• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Melek baligim kayboldu :(

Benimkiler de akvaryuma yeni aldığımız balığı öldürmüşlerdi ama yememişlerdi, gece cesedini bulmuştum. :27: Nasıl bir anda yiyip bitirdiler hayret. :26:

tatlım çok vahşi bir test yapmışsın betalar ile ilgili :27: Allah iyiliğini versin senin çok güldüm :52: ayy vahşimiyiz neyiz yaa :37:

alt tarafı balık dedım, ne bilim bu kadar yırtıcı olacaklarını:)
bide dişi mişi olsa gam yemiycem vura vura öldürüyolar birbirlerini:)

bu japonlarla ılgılı bişey yaşadım bende fanusta 2 balıgım vardı bırı sarı-siyah japondu ama boyle dudak kısmları falan karaydı karnı falan
öteki düz turuncu renkte..
bi zaman sonra sarının bıyık kısımlarındakı sıyahlar turuncuya gecti birinin rengi açıldı digerinde pala bıyıklar çıktı falan
o günden sonra beslemedim caponnn
neme lazım,ürktüm bi kere:)

Aminnn anlamis bulundum ama umarim digerleride verdigim yemden pert olmazlarrr

"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."
Ama ben interte cok baktim melek balığı ile japon baliginin bir arada beslenmedini onermiyorlar birde melek baligi etçil de beslwndiginden japon balığının degilde melek baliginin daha saldirgan oldugunu yaziyordu eger melek balığı öldüyse yemiş olabilirler yoksa da bir ilkle karşilaşmiş oluruz
ttalım seninkine ölüm iyiliği gelmiş ayyy kıyamam :94:

gerçekten yorumda son nokta yani helal olsun sana yaaaaa süperisn :52:
çinlilerin beslenme şeklinden, japon balıklarınınkine bağlantı kurdun ya üst düzey bir zeka olduğunu tekrar kanıtladım sevgili arkadaşım
seni saygıyla selamlıyorum :42:

Ayyy teşekkür ederim cnm benim yok estagfitullah o senin zekiliğindendir
Ne bilim her bulduklarini yiyorlar Allah korusun kitlik çıksa dunya savasi olsa hayatta kalan ilk irk onlar olurdu heral:)))

Kizlarrr hepiniz cook tatlisiniz valla cok guldum :)
Bi baligi ziplattik yere yapistirip kuruttuk,japonlara yedirdik,kopekbaligina yedirdik hatta copcuye bile yedirdik :)
Kilcik milcik yook kanit yook suclu yok sis gobusler var sadece ve artik melek baligim yoook yazik oldu oldugune gulecegim aklima gelmezdiii :)

aa belkide meleklerin kılçığı yoktur, hani mesela fareler için de öyle derler ya, fareler kemiksizmiş heryere rahatça girebiliyorlarmış. demek meleklerde deniz canlıların içinde kılçıksız olan modeldir???

balık türlerinden çok anlamam. ama illa ki kılçığı vardır, omurgasız türü değil ki balıklar :44:

alt tarafı balık dedım, ne bilim bu kadar yırtıcı olacaklarını:)
bide dişi mişi olsa gam yemiycem vura vura öldürüyolar birbirlerini:)

bu japonlarla ılgılı bişey yaşadım bende fanusta 2 balıgım vardı bırı sarı-siyah japondu ama boyle dudak kısmları falan karaydı karnı falan
öteki düz turuncu renkte..
bi zaman sonra sarının bıyık kısımlarındakı sıyahlar turuncuya gecti birinin rengi açıldı digerinde pala bıyıklar çıktı falan
o günden sonra beslemedim caponnn
neme lazım,ürktüm bi kere:)

ayyy sen dedinde aklıma geldi, bizim akvaryumda renk katsın diye 8 tane sarı prenses aldık, 2 erkek 6 dişi. erkekler öldü ne olduysa. sonra kızlardan biri bir baktım kenara çekiliyor ölecek gibi hareketler yapıyor rengi soldu moldu derken 1 hafta sonra bi baktım, o kız balık erkekleşmiş, başka bir dişiyi hamile bırakmış. varya çok karışık bir alem hakkaten bende artık iyice tırsmaya başlıyorum şaka maka :18::18::18::18:

Ayyy teşekkür ederim cnm benim yok estagfitullah o senin zekiliğindendir
Ne bilim her bulduklarini yiyorlar Allah korusun kitlik çıksa dunya savasi olsa hayatta kalan ilk irk onlar olurdu heral:)))

süpersin süppperrrr:52::52::52:

Kizlarrr hepiniz cook tatlisiniz valla cok guldum :)
Bi baligi ziplattik yere yapistirip kuruttuk,japonlara yedirdik,kopekbaligina yedirdik hatta copcuye bile yedirdik :)
Kilcik milcik yook kanit yook suclu yok sis gobusler var sadece ve artik melek baligim yoook yazik oldu oldugune gulecegim aklima gelmezdiii :)

ya hatamın farkındayım çöpçüye yedirende ben oldum galiba oruçken illa yedircek bir şey buluyorum ben :26::26::26::26::26:

ayyy sen dedinde aklıma geldi, bizim akvaryumda renk katsın diye 8 tane sarı prenses aldık, 2 erkek 6 dişi. erkekler öldü ne olduysa. sonra kızlardan biri bir baktım kenara çekiliyor ölecek gibi hareketler yapıyor rengi soldu moldu derken 1 hafta sonra bi baktım, o kız balık erkekleşmiş, başka bir dişiyi hamile bırakmış. varya çok karışık bir alem hakkaten bende artık iyice tırsmaya başlıyorum şaka maka :18::18::18::18:

süpersin süppperrrr:52::52::52:
:9::9::9::9::9:
Hic baliklar alemiyle bu kadar içli dışlı olmamiştim:)))
Baliklar hakkinda merakim artti kim kimi yer kim kime kafa göz dalar en kisa zamanda bir akvaryum mu edinip balik beslesem:)

Benimkiler de akvaryuma yeni aldığımız balığı öldürmüşlerdi ama yememişlerdi, gece cesedini bulmuştum. :27: Nasıl bir anda yiyip bitirdiler hayret. :26:

Valla hic bi fikrim yook seninkini yine birakmislar bizimki yook yazik oldu yavrumaa

Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba :(
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu :(

Yerlere iyice bak, hatta tüm odaya bak. Çünkü yere atladıktan sonra çıpınarak başka bi yerlere ilerlermiş olabilir.

Cook guldummm yaaa size valla supersiniz :))

canım bıldıgım ve gozlemledıgım kadarıyla balıklar ölünce suyun yuzune cıkıyor bence yutulma ıhtımalı cok yuksek

kızlaaaarr ayy şuanda kendimden korkmaya başladım, deminki yorumumdan sonra!!!!
baksanıza birazdan birbirimizi yemeye başlamazsak iyidir, hepimiz hem açız hemde bu olay bizim psikolojimizi etkiledi durumlar vahim... :27::56::27:

Kizlarrr akvaryumumda dun yuzen melek baligim bugun yok tum akvaryumu karistirdim ama yoook.
Uzun zamandir japon copcu kopek ve vatozla yasiyordu.
Birimi yedi acaba :(
Yardim edin internetten bulamadim bisey balik resmen kayboldu :(

Ölen balığı diğer balıklar yiyebiliyor.Bizim akvaryumda çok oluyor bu,birinin sadece kılçığını görmüştük o da son anda diğerlerini hiç göremedik.Geçmiş olsun :1:

ayy bende demin aşşağıdaki nicklerin arasında GazozGofret diye bir nick gördüm aklım kaldı yaa nekadar lezzetli bir nick'ti :1::1::1:

Ayyy sorma onun bende görüyorum ara ara ama okuyucu aramiza girseyfi bizde onu yer olurfuk bu konu sayesinde gazozgofret ne guzel ikili olmuşlar...

Ölen balığı diğer balıklar yiyebiliyor.Bizim akvaryumda çok oluyor bu,birinin sadece kılçığını görmüştük o da son anda diğerlerini hiç göremedik.Geçmiş olsun :1:
ayyy bende böyle bir resim bile var, balığı yemişler, sırf kılçığı kalmış, onuda akvaryumun yüksek yerinde duran bir taştan sallandırmışlardı. ayy resmen cinayet filmi gibiydi resmini çekmiştim. akşama eve varınca bulursam eklerim buraya :34:
Ayyy sorma onun bende görüyorum ara ara ama okuyucu aramiza girseyfi bizde onu yer olurfuk bu konu sayesinde gazozgofret ne guzel ikili olmuşlar...

:56:zaten rejimdeyim, zaten oruçluyum, zaten vahşleştim:56:

Back
X