herkes gibi zayıflayıp da göbeğim kalsın istemiyorum.
çok kötü bir görüntü çünkü.
zaten benim en büyük sıkıntım göbeğim, giydiğim hiçbir şey yakışmıyor.
mekik dışında göbek için yapabilceğim bi hareket var mı?

arkadaşlar bir aydır bir klube üyeyim çiftehavuzlarda.. günde sadece yarım saat harcayarak 18 cm inceldim.. şaka gibi..

Ben pek tavsiye etmiyorum ama rejim yapmanız gerekiyor. Ya da bir spor merkezine giderseniz belinizi az zorlayacağınız aletlerde çalışabilirsiniz?

Ben pek tavsiye etmiyorum ama rejim yapmanız gerekiyor. Ya da bir spor merkezine giderseniz belinizi az zorlayacağınız aletlerde çalışabilirsiniz?

ben rejim yapıyorum zaten.
her gün 1 saat spor salonunda da çalışıyorum.

mekik çekmeden spor yaparak erir mi ki bu göbek :/

ben rejim yapıyorum zaten.
her gün 1 saat spor salonunda da çalışıyorum.

mekik çekmeden spor yaparak erir mi ki bu göbek :/

evet erir.. hem de öyle erir zaten.. normal yaptiğin sporla göbek Bölgesindeki yağları da yakarsın. hatta mekik göbek yağlarını yakmaz.. sadece kasları çaliştirir, kaslar güçlenince de yağları yer.. yani mekikle dolayli yoldan göbek eritiriz aslında.. vücudumuzun neresinde olursa olsun yağları aktif sporla yakarız.. yani günde 1 saat koşsan göbeğini de eritirsin her yerini de.. Ben de olmaz göbek öyle kalır mekik çekecem diyodum sevgilim kızıyodu yanliş Biliyosun diyodu, terle ip atla koş inan daha güzel erir göbeğin mekiğe falan gerek yok diyodu... valla doğru söylüyo ha çekmiyormuyum takviye amaçli çekiyorum ama öncesinde 1 saat sporumu yapip terliyorum.

yai şöyle de diyebiliriz, kilo vermemiz , yağlarımızı eritmemiz için ne yapmamız lazım ? kalori harcamamız değil mi.. işte ne kadar kalori harcayacağimiz egzersizler yaparsak yağlarımız o kadar hızlı erir.. mekikle kaç kalori harcayabilirsin ki ? ama koşarak veya dans ederek 1 saatte 300-400 kalori harcayabiliyosun..

evet erir.. hem de öyle erir zaten.. normal yaptiğin sporla göbek Bölgesindeki yağları da yakarsın. hatta mekik göbek yağlarını yakmaz.. sadece kasları çaliştirir, kaslar güçlenince de yağları yer.. yani mekikle dolayli yoldan göbek eritiriz aslında.. vücudumuzun neresinde olursa olsun yağları aktif sporla yakarız.. yani günde 1 saat koşsan göbeğini de eritirsin her yerini de.. Ben de olmaz göbek öyle kalır mekik çekecem diyodum sevgilim kızıyodu yanliş Biliyosun diyodu, terle ip atla koş inan daha güzel erir göbeğin mekiğe falan gerek yok diyodu... valla doğru söylüyo ha çekmiyormuyum takviye amaçli çekiyorum ama öncesinde 1 saat sporumu yapip terliyorum.

çok teşekkür ederim burcu_01. gerçekten moral oldu bu söylediklerin.
çünkü spor salonundakiler mekik çek deyip duruyolar bana.
benim de bel problemim var yani korkuyorum bel ağrısı çekmekten.
şimdi yeni yeni başladım mekik çekmeye ama fazla zorlayamıyorum, 20 tane çekip bırakıyorum.
dediğin gibi iyice terleyip ısındıktan sonra çekiyorum ben de.

bi çok kişi normal sporla göbek erimez kalır öyle falan diyo, canımı sıkıyolar benim.
ama senin dediğinde mantıklı geldi. sonuçta ordakiler de yağ değil mi?
belki de şekilli bir göbek için çekmek gerekiyodur, bilemiyorum.
aman şekil falan lazım değil, oturunca çıkmasın, kıyafetlerim yakışsın, başka bişey istemiyorum ben.

çok teşekkür ederim burcu_01. gerçekten moral oldu bu söylediklerin.
çünkü spor salonundakiler mekik çek deyip duruyolar bana.
benim de bel problemim var yani korkuyorum bel ağrısı çekmekten.
şimdi yeni yeni başladım mekik çekmeye ama fazla zorlayamıyorum, 20 tane çekip bırakıyorum.
dediğin gibi iyice terleyip ısındıktan sonra çekiyorum ben de.

bi çok kişi normal sporla göbek erimez kalır öyle falan diyo, canımı sıkıyolar benim.
ama senin dediğinde mantıklı geldi. sonuçta ordakiler de yağ değil mi?
belki de şekilli bir göbek için çekmek gerekiyodur, bilemiyorum.
aman şekil falan lazım değil, oturunca çıkmasın, kıyafetlerim yakışsın, başka bişey istemiyorum ben.

canım sen normal sporunu yap Bi de yemene içmene dikkat et.. inan erir.. Ben göbeğim erisin diye aylarca sadece mekik çektim inan gram oynamadı.. sporla eritirsin yağlarını.. gir internetten araştir, mekikle göbeğin eriyeceğini düşünmek yanlıştir.. geçen hafta Bi makalede okudum.. sadece kaslarını çaliştirirsin kasların da yağları yer, yani tamam dolayli olarak gider yağlar ama senin kalori harcadiğin sporlarla daha hızlı gider.. sevgilim yıllardir anlatamadı gitti, mekik çekeceğine ip atla derdi.. o da yılların sporcusudur.. şimdi dinliyorum onu.. mekiği de az çekiyorum.. ama senin rahatsizliğin varmiş daha kötü olursun çekme hiç..

Tatlım ben nette arastırdım bır hareket kesvettım belı cok guzel ınceltıyo ve mekık gıbı zorlayıcı sert hareketler degıl aksıne hıc yorulmadan yumusak yumusak yapıyosun ben bı ara yuruyus artı o hareketlerı yapmıstım ınan bana baya baya belım ınceldı daha oncedende baska sporlar yapardım belım ıncelmıyodu ama o hareketler sayesınde cok ınceldı dur tekrar arattırıp bulmaya calısayım o vıdeoları lınk eklemesını bılmıyorum neyazıkkı

Buldum canım vılada sopasıyla yapılıyo google ye belı ıncelten hareketler yaz uzman tv vıdeosu var antranör ali maosai izle cok etkılı hergun 5 10 dak yapsan cok faydasını gorursun ben bır ayda 10cm ınceldım belden canım tabıkı rejım ve yuruyuste yapmıstım ama sunu soluyeyım normalde spor ve rejım taptıgımdada belden ıncelemezdım cok etkılı cok

canım sen normal sporunu yap Bi de yemene içmene dikkat et.. inan erir.. Ben göbeğim erisin diye aylarca sadece mekik çektim inan gram oynamadı.. sporla eritirsin yağlarını.. gir internetten araştir, mekikle göbeğin eriyeceğini düşünmek yanlıştir.. geçen hafta Bi makalede okudum.. sadece kaslarını çaliştirirsin kasların da yağları yer, yani tamam dolayli olarak gider yağlar ama senin kalori harcadiğin sporlarla daha hızlı gider.. sevgilim yıllardir anlatamadı gitti, mekik çekeceğine ip atla derdi.. o da yılların sporcusudur.. şimdi dinliyorum onu.. mekiği de az çekiyorum.. ama senin rahatsizliğin varmiş daha kötü olursun çekme hiç..

valla canım fazla çekemiyorum zaten. ama bu verdiğin bilgiler iyi oldu, çok teşekkür ederim.

Buldum canım vılada sopasıyla yapılıyo google ye belı ıncelten hareketler yaz uzman tv vıdeosu var antranör ali maosai izle cok etkılı hergun 5 10 dak yapsan cok faydasını gorursun ben bır ayda 10cm ınceldım belden canım tabıkı rejım ve yuruyuste yapmıstım ama sunu soluyeyım normalde spor ve rejım taptıgımdada belden ıncelemezdım cok etkılı cok

evet canım izledim bahsettiğin videoyu. ben o hareketleri yapıyorum spor salonunda. ama ben sopayı omuzlarıma koyuyodum.
videodaki kişi yukarda tutuyo sopayı.
hangisi doğrudur bilemiyorum ama o hareketleri yapmayı yoğunlaştırayım ben en iyisi.

teşekkür ederim ilgilendiğin için.

arkadaşım göbek sadece mekikle erimez.İlk önce kardiyo egzersiz yapıp(yürüş,yüzme,bisiklete binme,dans vb aktif sporlar) sonra direnç egzersizleri yapacaksın.Direnç egzersizleri zayıflatmaz(mekik,pilates vb) sadece sıkılaştırır senin büyük kasları çalıştırman lazım.Ben 77 kilodan 64.5 kiloya düştüm.Bi sürü egzersiz çeşidi denedim.Sana tavsiyem her zaman yapabileceğin bi egzersiz seç.mesela yürüme her zaman yapabileceğin hiç bırakmayacağın bi kardiyo egzersiz en kolayı.Koşma çünkü koşmayı bırkaınca kilo alırsın ama yürümeyi bırakınca almazsın.Pilates de öyle.Bir arkadaşım.3 hafta tatilde pilates yapmış annesiyle birlikte tabi bırakınca tekrar kilo almışlar.Tabi spor yapınca enerji harcadığından daha çok yiyorsun ama bırakınca eski yeme biçime devam ettiğinden kilo alıyorsun ve de kendini çok sıkma kilo meselesini takıntı haline getirme o zamn vücut direnç gösterir.Yağlarım eriyor eriyor dee.Başarılar.

arkadaşım göbek sadece mekikle erimez.İlk önce kardiyo egzersiz yapıp(yürüş,yüzme,bisiklete binme,dans vb aktif sporlar) sonra direnç egzersizleri yapacaksın.Direnç egzersizleri zayıflatmaz(mekik,pilates vb) sadece sıkılaştırır senin büyük kasları çalıştırman lazım.Ben 77 kilodan 64.5 kiloya düştüm.Bi sürü egzersiz çeşidi denedim.Sana tavsiyem her zaman yapabileceğin bi egzersiz seç.mesela yürüme her zaman yapabileceğin hiç bırakmayacağın bi kardiyo egzersiz en kolayı.Koşma çünkü koşmayı bırkaınca kilo alırsın ama yürümeyi bırakınca almazsın.Pilates de öyle.Bir arkadaşım.3 hafta tatilde pilates yapmış annesiyle birlikte tabi bırakınca tekrar kilo almışlar.Tabi spor yapınca enerji harcadığından daha çok yiyorsun ama bırakınca eski yeme biçime devam ettiğinden kilo alıyorsun ve de kendini çok sıkma kilo meselesini takıntı haline getirme o zamn vücut direnç gösterir.Yağlarım eriyor eriyor dee.Başarılar.

hay ağzına sağlık diyeceğim valla.
gittiğim spor salonundaki hanımlar mekik çekmen lazım diye bilip bilmeden yönlendiriyolar beni.
içim rahatladı resmen.
dert ediyodum kendime göbeğim gitmiycek diye.
ben egzersiz olarak ağırlıkla yürüyüş ve bisiklet yapıyorum. bi de kollu step dedikleri bi alet var, onda çalışıyorum. bayağı da ter attırıyo.

hay ağzına sağlık diyeceğim valla.
gittiğim spor salonundaki hanımlar mekik çekmen lazım diye bilip bilmeden yönlendiriyolar beni.
içim rahatladı resmen.
dert ediyodum kendime göbeğim gitmiycek diye.
ben egzersiz olarak ağırlıkla yürüyüş ve bisiklet yapıyorum. bi de kollu step dedikleri bi alet var, onda çalışıyorum. bayağı da ter attırıyo.

o yaptiğin hareketler süper zaten !! hele o kollu step, Biz uzay yürüşüyü derdik, çok iyi.. aynen devam et sporuna, çok etkisini göreceksin.. haber ver gelişmeleri...

o yaptiğin hareketler süper zaten !! hele o kollu step, Biz uzay yürüşüyü derdik, çok iyi.. aynen devam et sporuna, çok etkisini göreceksin.. haber ver gelişmeleri...

evet canım havada yürüme ya da uzay yürüyüşü falan da diyolar o kollu step denen alete. gerçekten çok faydalı. 10 dk da 100 kalori yaktırıyo. mesela bisiklette ancak 20 dk da 100 kaloriyi yakabiliyorum.

gelişmeleri haber veririm canım ama çabuk veremiyorum işte ben, ama yine de haber veririm :) teşekkür ederim ilgin için tekrardan..

Back
X