• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meleğin 60 Kilo olma Günlüğü(Dostane sohbetler)

melek_yt

€vLi MutLu ÇocuKLu
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2007
1.021
1
158
Bursa
Merhaba arkadaşlar..

benim kilo serüvenim evlilikten sonra başladı ...dikkatsiz beslenmem ardından gelen hamilelik doğum derken 60 kilo olan ben:49: bir bakmışım,90 kiloyum:56::56::56:

oğlumu büyüttüm,hiç diyetle işim olmadı ...demekki beğeniyormuşum kendimi ne ilginç dimi:26::26::26::26:bazen ailemin dedikleri zoruma giderdi,ertesi günü diyete başlardım sadece 2 gün sürerdi sonrasında diyet falan kalmazdı böyle yıllar geçti 2. evladım dünyaya geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:şükür çok kilo almamıştım hatta vermiştim bile ...yıllar böyle aktı geçti....başlayan iki gün sonra biten diyetler...ben yememin önüne geçemiyordum neredeyse 50 beden giyecektim 48 beden dar gelmeye başladı ,ama benim hala aklım başıma gelmemişti..alışverişe çıktığım zaman en büyük bedenleri çıkarırlardı öyle üzülürdüm ki ......sigarayı bıraktığım zamnlarda 94 kilo oldum..bir arkdaşım bize yemeğe gelmişti ha gayret melek 100 e az kaldı demesiyle başımdan aşağıya kaynar sular döküldü....13 yıl nerdeydim...:50::50::50::50:diyet serüvenimde böyle başlamış oldu kendi çabalarımla 5 kilo verdim:23::23::23:
90 kilo ile erginsenanın topiğinde arzunun yardımlarıyla 75 kiloya kadar geldim...

haziran ayında diyete ara verdim...kilo almadım (kilomu korudum çok şükür )ama vermem gereken 10 kilom daha var ....acelem yok yavaş yavaş sağlıklı beslenerek vermek istiyorum, kalan kilolarımı

bana arkadaş yoldaş olmak isteyen herkesi beklerim...varmısınız hep beraber sağlıklı beslenmeye ,yürüyüşlere, sohbete,

Merhaba arkadaşlar..

benim kilo serüvenim evlilikten sonra başladı ...dikkatsiz beslenmem ardından gelen hamilelik doğum derken 60 kilo olan ben:49: bir bakmışım,90 kiloyum:56::56::56:

oğlumu büyüttüm,hiç diyetle işim olmadı ...demekki beğeniyormuşum kendimi ne ilginç dimi:26::26::26::26:bazen ailemin dedikleri zoruma giderdi,ertesi günü diyete başlardım sadece 2 gün sürerdi sonrasında diyet falan kalmazdı böyle yıllar geçti 2. evladım dünyaya geldi :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:şükür çok kilo almamıştım hatta vermiştim bile ...yıllar böyle aktı geçti....başlayan iki gün sonra biten diyetler...ben yememin önüne geçemiyordum neredeyse 50 beden giyecektim 48 beden dar gelmeye başladı ,ama benim hala aklım başıma gelmemişti..alışverişe çıktığım zaman en büyük bedenleri çıkarırlardı öyle üzülürdüm ki ......sigarayı bıraktığım zamnlarda 94 kilo oldum..bir arkdaşım bize yemeğe gelmişti ha gayret melek 100 e az kaldı demesiyle başımdan aşağıya kaynar sular döküldü....13 yıl nerdeydim...:50::50::50::50:diyet serüvenimde böyle başlamış oldu kendi çabalarımla 5 kilo verdim:23::23::23:
90 kilo ile erginsenanın topiğinde arzunun yardımlarıyla 75 kiloya kadar geldim...

haziran ayında diyete ara verdim...kilo almadım (kilomu korudum çok şükür )ama vermem gereken 10 kilom daha var ....acelem yok yavaş yavaş sağlıklı beslenerek vermek istiyorum, kalan kilolarımı

bana arkadaş yoldaş olmak isteyen herkesi beklerim...varmısınız hep beraber sağlıklı beslenmeye ,yürüyüşlere, sohbete,

selam yoldaşşş!!!
sağlıklı diyet verme yolculuğumuz başlasın birlikte inşallah...
gerçi başladı devamı da senin öncülüğünde gelecek inşallah.
öyle karbonmuş felanmış yokkk doğru dürüst sağlıklı kilo vermeye başlayalım :)

Merhaba arkadaşlar..

canım benim hayırlı olsun topiğin :16: :16: :16:

inş verirsin tatlım kalanlarıda

biliyosun ben arzunun topiğindeyim kör topal idare ediyorum çok fazla yapamıyorum ama en azından bilinçliyim ama sanada uğrarım canım

selam yoldaşşş!!!
sağlıklı diyet verme yolculuğumuz başlasın birlikte inşallah...
gerçi başladı devamı da senin öncülüğünde gelecek inşallah.
öyle karbonmuş felanmış yokkk doğru dürüst sağlıklı kilo vermeye başlayalım :)

hoşgeldin tatlım ...inşalllah vereceğiz kalan kilolarıda

canım benim hayırlı olsun topiğin :16: :16: :16:

inş verirsin tatlım kalanlarıda

biliyosun ben arzunun topiğindeyim kör topal idare ediyorum çok fazla yapamıyorum ama en azından bilinçliyim ama sanada uğrarım canım
hoşgeldin haticem ...her zaman bekleriz tatlım...:16::16::16::16:

hoşgeldin tatlım ...inşalllah vereceğiz kalan kilolarıda

hoşgeldin haticem ...her zaman bekleriz tatlım...:16::16::16::16:

hoşbulduk meleğim inş canım vakit buldukça gelirim malum iş yerinde çok fazla giremiyorum akşamlarıda kız erken uyursa ama vakit buldukça uğrarım ben sana

gunaydın yoldaşlar!!!
ee birine de sesleniyorum burdan nerelerdesin alooo!!!
bitmedi mi izin hayla?
bu arada melek yoldaş, 10 gündür süregelen inatlaşmayı ben yendim ve bugün tartı da 1,5 kilo eksik çıktım.
;)

günaydın hatunlarrrrrrrr:33::33::33::33::33:

hayırlı olsun topiğimiz sağlıklı beslenmeye devamm.........

Son düzenleme:
Canım hayırlı olsun zayıflama maceran. İnşallah istediğin kiloya inersin Ama 90 lardan 75 e düştüysen çok rahat 60 inersin bence:46: Azimlisin belli, bende bir haftada 2.1 kg verdim. Artık kimse önümüze büyük beden çıkaramayacak:21:

sabah
meyveli yoğurt

ara
2 kuru incir

öğlen
çorba-yoğurt

ara
kuru incir

akşam
ton balıklı salata

su ve bitki çaylara devam fıstıklar:56::56::56::56::56:

canım kalan 10 kıloyuda burada verırsın ınsaallah bu arada bende 69 a dustum :52: shoktayım

sağol tatlım..hoşgeldin senide bekleriz..amacımız sadece zayıflamak değil,sohbette ediyoruz:16::16::16:

gunaydın yoldaşlar!!!
ee birine de sesleniyorum burdan nerelerdesin alooo!!!
bitmedi mi izin hayla?
bu arada melek yoldaş, 10 gündür süregelen inatlaşmayı ben yendim ve bugün tartı da 1,5 kilo eksik çıktım.
;)
çok sevindim canım...ben sana ne demiştim akşam ya biz kazancaz ya kilolarımız gördünmü sen galip çıktın:46::46::46::46:

günaydın hatunlarrrrrrrr:33::33::33::33::33:

hayırlı olsun topiğimiz sağlıklı beslenmeye devamm.........

günaydın canım hoşgeldin muazzezim.evet sağlıklı beslenmeye devam

Canım hayırlı olsun zayıflama maceran. İnşallah istediğin kiloya inersin Ama 90 lardan 75 e düştüysen çok rahat 60 inersin bence:46: Azimlisin belli, bende bir haftada 2.1 kg verdim. Artık kimse önümüze büyük beden çıkaramayacak:21:

sağol canım...inşallah bir daha verdiğim kiloları geri almam tek dleğim..42 beden giyiyorum şu anda::16::16::16:Aramıza hoşgeldin tatlım...biraz kendini anlatırmısın..

yavrum hayırlıu olsun :D
sağol elifim hoşgeldin..beni kırmayıp geldiğin için teşekkürler...hazır düğünde yaklaşmışken gel takıl bize....tıkır tıkır gitsin kilolar...
bizim topikte herkes başkan:21::21::21::21::21:herkes kaptan okeee:9::9::9::9::9:

ne demek bebeğim ben zaten çok üzülüyodum sizden ayrı kaldığım için sohbet iyiydi ama işte hayatta hiç bi gayesi olmayan bazı inanlar yüzünden giremiodum neyse çok çok iyi olmuş bebeğim

kızçeler herkese günaydın ...biliyorum geç kalmış bir günaydın ..bugün biraz geç kalktım ...kahvaltımıda geç yaptım....çünkü başım dönüyor yaklaşık 10 gündür .....biraz sonra doktor randevum var..beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkürler:16::16::16::16::16:..yeni gelenlere hoşgeldiniz ...:3::3::3::3::3:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

kızçeler herkese günaydın ...biliyorum geç kalmış bir günaydın ..bugün biraz geç kalktım ...kahvaltımıda geç yaptım....çünkü başım dönüyor yaklaşık 10 gündür .....biraz sonra doktor randevum var..beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma çok teşekkürler:16::16::16::16::16:..yeni gelenlere hoşgeldiniz ...:3::3::3::3::3:

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

günaydın cnmm :33::33::33::33::33: inş önemli bişy yoktur:16::16:

Back
X