Melek Destesi olan var mı??

Tugcecigim ancak yumurta nakli ile olurmus o da dinen caiz degil harammis yani. Ay ins dedigin cikar bir umut iste.icim ferahladi cok sagol.tabiki nasip kader ama guzel sey duymak okadar iyi geldi ki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Meleğim,avatarına ne oldu bilmiyorum ama,güzel pembe Angel resmin vardı,artık yok.
Gülüm müsait olduğunda,yüreğimden geçen bir şey için,ikinci olarakta,ev değişme işlerim için bir kart çekermisin?

bana bır kart lütfen...
eşle ilgili kotu günler gecırıyorum. soğuk bana karsı

canım kartın ışığa git diyor.
Karanlığı bırak. düşünce ve konuşmalarınla ışığı yarat, kabusunu değil.
olumlu düşünceler içinde ol. bunu yaptığında tüm kara bulutlar da geride kalacak.
Diğer kartında aynı şekilde ışığı yaratmanı ve olumlu düşünmeni istiyor.

Yeni gördüm bu topiği bende bir kart rica etsem,çok sevgiler (dileğimi tutuyorum).

canım dileğin konusunda bir adım at diyor kartın.
Ufak bir adım...
Yüreğinin yolunda atacağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
diğer kartın ise özgürlük...
tüm kısıtlamalardan özgür olacaksın. bir kuş gibi kanatlarını açıp uçucaksın.

neden haram ki canım?

bilmiyorum canım yok oldu bir anda. siteden kaynaklı herhalde.
yüreğinden geçen şey için kartın sabırla bekle diyor. sabrının karşılığını en hayırlı şekilde alacaksın.
ev değişimin için;
güzellik kartı geldi. evini güzelleştireceksin.

merhabalar biraz abartıcam ben ama benim için iki kart çekebilir misiniz? İki farklı dileğim var çok teşekkürler

canım ilk dileğin için;
halloldu diyor kartın. senin hayrına olacak şekilde dileğin gelişecek.
ilahi planda her şey olması gerektiği gibi gelişecek.
Diğer dileğin için;
sana yardım ediyorlar bu konuda meleklerin.
bunun farkına var ve meleklerine güven canım.

ben de aşk ve iş için kart rica ediyorum tuğçe

Aslıcım aşk için;
içindeki çocuğu şımartacak, seninle ilgilenebilecek ve sana şefkat gösterecek biriyle olmalısın diyor kartın.

iş için;
bir adım atman gerekiyor iş konusunda. yüreğinin yolunda atacağın bu adım sana iş konusunda tüm kapıları açacak canım.

canım iyi akşamlar annemin bir dileği var onun için bir kart çekebilirmisin lütfen :)

İyi akşamlar canım...
annen dileği konusunda farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalı.
kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, dileği konusunda büyük güzellikler de yaşamına girecek.

teşekkür ederim canım.

canımm çok ama çok teşekkür ederim iyi gecelerr

İyi akşamlar canım...
annen dileği konusunda farklı seçenekleri denemeli ve yeni yollar araştırmalı.
kalbini sonsuz seçeneklere açtıkça, dileği konusunda büyük güzellikler de yaşamına girecek.

çok teşekkür ederiz canım düğününe de çok az kalmış inşallah herşey gönlünce olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…