ayyy gazozgofret gelmiş
Allahım nekadar lezzetli bir nickin var yaaa![]()
Teşekkür ederim hanımlar :82: Ama etim çok serttir ona göre

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy gazozgofret gelmiş
ayyy bende böyle bir resim bile var, balığı yemişler, sırf kılçığı kalmış, onuda akvaryumun yüksek yerinde duran bir taştan sallandırmışlardı. ayy resmen cinayet filmi gibiydi resmini çekmiştim. akşama eve varınca bulursam eklerim buraya
zaten rejimdeyim, zaten oruçluyum, zaten vahşleştim
![]()
Yasemincim orucum diyetteyim diyorsun ama çatal bicak hazir bu ne çelişkidir bu ne pehriz ne gazozgofret uyumuayyy gazozgofret gelmiş
Teşekkür ederim hanımlar :82: Ama etim çok serttir ona göre![]()
Teşekkür ederim hanımlar :82: Ama etim çok serttir ona göre![]()
Zaten etinle işimiz yok etçil degiliz azicik gazozundan içip gofretinden citlaticaz o kadar:))
Zaten etinle işimiz yok etçil degiliz azicik gazozundan içip gofretinden citlaticaz o kadar:))
kolay lokma değilim diyorsun yani. ama kalabalığız biri tutar biri pişirir biri yer biride hani bana hani bana der
şaka bir yana gerçekten süper bir ikili gazoz ve gofret oyyyyy iftarda masamda olacağı kesin bu ikilinin çok canım çekti gerçekten.
nerden esti bu nick nerden geldi aklına?
Yerlere iyice bak, hatta tüm odaya bak. Çünkü yere atladıktan sonra çıpınarak başka bi yerlere ilerlermiş olabilir.
Ölen balığı diğer balıklar yiyebiliyor.Bizim akvaryumda çok oluyor bu,birinin sadece kılçığını görmüştük o da son anda diğerlerini hiç göremedik.Geçmiş olsun![]()
Gazozumdan seve seve içiririm rananacım gazozum çok ünlüdür benim gel yamacıma şöyle
Aslında nick bulma özürlüyüm, en sevdiğim iki abur cuburu birleştirdim bu olduBayılırım ben de.
![]()
Ayyy tesekkur ederim cnm cok paylaşimcisin iftardan sonra olabilir:)))Gazozumdan seve seve içiririm rananacım gazozum çok ünlüdür benim gel yamacıma şöyle
Aslında nick bulma özürlüyüm, en sevdiğim iki abur cuburu birleştirdim bu olduBayılırım ben de.
![]()
ayyyyy arkadaşım dur içme durrrr, gazozuna ilaç katarlar bilmiyormusun hiç türk filmi izlemedinmi ayy sonun perişan olur gel vazgeç bu sevdadan![]()
Ayyy tesekkur ederim cnm cok paylaşimcisin iftardan sonra olabilir:)))
Cnm gazozu veren nuri Alço olmadığı surece dikinti yokta orucumuzu napcaz:)))
ayyyyy arkadaşım dur içme durrrr, gazozuna ilaç katarlar bilmiyormusun hiç türk filmi izlemedinmi ayy sonun perişan olur gel vazgeç bu sevdadan![]()
Gazozumdan seve seve içiririm rananacım gazozum çok ünlüdür benim gel yamacıma şöyle
![]()
gazoz topukla burdan topukla topukla yoksa sonun iyi değil![]()
Bende bi sabah kalktigimda baliklardan biri akvaryumda yoktu :/
Sonra baligi yerde buldum nasil cikti akvaryumdan hala anlamis degilim.ben bizim baligi japon baligi diye biliyordum acaba yunus falanmiydi ki :))
Yalnız konuyla çokta alakalı değil ama benmde geçen gün başıma gelen bu tarz bi olay var anlatmadan edemicem :)
Ama benim olayımdaki esas hayvancık balık değil su kaplumbağası :)) Sabah evden çıkarken ellerimle besledim, kızkardeşimin su kaplumbağaları, 2 tane. Akşama eve bi geldim curcuna kıyamet :) Meğer birisi firar etmiş bulunduğu kaptan. Kapta dik durdukları hallerinin bile 2-2,5 katı şaka gibi. Bakmadığımız yer kalmadı inanın. Dip köşe, gardıropları bile boşalttık ki, hani katlanan çamaşırların arasına mı girdi de dolaba kaldırdık diye. Olur olmaz her ihtimali düşünüyosun durduk yere hayvan ortada yok çünkü!
Velhasıl kelam, bu olay pazartesi gerçekleşti ve çarşamba günü akşam annem halıların dahi altlarına bakmak suretiyle sonunda koşu bandımızın altında o miniği bulmuş. Evde resmen şenlik vardı, bulur bulmaz hemen herkesi coşkuyla havaya kaldırdı annem
Siz siz olun, benim tecrübe ettiğim durumdan yola çıkarak eğerki su kaplumbağası besliyosanız kabının çevresini çok daha yüksek bişeyle sabitleyin. Birbirlerinin üstüne çıkıp dışarı atlıyolarmış çünkü araştırınca öğrendim
Şuanda da kocaman çamaşır sepeti olarak kullandığımız yuvarlak ufak delikli sepetimiz onların kalkanı![]()
Yalnız konuyla çokta alakalı değil ama benmde geçen gün başıma gelen bu tarz bi olay var anlatmadan edemicem :)
Ama benim olayımdaki esas hayvancık balık değil su kaplumbağası :)) Sabah evden çıkarken ellerimle besledim, kızkardeşimin su kaplumbağaları, 2 tane. Akşama eve bi geldim curcuna kıyamet :) Meğer birisi firar etmiş bulunduğu kaptan. Kapta dik durdukları hallerinin bile 2-2,5 katı şaka gibi. Bakmadığımız yer kalmadı inanın. Dip köşe, gardıropları bile boşalttık ki, hani katlanan çamaşırların arasına mı girdi de dolaba kaldırdık diye. Olur olmaz her ihtimali düşünüyosun durduk yere hayvan ortada yok çünkü!
Velhasıl kelam, bu olay pazartesi gerçekleşti ve çarşamba günü akşam annem halıların dahi altlarına bakmak suretiyle sonunda koşu bandımızın altında o miniği bulmuş. Evde resmen şenlik vardı, bulur bulmaz hemen herkesi coşkuyla havaya kaldırdı annem
Siz siz olun, benim tecrübe ettiğim durumdan yola çıkarak eğerki su kaplumbağası besliyosanız kabının çevresini çok daha yüksek bişeyle sabitleyin. Birbirlerinin üstüne çıkıp dışarı atlıyolarmış çünkü araştırınca öğrendim
Şuanda da kocaman çamaşır sepeti olarak kullandığımız yuvarlak ufak delikli sepetimiz onların kalkanı![]()
Eheheh :) bizim aile pek bi hayvansever kus kaplumbaga balik var.
Buna benzer yine bisey geldi pek atraksiyonlu aileyiz masallah. :)
Bu kaplumbaga kucucuktu 2 sene icinde buyudu bayagi sonra buna babam palmiye agacli bi kap aldi neyse biz disari ciktik eve geldik baktik yok herkes birbirine soruyor nerede bu diye balkondaydi yok karga gelip almistir vs diye basladik biseyler uretmeye sonra bi baktik paytak paytak koltugun altindan cikiyor :))
Kabinin kenarini mandalla dosedik banamisin demedi bi gun teee benim odadan ciktii.Bi gunde antrede o bana ben ona bakakaldik sucustu yakaladim :)
Konu hayvanlar alemine donuyorrr :) cok zevkli olduu
"Edebim el vermez edepsizlik edene,susmak en güzel cevap edebi elden gidene..."