- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #20.521
Bende varr...
size aşk kartı çıktı. senin ihtiyacın olan gerçek aşk. ve o sana geliyor.
gerçek aşka ve sevgiye güvenmelisin diyor kartın.
Günaydın ,hayırlı cumalar Tuğçeönceki kartın için sana ve meleklerine tşk ederim
Bir kart rica edebilir miyim :26: ailevi bazı şeyler var ve yok yere bize de bulaşmasından rahatsız oluyorum. Bu durum için kart çekebilir misin? Teşekkür ederim
Merhaba hayırlı cumalar,
kpss sınavına hazırlanıyorum, bu ara hiç ders çalışamadım, ama çok umutluyum kesin atanırım diyorum, bununla ilgili kart çekebilirmisin, canım. Sana ve Meleklere şimdiden teşekkürler
Hayirli cumalar canim benim icinde bir kart cekermisin
görüşme için güzellik kartı gelmiş canım. güzel gelişmeler gözüküyor.Günaydın tuğçe
Pazartesi günü bi görüşme yapacak sevgilim onun için bir kart rica ediyorum.
canım bu konuda sessiz ol diyor kartın. zihnindeki kargaşaları durdur.Meleğim inanamazsın,bu sabah tam da dediğin gibi,değişim konusu geçtiyahu sen gerçekten melekmisin nesin??? Bu konuyu ben hiç düşünmeden bir teklif geldi...
Benim de onayım ve hatta ısrarım olacak bu konuda.
İnşallah meleklerimizin dediği gibi,bu değişim bizler için en iyisi olur.
Gülüm bir daha meleklere sorarmısın,benim ne yapmam gerektiğini bu konuda?
Yakında gideceğim,hayırlısıyla doğru seçim için en son ve en önemli söz benim olacak. Ne yapmamı öneriyor meleklerim?
Tugce kart ceker misin? Genel gidisatım hakkında...Sag olasın.
beni ağlatmakmı istiyorsun angelheart,bende hiç inancımı kaybetmedim,hep umut ettim,biz elimizden geleni yapalım gerisi Allaha kalsın dedim ama hep sorun sorun,bir deliği kapatırken hep başka delik çıkıyor,biliyorum sebebini ama belki birgün rabbim beni affeder diyorum.işte üstüste olunca umutlarda azalıyor.tam 4 kayıp.artık nerelere gideceğimi ne yapacağımıda şaşırmış durumdayım.
verdiğin örnek çok güzeldi,umarım rabbim banada verir.
Annenin sağlığı ile ilgili bir mucize olacak canım. bunu bilip inançla bekleyin.annemin sağlığı için çekebilir misiniz...
ilişkin de sıkıntılar yaşamışsın. biraz nefes al ve kendine nefes alacak fırsatlar yarat. tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle meleklerine ver canım.Benim için de çeker misin? :)
-İlişki olabilir.
sevgili tuğcecan yakın zamanda kalbimi paramparça eden bir durum yaşadım geçmiş ilişkimle ilgili. bunun için bir kart çekebilir misin rica etsem..
canım kartın dua et diyor.Ben de bir kart rica edebilir miyim?
canım dileğin konusunda meleklerin sana yardım ediyorlar. bu konuda kendini yalnız hissetme.canım bende dileğimle ilgili bir kart istiyorum.
merhaba tatlım; bana da aşk hayatım ne olucak, bi manitam olucak mı?die bi kart çekermisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?