Melek Destesi olan var mı??

Benim içinde bi kart çekermisin tuğçecann ?

Canım kartın ışığı yarat diyor sana.
Düşüncelerinle, duygularınla ışığın dünyasını yarat.
Sonra o dünyada yaşaman an meselesi canım.
Ayrıca rüyalarına dikkat et diyor meleklerin.
Rüyalarında saba rehberlik edip, yol gösteriyorlar.

Ay rüyalarımda hep ayrıldığım erkek arkadaşımı görüyorum. Dün gecede başka biriyle beraber olmaya başlamışım ama onun bakışlarını,onun gülümseyişini görmüşüm ağlayarak uyandım... Bu ne demek acaba :26:

Tugcecan çok teşekkür ederim. kesinlikle o kartlar çok doğru çıkmış canım. nefes almaya ve zamana çoook ihtiyacım var. tüm sıkıntıdan inşallah az kaldı kurtulcam.

tuğçee :):) ben geldim yine başının belası bende kart istiyorum

Canım karşına bir fırsat çıkıcak. Kartın bu işe güven, cesaret ve coşkuyla giriş diyor. Gerisi gelecek.
Ayrıca kartın güç sende diyor.
Gücünü eline al. Gidişata, kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Gücününün karşlığını alıcaksın.

kızlar bir karar aldım .eşimle bütün ilişkiyi kesiyorum şuandan itibaren ne hali varsa görsün yeter kaç aydır yalvarıyorum kendine gel diyorum adam gbi yaşayalım diyorum anlamıyor .buna deger verdikce kendini bi b?k sanmaya başladı g?t? kalktı iyice .ama indiricem . bu gidişle nikahtanda düşerim peşimden it gibi koşar .deporta ederler görür günü .bana yamuk yapmak neymiş görcek o .öküzün önde gideniymiş .bi ukalalık bi ukalalık anltamam yani .umursamayımda görsün gününü bunca zamanda günah bnde diye düşünüyorum niye fazla yüz veriyorumki oda böle yapıyor
hhmmm ne dersiniz kızlar yapayımmı :26::26::26::26::26:
hakediyor yani

Ablaaaaa yakaladımmmm seniiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Tuğçe selam canım, ne zamandır kart bakmadın bana, bugün bakabilir misin rica etsem ?

Canım kartın yolun açık diyor.
Merak etme yolunda uçarak gidiyorsun.
Ayrıca kartın önderlik et diyor sana.
Önden git.
nE yapılması gerektiğini sen biliyorsun. Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.

bende görüyorum hep eski erkek aradaşlarımı canım.
bilinçaltının oyunu canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…