mektup

Duygusuz Hatun

Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka...
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2015
106
112
28
Selâmün aleyküm hayırlı geceler ayrıldigim Sevgilimi çok seviyorum oda beni ama pismanliklar ikimizi biraraya getirmeye yetmiyor bende oturup ona mektup yazdim içimi döktüm ama mektubu gondermek te kararsizim sizce ne yapmaliyim???

Evet verdim hemde cok peki napmaliyim barışmak istiyorum ben
Vazgecemiyorum hissini verme oluyorum bitiyorum deme. Basiniza gelen talihsizlikleri yaz mesela ayrilmaya sebep olan seyleri mutlu oldugunuz anilari yazyaz o hunleri ozlemiyor degilim de. Sonra da kendine iyi bak sevgiliyi ilistir. Oyle daha guzel olur sanki

Ama çok özledim dayanamıyorum bide bana demiştiki seninle olmak istiyorum ama elimde değil
ben detayları ve olayı bilemiyorum ama mektup biraz çocukça geldi bana. zaten sorunlar yüzyüze konuşarak çözülmeli. mesajla mektupla maille yani bir eksik anlamsız oluyor. yanlış anlaşılmalar olabiliyor. sizin o kadar duygularla yazdığınız kelimeler o okurken duygusuzlaşıp değersizleşebilir.

ben detayları ve olayı bilemiyorum ama mektup biraz çocukça geldi bana. zaten sorunlar yüzyüze konuşarak çözülmeli. mesajla mektupla maille yani bir eksik anlamsız oluyor. yanlış anlaşılmalar olabiliyor. sizin o kadar duygularla yazdığınız kelimeler o okurken duygusuzlaşıp değersizleşebilir.
En iyisi gelmesini beklemen diyosun yani

bence meramını anlatmak için gayet güzel bir yol seçmişsin anladığım kadarıyla karşılıklı iletişim zorluğu yaşıyorsunuz bu şekilde daha iyi olur, bu zamanda insanlar kısa mesajla hallettiği için işlerini bu çocukca gelebilir bakma sen yolla mektubu.

Vazgecemiyorum hissini verme oluyorum bitiyorum deme. Basiniza gelen talihsizlikleri yaz mesela ayrilmaya sebep olan seyleri mutlu oldugunuz anilari yazyaz o hunleri ozlemiyor degilim de. Sonra da kendine iyi bak sevgiliyi ilistir. Oyle daha guzel olur sanki[/QUt mektupta senin dediklerinden bah set tim

X