Melek Destesi olan var mı??

slm cnm,senden utanarak kardeşim ve kendim için kart istiycem

Canım kardeşin için melekleri yardım ediyorlar. Yalnız değil. Bunun farkına varsın ve meleklerine güvensin.
Ve karanlığı bıraksın. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yaratsın. Kabusunu değil.
Olumlu düşünsün ve hayatınada güzel şeylerin girmesini izlesin.

Senin için;
Hallolucak diyor kartın. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin canım.
Ve güzellik kartı geldi sana. Etrafını güzelleştir ve güzelliğin hayatının her alanına yansımasını izle.

çok teşk ederim cnm güzel vaktini ayırıp baktıgın için..

cancan tuğçecan nasılsınn ??
sen evlilik ile ilgili kart çekebiliyomusun ? Eşimle sorunlarımız var biraz ama o benim sorun yaptığımı bilmiyo. aslında tam sorun varda denilemez ama :26: yada sen nasıl çekmek istersen tatlım gelecek içinde olur.. öpüyorum

İyiyim canım sende iyisindir inşallahh.
Canım çektim bu durumla ilgili kartın zamana bırak diyor.
Kendine ve meleklerine bu konu için zaman ver.
Zaman en iyi ilaçtir ve meleklerinin mucizelerini mümkün kılar.
Ve de kabuğunu kır diyor kartın.
Artık kendin olma vakti geldi.
Kim ne derse desin, ayakların yere sağlam basarak kendini sevgiyle ifade etmelisin.

iyim bende canım çok şükür ... zaman zaman zamann.. her şey onda gizli evet.. inşallah zamanla düzelir diye umuyorum ama bu kabuk kırma konusunda haklı bu melekler ben bu kabuğu biraz daha kırmalıyım bu az geldi sanırım teşekkür ederim canımcım böle arada rahatsızlık veriyorum ama söz çok bunaltmıycam bana kart çek diye arada arada

Saol cnm..ben adim atiyorum ama hep engeller cikiyor..kartlar bu engeller icin ne diyo acaba..

Estağfurullah canım ne zaman istersen gelebilirsin.

tugcecan kart istesem

Canım hallolucak diyor kartın. Bu olayı düzeldi bil. İlahi planda herşey olması gerektiği gibi gelişiyor. Bu durumdaki hayrı görüceksin.
Ve diğer kartın yüreğindekini söyle diyor. Bil ki kendini sevgiyle ifade ettiğinde, karşındakinin yüreğinde sevginin pembe gülleri açar.

Saol cnm..ben adim atiyorum ama hep engeller cikiyor..kartlar bu engeller icin ne diyo acaba..

Canım demekki senin için hayırlı birşeye adım atmıyorsun.
Ayrıca kart çektim bu konuyla ilgili kartın güç sende diyor.
Gücünü eline al. Gidişata kuşkuya ve tüm korkularına dur de.
Ve düşünce şeklini değiştir bana hep engeller çıkar dersen hep bunu yaşarsın.
Ben hayatımda kolayca ilerliyorum.
İhtiyacım olan şey ihtiyacım olan zamanda karşıma çıkar.
mUTLUYUM, şanslıyım.
gibi cümleler kurmalısın.

canım benim icin ve sevdiğim icin genel anlamda kart cekebilirmisin

Sana meleklerin yardım ediyorlar canım. Yalnız değilsin. Bunun farkına var ve meleklerine güven.

Sevdiğin için;
Araştır diyor kartı. Farklı seçenekleri, yeni yolları deneMELİ.
öNÜNDE tek bir seçenek yok daha fazlası var.
Yeni seçenekleri değerlendirmesi gerekli.

teşekkürler canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…