- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #6.881
merhabaaa...
uzun süre oldu buraya uğramayalı. meleklerim neler düşünüyo hakkımda merak ediyorum
tugce merhaba canım uzun zamandır giremiyordum o gün bu gündür ıspartadayım :) ev almak nasip olmadı istediğimiz gibi denk gelmedi derken dedik bi süre kiralık olsun :)
tuttuk evimizi hayırlısıyla senden bir kart rica edebilir miyim canım ?
uzun zaman oldu özlemişim
Canım meleklerin kabuğunu kır diyorlar sana. Olduğun kişi ol. Hem keine hem dünyaya karşı...
Artık kendin olma vakti geldi.
Diğer kartın ise dua et diyor. Meleklerine yüreğini dök ve tam olarak ne istediğini söyle.
Meleklerinden yardım iste ve yollarından çekil.
Duaların en doğru ve hayırlı zamanda cevaplanıcak canım.
Rica ederim.teşekkür ederim
tesekkür ederim tugce cok saol kendine iyi bak
tugcecan bir kart isteyebilir miyimm?
benim iiçinnde bir kart seçebilirmisiniz acaba
Canım kartın yolun açık diyor sana. Yolunda uçarak gidiceksin.
Diğer kartın ise affet diyor. Kırgın yada kızgın olduğun birisi yada birileri var.
Yüreğindeki ağırlığı bırak, affetmenin hafifliğini huzurunu yaşa canım.
tuğçecann, olmasını istediğim çok sey var aa bişey var ki çook çook istiyorum.... Senden bi kart rica ediyorum, bakalım meleklerimm o isteğimle ilgili bişey diyecekler mi
çok teşekkür ederim şuan çok mutlu oldummm
Canım kartın bu konuyla ilgili ışığa git diyor. Kranlığı bırak. Düşüncelerinle, konuşmalarınla ışığı yarat. Olumlu düşün.
Bu şekilde kara bulutlar arkanda kalıcak. Ve istedğin en hayırlı şekilde olucak canım.
Sana çocukla ilgili kartı çıktı :)
İleride çocuktamı istiyorsun yoksa.
merhaba canım...
Kartın yüreğindeki işi yap diyor canım. Senin yapmayı arzu ettiğin bir iş var. Bu sana mutluluğu, coşkuyu ve bereketi getirecek.
Diğer kartın bereket...
Evren sana sevgisini ve tüm berektini sunuyor.
Kollarını aç ve al canım.
yaa benim çok bilgim yok bu melek kartları hakkında, burda okuyunca bilgim oldu, nasıl yapıcam, dilek mi dileyeceğim, sonra siz kart mı seçeceksinz? Ben dileyeyim ozaman.. Bana da bakabilir misin? teşekkürler şimdiden.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?