Mektup Arkadaşlığı

meskalinDilara

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
13
0
1
Adana
Merhabalar, ben yazmayı seven kağıdı kalemi seven biriyim ve kendime mektup arkadaşı arıyorum.
İlgilenenler olursa çok sevinirim :)

iyi günler dilerim..

Ne kadar güzel düşünmüşsün :)
Hep isterdim mektuplaştığım biri olsun:)
Ben de çok isterim arkadaşın olmayı :16:
Çok heyecanlı ya,çok güzel bir anı :7:

Mektuplasmak gercekten cok hos bir sey. Benim de 2 sene boyunca mektup arkadaslarim olmustu dunyanin cesitli ulkelerinden. Ozellikle farkli kulturlerden birebir kendi insanlarindan degiaik degisik bilgiler ogrenmek cok guzel. Ilk mektubumun elime ulastigi andaki heyecani hala unutamam.

Ama maalesef gecen sene okul donemi baslayinca biraktim. Hep hafta sonu yazarim yazarim dedim ilk basta, ama bir turlu oturamadim baslaria, ve sira sira hepsi cok birikti. Cunku 20den fazla ulkeden bie sürü arkadasim vardi. Simdi de en son yazalidan beri ustunden bir seneden fazla gecti. Bastan savma da yazmak istemiyordum. Cunku Türkiye'yi en iyi sekilde tanitmak, cesitli konular bulmak, ufak hediyeler hazirlamak, mektuplari suslemek, mektup arkadasimin kendisiyle ve ulkesiyle ilgili cesitli bilgiler edinmek icin sorular sormak cok eglenceli gercekten ama bir o kadar da zaman alici seyler. Simdi tatil başlayınca bie heves geldi bana. Oncelikle uzun bir ozur girişi yaparak eski mektup arkadaslarimla mektuplasmayi surdurmek istiyorum, tabii beni kabul ederlerse.

Ama hic Türk biriyle mektuplasmak aklima gelmemişti. O nasıl bir duygu acaba?

Son düzenleme:
Back
X