melek anneleri facebookta

• Konu Sahibi Konu Sahibi hally
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hally

Guru
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
897
677
323
Bu grup bebeklerine kavuşmayı beklerken kucakları boş kalan,meleklerini cennete çok erken uğurlayan özel annelerin
paylaşımları için kurulmuştur

hayırlı olsun topigin allaha yardımcınız olsun..inşallah o boş kalan kucaklar bır an once dolar.....

hayırlı olsun...bende melek annesiyim canmm...2 ay önce 12 haftalık bebeğimi kaybettim.

merhaba kızlar bende 41 gün önce 40 haftalık bebeğimi kaybettim.hepimizin başı sağolsun.Allah sabır versin hepimize.

merhaba melek anneleri,bende 3 hafta önce 16 haftalık bebeğimi düşük yaptım,şimdi nerde bir bebek görsem gözlerim doluyor.mafoldumben

geçmiş olsun siyahvemavi allah tekrar hayırlı ve sağlıklı bebekler nasip etsin bende 12 günlük bebeğimi kaybettim sadece 12 gün koklayabildim yavrumu ve kaybedeli 2hafta oldu inan bu daha zor

başınız saolsun ah keşke bende bikere koklaya bilseydim benimde meleğim 13 saat yaşadı ama 20 dakka uzaktan görebildim keşke bikere koklayabilseydim bugun 49 gun oldu meleğimi uçurduğum allah hepimize sabır versin

hepinizin başısaolsun kader arkadaşlarımm
ben hem 2.5 aylıkken bebeğini kaybettim

hemde 2 sene önce kızımı 22 haftalıkkenerken doğumla kaybettim...bana göre sizler daha yenii kaybetmişsiniz...
melek anneleri sizleri çok iyi anlıyorumm çok şeyler atlattık bizde eşimle..2 sene oldu halen içimi yakar..ama şimdi yeniden
hamile kalmak için uğraşıyorumm....

ne kadar fazlayız benim bebeğim 28 haftalıkken karnımda öldü bugün 44.günümüz perişanım

16 haftalık bebeğimi daha sonra da 21 haftalık ikizlerimi kaybettim, bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
Kızlar rabbim hepimizi alnımız açık bir şekilde vuslat gününe eriştirsin benim kendi adıma tek dileğim bu.

evet çok fazlayız bunu bebeğimi kaybedene kadar hiç fark etmemişdim bukadar bebek ölumu olurmu allah sabrımızı versin

16 haftalık bebeğimi daha sonra da 21 haftalık ikizlerimi kaybettim, bu dünyada kadınlar ikiye ayrılır benim gözümde melek anneleri ve diğerleri
Neden mi? Bir kadın melek annesi olduktan sonra hiçbirşey onun için eskisi gibi olmaz.
Melek annesi ağlar . Yalnızken kimse görmezken doya doya ağlar eğer ortam müsait değilse göz yaşlarını içine akıtır ama yine ağlar.
Gülüşü anlıktır ama ağlayışı kalıcıdır , sürekli olarak kalbini demirden bir el sıkmaktadır. Nasılsın dendiğin neler söylemek ister de yalnıza iyilik der geçer.
Çevresindeki kadınların ne kadar saçma şeylere üzüldüklerini sinirlendiklerini görüp onlara içten içe kızar melek annesi hele de bu kadınların sağlıklı çocukları varsa ne anlamsız şeyler takıyorlar kafayı der ve sonuna kadar haklıdır.
Melek annesi olmadan önceki hayatını özler hep. Bir daha asla öyle olamayacağını bilir çünkü. Hayat ona gülmemiştir hele bazen umudu öyle tükenir ki işte o an meleklerinin yanında olmayı herşeyden çok ister.
Melek annesini bir tek kendisi gibi melek annesi olanlar anlar ve onlarla dertleşmek rahatlatır.
Kızlar rabbim hepimizi alnımız açık bir şekilde vuslat gününe eriştirsin benim kendi adıma tek dileğim bu.

amin canım amin o kadar güzel yazmışsın anlatmışsın ki işte bu bizim halimiz herkesin içinden geçen ama kimsenin dile getiremediği durum budur işte çok sağol canım.

hepimizin bası sagolsun melek anneleri aranıza benide alırmısınız bende 10 haftalık 16 haftalık ve 5 ay öncede bebişimin suyu bitmiş diye 5 aylık ölü dogum yaptım 3 melek annesiyim 7 haftalık hamileyim bunada birsey olur diye korkuyorum bazen korkutuyor bebişim kanamam oluyor allah ım kimseye birdaha yaşatmasın böyle acı inş hayırlı ve saglıklı yine kucagımıza alırız isteyen herkesede hayırlı ve saglıklı yine nasif etsin bebiş allah a emanet olun melek anneleri opuyorumnanaktan

map ağzına sağlık canım yaa öyle güzel anlatmışsın ki durumu söylenecek söz kalmamış bizi bizden başka kimse anlamıyor etrafıma bakıyorum herkes mutlu bana sen de iyi oldun artık diyorlar evet diyorum kimseyle uğraşmak bir şeyler anlatmak istemiyorum anlatınca gençsin ... olur... üzme kendini... bak sana bir şey olmamış... kocan sağlıklı sen sağlıklısın yine yaparsın... diyorlar karşıdan konuşmak kolay kimse beni anlamıyor o kadar sinir oluyorumm ki...... hep sabır sabır diyorum

cok guzel sozler facede paylascam ıznın olursa kımse anlayamaz bızı:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

tarifi olmayan bi acıymış bu meleğim cennetine gideli 34 gün oldu 36+4 te doğum yaptım canım kızım 3 gün yaşıyabildi çoooooooooooooooook ama çok özlüyorum onu nerde bi hamile yada bebek görsem içim paramparça oluyo rabbim tüm bu acıyı yaşıyan herkese sabır versin inş

hayırlı cumalar melek anneleri allah a emanet olun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Hepinizin başı sağolsun.. Acınızın tarifi imkansızdır bilirim. Dilerim yeniden gelir melekleriniz. Ben melek annesimiyim bilmiyorum ama içimdeki acı bazen sığmıyor kalbime taşıyamıyorum. 3 defa kaybettim belki erkendi gidişleri ama acısı hiç dinmiyor. Hele biri varki unutamıyorum onu parça parça düşürdüğüm anı 7 haftalıktı keşke hiç yaşamasaydım. Şimdi yeniden hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyleri yaşarsam bu defa kendimi toparlayacağıma inanmıyorum. Sizlerin acısı benden büyüktür allah sizlere sabır versin yardımcınız olsun...

meleğim ve aşkım tabii canım facebookta paylaşabilirsin ben içimden geldiği gibi yaşadıklarımı ve hissetttiklerimi yazdım tüm melek annelerinin de böyle hissettiğini biliyorum,
senin acını da biliyorum arkadaşım rabbim tez zamanda meleğinin kardeşini gönderir inşallaha anne olmayı çok istediğini okumuştum yazılarından cennetteki meleklerimize yazdığımız mektuplar topiğinden de biliyorum hikayenizi.
Mübarek cuma günü dualarımdasın arkadaşım. Öpüyorum seni.
Ya sabır... Bizim hayatımızın anafikri bu oldu artık.

Back
X