• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baligim kayboldu :(

oda kapısından çıkar gibi yapıp aniden geri dönüpp kim yaptı dıye bagırsanız ele verırmı acep kendını capon cavvs:26::26:

yaa okadar güldüm ki yorumlara 10 dk dır toparlanmaya calışıyorum
müşteriler aglıyomuyum gülüyomuyum çözemedıler:)

tamam balıklar birbirini yiyebilir ama bu kadar çabuk :50: dün varsa bugün nasıl bitmiş olabilir? yani ölmüş ve yenilmiş olma ihtimaline kesin gözle bakarsak :31:

yemistir abneminde akcartumu vardi obur baliklar bi diger cinsi yemis.malesrf basin saolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O değilde,dikkat et sen bunlara ...

Bildiğin etobur olmaya karar vermiş olabilirler.

Bide parmağını kaptırma:30:

:)) pirana besliyor gibi hissediyorum ve korkuyorum hergun birer birer azalacaklar diye

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."

ayy rahmetli bizi çok güldürdü yaa, bugünde varya hiç gülesim yoktu dipteyim sondayım depresyondayım.
ruhu şad olsun meleğinin emi :1:

oda kapısından çıkar gibi yapıp aniden geri dönüpp kim yaptı dıye bagırsanız ele verırmı acep kendını capon cavvs:26::26:

yaa okadar güldüm ki yorumlara 10 dk dır toparlanmaya calışıyorum
müşteriler aglıyomuyum gülüyomuyum çözemedıler:)

:)) bende guluyorum artikkk

ayy rahmetli bizi çok güldürdü yaa, bugünde varya hiç gülesim yoktu dipteyim sondayım depresyondayım.
ruhu şad olsun meleğinin emi :1:

Bende cok uzgundum ama yorumlar guldurdu yavrum elden gitti oysa bi kosede duruyordu hep
Aminn ablasiii :) dualarimiz onunla

Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba :(
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu :(

ben de aynı durumu yaşadım zaten balık hiperaktif gibiydi sonra yerde buldum nasıl olduysa atlamış

ben de aynı durumu yaşadım zaten balık hiperaktif gibiydi sonra yerde buldum nasıl olduysa atlamış

tatlım seninki resmen önce cinnet geçirmiş, sonrada canına kastetmiş. çünkü melek balığı sakindir naiftir.
ayyy hepimiz psikolog kesildik ne cevherler varmış bizlerde kızlar süpersiniz :46:

Bizimkini yemisler herhalde bide bizim ki bi kosede duruyordu pek aktif degildii olecegini anladi herhaldee

O degilde ben çinlileein herseyi yediklerini biliyodum japonlardanda korktum:))

Netse yapcak bisey yok diger baliklarin cani sagolsun sen sen bi da bu valiklarin yanina melek koyma anlasildi ki ateşle barut yanyana durmuyirmuş

Netse yapcak bisey yok diger baliklarin cani sagolsun sen sen bi da bu valiklarin yanina melek koyma anlasildi ki ateşle barut yanyana durmuyirmuş

Aminnn anlamis bulundum ama umarim digerleride verdigim yemden pert olmazlarrr

yemistir abneminde akcartumu vardi obur baliklar bi diger cinsi yemis.malesrf basin saolsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet balık balığı yerde 7 - 8 saatte bitiremez. bende de var melek balığı. bildiğim bir balık ama bu işin bu kadar hızlı olması beni şaşırtan:9:

Bizimkini yemisler herhalde bide bizim ki bi kosede duruyordu pek aktif degildii olecegini anladi herhaldee
ttalım seninkine ölüm iyiliği gelmiş ayyy kıyamam :94:

gerçekten yorumda son nokta yani helal olsun sana yaaaaa süperisn :52:
çinlilerin beslenme şeklinden, japon balıklarınınkine bağlantı kurdun ya üst düzey bir zeka olduğunu tekrar kanıtladım sevgili arkadaşım
seni saygıyla selamlıyorum :42:

eğer yedilerse kılçığını nasıl yediler? pirana mı bunlar yahu? korkunç :18:

melek balıgı tepsi gibi ince düz bi balık zaten,2si organıze olup bi gecede bitirirler normaldir:)
bence gecelerı bakıp bakıp plan yapıyolardır japon deyıp gecme valla uzakdoguludan herseyı beklıyceksın:)

bu arada benım betam vardı 2 beta aynı anda yaşamaz dedıler,ben yaşar dedım sabah bi kalktım biri yaşamamış
en dövüşçü balık betaymış:)

melek balıgı tepsi gibi ince düz bi balık zaten,2si organıze olup bi gecede bitirirler normaldir:)
bence gecelerı bakıp bakıp plan yapıyolardır japon deyıp gecme valla uzakdoguludan herseyı beklıyceksın:)

bu arada benım betam vardı 2 beta aynı anda yaşamaz dedıler,ben yaşar dedım sabah bi kalktım biri yaşamamış
en dövüşçü balık betaymış:)

tatlım çok vahşi bir test yapmışsın betalar ile ilgili :27: Allah iyiliğini versin senin çok güldüm :52: ayy vahşimiyiz neyiz yaa :37:

köpek balığı bir köşede sinsice masum pozlar takınıyor değil mi asıl çıbanın başı o demedi deme:47:

ben balıklardan komple tırstım :18: zıp zıp evin içinde gezen mi dersin, birbirini yiyen mi dersin :27: resmen hayvanları kendimize benzettik yaw..

eğer yedilerse kılçığını nasıl yediler? pirana mı bunlar yahu? korkunç :18:

aa belkide meleklerin kılçığı yoktur, hani mesela fareler için de öyle derler ya, fareler kemiksizmiş heryere rahatça girebiliyorlarmış. demek meleklerde deniz canlıların içinde kılçıksız olan modeldir???

Back
X