geçen yıl ilk bebeğime hamileyken bir kız bebek görmüştüm rüyamda. tarif etsem tarifi olmaz bir güzellikteydi. dünya gözüyle öyle bir güzellik görmek mümkün değildi. adeta bir melekti. bu rüyaan sonra bebeğimi kaybetmişti. kürtaj olmak zorunda kaldığım için cinsiyetini de öğrenememiştim. şuan oğluma hamileyim. dün ölen bebeğim aklıma geldi. onu kaybettiğimi öğrendiğim gün gibi acı hissettim yüreğimde. allahımne olur onu birkere göreyim. ne durumda olduğunu göster bana diye ağladım. sonrasında yeni bebişimin tekmeleri falan unutmuşum. sabaha karşı rüya gördüm. bebeğimi doğurmuştum ancak karnı açtı. anneme onu doyurmak istediğimi söyledim annemde getiriyorum dedi. annem bebeği getirmeyi unuttu. ben gideyim dedim beşiğe baktım. beşikte 2-3 aylık (tamda doğsaydı ölen bebeğim o kadarlık olacaktı)bir kız bebek. üzerinde pembeli bir tulum var.annem beşikten bebeği aldı. anne diyorum bu bebek benim değilki benim bebeğim erkekti diyorum. annem bana aldırmadan kucağıma verdi bebeği. pembe bir bandanası vardı. öyle güzel bakıyor ve gülüyorduki bana onu sarıp sarmaladık. ama süt emmek istemedi. ama sürekli gülümsüyordu. anneciğim der gibi baktı bana. o arada uyandım saat 6ydı. işin garibi gördüğüm kız bebek ilk hamileliğimde gördüğüm o tarifsiz güzellikteki kız bebeğin birkaç ay büyümüş haliydi. biliyorum o benim kızımdı. şuan cennette bir yerlerde oyunlar oynuyor. rüyadan uyandığımda şükürler olsun allahım dedim kendimde olmadan. bebeğini yeni kaybeden anneler lütfen kendinizi yıpratmayın. rabbim o güzellikleri cennetine layık görmüş. benim ikinci mucizem şuan benimle. inşallah en kısa zamanda sizde 2. mucizelerinizle buluşursunuz ve hepimiz 2. mucizelerimizi sağ salim kucağımıza alırız inşallah Allahın izniyle