Melek Destesi olan var mı??

merhabaaa...
uzun süre oldu buraya uğramayalı. meleklerim neler düşünüyo hakkımda merak ediyorum

Canım meleklerin kabuğunu kır diyorlar sana. Olduğun kişi ol. Hem keine hem dünyaya karşı...
Artık kendin olma vakti geldi.
Diğer kartın ise dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Duaların en doğru ve hayırlı zamanda cevaplanıcak canım.

Hayırlı olsun canım :)
İlk olarak canım senin amacın insanlara yardım etmek, dokudnuğun herkese ışık vermek. Sen bunu yaptıkça senin de dünyan aydınlanacak.
Diğer kartın bir adım at diyor. :)
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak canım.

teşekkür ederim

tesekkür ederim tugce cok saol kendine iyi bak

tugcecan bir kart isteyebilir miyimm?

Canım kartın bir mucize bekle diyor sana. Bu konuda bir mucize olacak.
Bunu bil ve inançla bekle canım.
Ve diğer kartın önderlik et diyor. Önden git. Ne yapılması gerektiğini sen biliyorsun.
Işığın yolunda etrafındakilere yol göster.

tuğçecann, olmasını istediğim çok sey var aa bişey var ki çook çook istiyorum.... Senden bi kart rica ediyorum, bakalım meleklerimm o isteğimle ilgili bişey diyecekler mi

benim iiçinnde bir kart seçebilirmisiniz acaba

Canım kartın yolun açık diyor sana. Yolunda uçarak gidiceksin.
Diğer kartın ise affet diyor. Kırgın yada kızgın olduğun birisi yada birileri var.
Yüreğindeki ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini huzurunu yaşa canım.

çok teşekkür ederim şuan çok mutlu oldummm

tuğçecann, olmasını istediğim çok sey var aa bişey var ki çook çook istiyorum.... Senden bi kart rica ediyorum, bakalım meleklerimm o isteğimle ilgili bişey diyecekler mi

Canım kartın bu konuyla ilgili ışığa git diyor. Kranlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Olumlu düşün.
Bu şekilde kara bulutlar arkanda kalıcak. Ve istedğin en hayırlı şekilde olucak canım.
Sana çocukla ilgili kartı çıktı :)
İleride çocuktamı istiyorsun yoksa.

paşamdan çocuk istiyorum tabiii

yaa benim çok bilgim yok bu melek kartları hakkında, burda okuyunca bilgim oldu, nasıl yapıcam, dilek mi dileyeceğim, sonra siz kart mı seçeceksinz? Ben dileyeyim ozaman.. Bana da bakabilir misin? teşekkürler şimdiden.. :)

Son düzenleme:

tşk ederim cnm sagol..

Canım kartın zamana bırak diyor. Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman en iyi ilaçtır ve meleklerin mucizelerini mümkün kılar.
Diğer kartın doğaya dön diyor canım.
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulucaksın.
Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…