• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baligim kayboldu :(

Yasom belki melek baliginin hal ve hareketlerinden hoşlanmiyirdur sabretti sabretti canina tak edincede yedi
Yada melek baligi bu kadar vahşi baligin yaninda benim işim ne diyerek intihar etti kim bilir:)))
Sagol cnm benim yok kiz ne bilgidi merak ettim nasil tür bi balik diye internete baktim böyle bi yazi dikkatimi çekti sende Sağol ne demek

bencede intihar etti, çünkü bizede abim vermişti melek balığını ben seviyorum diye, balık o gün gündüz gezdi dolaştı gayet iyiydi, ama etrafındaki balıklar 15 ila 20 cm civarında büyük balıklardı, dedi heralde "ne işim var benim bu azmanların yanında, ben nazik kibar bir balığım, beni burayamı layık gördüler, çok kırıldım" filan diyip, gece intihar etti, sabaha kadarda benim azmanlar onu lüplettiler.:56:

Bunlar japonlarr mideleri cok sis resimde fazla belli olmuyorr

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

Eklentiler

• $1405077770290.webp
    $1405077770290.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 73
ayyy evet ya japonlar yemiş resmen göbüşlere bak davul gibi, arkadaşın söylediği gibi sen onlara 1-2 gün yem verme hakkaten bide onlar patlayıp ölmesinler.:50:

tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabuk :50: dün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak :31:

ayy canım yaa hiç gülesim yoktu:1: hakkatten bir anda nasıl yediler balığı.. akvaryumdaki balıklar önce şu biizm malum melek balığını tutar, sonra pullarını sıyırır, güzel bi ateş yakar, balığı şişe takar, pişirir, yer.. oooo çok zahmetli yaw bu balıkların yenmesi:1::1:

Evi supurmustum supurgenin icini actim baktim yok kuvvetli ihtimal japonlar yedi onuu

bencede intihar etti, çünkü bizede abim vermişti melek balığını ben seviyorum diye, balık o gün gündüz gezdi dolaştı gayet iyiydi, ama etrafındaki balıklar 15 ila 20 cm civarında büyük balıklardı, dedi heralde "ne işim var benim bu azmanların yanında, ben nazik kibar bir balığım, beni burayamı layık gördüler, çok kırıldım" filan diyip, gece intihar etti, sabaha kadarda benim azmanlar onu lüplettiler.:56:
Öldüm gülmekten azmanlar he ilahi yadom alemsin bende ayni fikirdeyim intihar etmiş olusunu bulsakda otopdi yapsak:)))

Bence ustteki japon yemis pek bi şiş duruyo karni yada bir kesti biri pişirdi bu balikta hüpletti

Hic gulcem yoktu japonlar etcil degil ki bacim benim o kadar baligim vardi hic gormedim japonlarin balik yedigini ama yediyse senin japonlar bi degisikmis :60::60:

Valla bazi arkadaslar kopek yemistir bazilari japon yemistir diyor.
Japonlarda sismiss onlar yemis dedik.

İki gün önce benim de bir balığım öldü :43: Bence de japon yemiş haline baksana :47: Yazık oldu meleğe. :51:

ayyy evet ya japonlar yemiş resmen göbüşlere bak davul gibi, arkadaşın söylediği gibi sen onlara 1-2 gün yem verme hakkaten bide onlar patlayıp ölmesinler.:50:

Yem verdim ki melekten habersiz sonra baktim yook offff toptan katliam yapicam bendr

balığa üzüldüm ama ben çok güldüm hem sizin hem de arkadaşların yorumlarına :1:

benimde lepistes balığım lavabo deliğinden kaçmıştı temizlerken,babam karadenizde görenler olmuş senin cavidanı (adı buydu) baya büyümüş diye dalga geçer hala :27:

balığa üzüldüm ama ben çok güldüm hem sizin hem de arkadaşların yorumlarına :1:

benimde lepistes balığım lavabo deliğinden kaçmıştı temizlerken,babam karadenizde görenler olmuş senin cavidanı (adı buydu) baya büyümüş diye dalga geçer hala :27:

:)) yaa valla bende uzuldum melek baligima ama arkadaslar guldurdu saolsunlar.
Baligimda yenildigiyle kaldi yada atladi bisy oldu emin degilimm

O değilde,dikkat et sen bunlara ...

Bildiğin etobur olmaya karar vermiş olabilirler.

Bide parmağını kaptırma:30:

Back
X