Esrar kullanan eks aşkitim bunun sigaradan daha zararsız olduğunu söylemişti. Ama ben bi kez içilen ortamda bulundum kafa anında dönmeye başladı
Zararsızsa niye yasak? Biri aydınlatıversin beni.
Kafa gidiyor diye düşünsem alkol kullanınca da dozu aşsan aynı şey olacak. Esrarın farkı ne bilen var mı?
Evet çok cahilim.
O zaman yasak olması kötü bir şey değil. Merdiven altında üretimdense devlet tekelinde kontrollü üretim daha sağlıklı olacaktır.Üretim devlet tekelinde ve aynı kalitede olursa zararsız. Ama şu an sokakta satılanların biri diğerini tutmaz. O yüzden sonucun ne olacağını kestiremezsin. Kimi sigara içmiş kadar bile kafa yapmazken kimi badtrip dedikleri olaya sokuyormuş. Ben de çevreden duyduklarımın yalancısıyım. Yoksa bilmem öyle şey
O zaman yasak olması kötü bir şey değil. Merdiven altında üretimdense devlet tekelinde kontrollü üretim daha sağlıklı olacaktır.
Bi tanesi 20 tl idi 4 yıl önce. Güzel piyasa valla, sevgilinin kötüsü de gereksiz bilgi edindiriyormuş
Saksıdan tarlaya geçmiş olmasınlar :))Okuldayken evin balkonunda yetiştiren bir çift arkadaşım vardı... Baya baya iki saksı koca bitki olmuştu. Eğlenceli tiplerdi ama allah var... Şimdi nerdeler ne yapar ne ederler bilmem. İşleri büyütmüş olabilirler. İyi paraymış yalnız. Tanesi 20 lira üç bira parası. Bira içerim daha iyi.
Saksıdan tarlaya geçmiş olmasınlar :))
Ben bira da sevmiyorum. Zararlı şeylerle anlaşamıyorum galiba, bir şivası sevdim. Gerisi hiiç bana göre değil galiba.
Hafif geldi ondan sevdim.Ben de onu içemem işte. Her şeyi içerim o gitmez.
Geçmiş olabilirler biri genetik biri kimya okuyordu. Genetiğiyle oynanmış esrar bile üretmiş olabilirler şimdiye kadar.
Hafif geldi ondan sevdim.
Bölümler çok uygunmuş söylediğini yapmaya gerçekten. Uyumlu bir çift olmuşlar.
Bana hafif olduğunu söyleyerek verdiler valla kaç kere. Ve bira çok daha ağır kokulu ve içilmesi güç geliyor. Acaba farklı bir çeşit mi benim söylediğim emin olamadım şimdi. Yunanistan'dan getiriyor arkadaşım minik bir şişe, ilk başta kahvenin içine koyuyorduk alışmam için hatta. Şivas işte nasıl yazılır bilmem ama kazen gelip konu dışıı diye kışlayacak bizi birazdan.Hafif mi
Chivas regale hafif deyip bira içmeyen değişik hatun olarak değiştiriyorum senin adını. Artık tantanis değilsin, bu ismi hakkınla kazandın.
Bana hafif olduğunu söyleyerek verdiler valla kaç kere. Ve bira çok daha ağır kokulu ve içilmesi güç geliyor. Acaba farklı bir çeşit mi benim söylediğim emin olamadım şimdi. Yunanistan'dan getiriyor arkadaşım minik bir şişe, ilk başta kahvenin içine koyuyorduk alışmam için hatta. Şivas işte nasıl yazılır bilmem ama kazen gelip konu dışıı diye kışlayacak bizi birazdan.
İsmimi şerefle taşiciim
Bilemiyorum ben gidip almam, hazır alınmışlara çörekleniyorum o da nadir. Bunu seviyorum 4 5 kere içtim zaten çok değil.Benim bildiğim tek şivas diye okunan chivas regal viski... Viski kahverye katılınca güzel olur ya da yanında çikolata falan yersin. Ben kahvede içerim de tek başına mimkin değil. Birayı da yazın severim gerçi kışın çok tercihim değil.
Kimse kiblemezse kazen de görmezse şahane olur bence...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?