Melek Destesi olan var mı??

yarın eski sevgilimle yani aşık olduğum çocukla buluşacağım da bununla ilgili bana bir kart çeker misin? :)

tuğçecim bitanemm nasılsın düğün hazırlıkları son hız devam ediyor sanrım allah kolaylık versin bitanem:) bana bir kart çekebilirmisin canım gelecekle ilgili :) çok teşekürler canımm

Gülüm selam.
Sana da danışayım dedim,bu gece rüyamda doğum yapıyorum,fakat doğum sonrası,oradaca bir kovaya ağzımdan birşeyler çıkarıyorum(kusuyorum) bu,bağırsak gibi bişeylere benziyor. Meleklerim ne der acaba bu duruma:26: neden böyle sık sık doğum rüyaları görüyorum?

Cok ama cok tesekkurederim

ya latif

Kızlar melek destesi olan bir arkadaş bana kart açabilir mi?
Çok sevinirim=)

canım benim için kart açabilir misin bi tanesi aşk için, diğeri ise bi konu var ben bu konuda haklı mıyım meleklerim ne der acaba? ..tşkler canım şimdiden

Son düzenleme:

Canım benim için de bir kart seçebilir misin? Geleceğimden hiç emin değilim bu aralar

merhaba :)

sağlık için ve bir de aşk için isteyesim geldi... :)

Sevgili ANGEL ımm

bana yeni bir iş için ve aşk için kart çeker misin canım?

yeni aşkı hala bulamadı beni burdayım oysaki

acaba benim içinde bir aşk kartı çekebilir misiniz?

yarın eski sevgilimle yani aşık olduğum çocukla buluşacağım da bununla ilgili bana bir kart çeker misin? :)

canım dünyana ışık ver diyor kartın bu konuda.
dünyanı karartma.
ve hafifle diyor kartın. yaşamındaki yüklerden ve seni olumsuz etkileyen her şeyden kurtulduğunda yaşamına da yenilikler ve güzellikler gelecek.
tuğçecim bitanemm nasılsın düğün hazırlıkları son hız devam ediyor sanrım allah kolaylık versin bitanem:) bana bir kart çekebilirmisin canım gelecekle ilgili :) çok teşekürler canımm
amin canım. yorgunum biraz ama tatlı yorgunluklar tabi ki.
geleceğinde kafana takılan şeyler hallolacak.
İlahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişiyor.
bu durumdaki hayrı göreceksin.
ve geleceğin için geçmişini şifalandırmalı ve ileriye bakmalısın canım.

hayrolsun canım.
sıkılıyorsun bazı konularda demek ki ama sıkıntından kurtulacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…