- 4 Nisan 2014
- 1.931
- 83
- 83
balığa bak korku filmi gibi![]()
:)) isin kotusu ben evi supurdum
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
balığa bak korku filmi gibi![]()
Eger icine girip sikisacagi bir akvaryum susu yoksa muhtelemen diger sipalardan biri yemistir.hatta kilcigida tabandadir.
Yoook hic biyerde tum susleri kaldirdim suyun yuzeyindede hic bisey yook yedilerr galibaa yavrumuu
Yüzgeçleri uzun olduğundan yüksek akvaryumlarda bakılması tavsiye edilir. Özellikle üreme döneminde kendi türleri ve diğer tür balıklara karşı agresif olabilir. Yutabileceği kadar küçük balıklarla (neon tetra), kuyrukları uzun, sakin balıklarla (japon balığı, lepistes) ve bağışıklığına yabancı mikrop bulaştırabileceğinden ötürü diskuslarla beslenmesi tavsiye edilmez
Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba![]()
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu![]()
Yere baksan ne olacak ki zaten 17 litre akvaryumsa zor atlar bence. Bu kadar balık da fanusta yaşayacak değil ya. Bence yere atlaması zor bir ihtimal. Japon indirdi midesine maalesef.
Balık deyip geçmemek lazım netten güzelce bir araştırsaydın önce keşke..
bencede köpek balığı yemiştir, japonlardan şüphelenmiyorum ben. vahşi hayat dedikleri kadar var şu hayvanlar alemine. sen günlerce aylarca aynı yerde yaşadığın arkadaşını otur yeiyiki insanız yani şükürler olsun...
Yüzgeçleri uzun olduğundan yüksek akvaryumlarda bakılması tavsiye edilir. Özellikle üreme döneminde kendi türleri ve diğer tür balıklara karşı agresif olabilir. Yutabileceği kadar küçük balıklarla (neon tetra), kuyrukları uzun, sakin balıklarla (japon balığı, lepistes) ve bağışıklığına yabancı mikrop bulaştırabileceğinden ötürü diskuslarla beslenmesi tavsiye edilmez
Gecmis olsun ozaman kilciginida yemislerdir.sen resimlerini cek ben yiyeni gozunden tanirim.kopekbaligindan supheliyim.
Ilahi cokk guldum :)
Japon yemis olabilir cunku cok sismis midesi
Baliginin cinsi hakkinda bi fikrim yok ama benim de basima boyle bi olay gelmisti. Ama benim baligim tekti akvaryumda. Bi gun yem vericekken bi baktim koca balik yok. Suyu da cok yukarda degildi, atlayamazdi yani. Taslarin arasini aradim ama kucuk de degildi ki balik, kafayi yemistim nasil kayboldu diye. Sonra bi baktim ki ölüsü yerde. Atlamis yani nasil yaptiysa. Cok sasirmistim
Yasom belki melek baliginin hal ve hareketlerinden hoşlanmiyirdur sabretti sabretti canina tak edincede yedibencede köpek balığı yemiştir, japonlardan şüphelenmiyorum ben. vahşi hayat dedikleri kadar var şu hayvanlar alemine. sen günlerce aylarca aynı yerde yaşadığın arkadaşını otur yeiyiki insanız yani şükürler olsun...
oooo bilirkişi burdaymış kuşum süpersin hemen güzel bir açıklama ile konuy aydınlık getirdin sağolasın![]()
Japonn yedi bence cunku midesi cok sismis
valla günün konusu oldu şekerim baksana topik nekadar kalabalık, lütfen şu japonun resmini çekte bi yayınla biz yorum yapalım.
itina ile adli tıp raporu çıkartılır![]()