bizler onları hissettik. onlar da bizi. sesimizi duydular, tepki verdiler, hareketlerini hissettik. kalp atışlarını dinledik. onlara en güzel ismi aradık, en güzel cicileri almaya çalıştık ve en güzel odayı hazırladık belki. şuan çoğumuz mezarlığa gidiyoruz anneler günü için. bebeklerimiz orda. onlar gelemediği için biz gidiyoruz. onların orda olduğunu bilmek ne kadar canımızı yaksa da biraz olsun hafifletiyor acımızı. geri gelmek istemiyoruz yanlarında kalmak istiyoruz. üşüyor mu acıktı mı korkuyor mu diye düşünüp kendi kendimizi yiyip duruyoruz belki ama onlar cennet kuşları, meleklerimiz. Rabbim onları çok sevdiği için yanına aldı. her şeyin en iyisini bilen Rabbim ona asla isyan etmiyorum. üzülüp ağlıyorsam isyanımdan değil. acım hafifliyor belki biraz daha. rahatlıyorum. seneye anneler gününde sağ salim eli ayağı düzgün sağlıklı minnoşlarımızla kardeşlerinin yanına ziyarete gitmeyi nasip etsin Allah'ım inşallah. hepimizin hakkında hayırlısı olsun. çok şey yazmak isterim ama yazdıkça hem ben ağlıyorum hem de sizi üzmek istemiyorum.
melek anneleri hepinizin anneler günü kutlu olsun.
oğlum atlasım süt kokulum baban da ben de seni çok seviyoruz. bunu sakın unutma.