Melek Destesi olan var mı??

Allah dualarını kabul etsin canım...
Güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.
Çok mutlu oldum.

ayy tüylerim diken diken okudum, çok güzel şeyler bunlar, ağzınıza sağlık teşekkürler.. Arada danışabilirim dimi size??

Tuğçecim benim içinde bir kart çekebilirmisin?

Canım senin içnide minik bir kız çocuğu var. Ve onun sevgiye, şevkate, güzelliklere ihtiyacı var.
Kendini sev ve kendine sevgini akıt canım.
Ve hayatta yolun açık gözüküyor. Yolunda uçarak gidiceksin.
Hayatında bir değişim olucak. Yada oluyor.
Bu değişimi sevgiyle kabul et.
Bil ki gelecek olan yenilikler herkesin hayrına olucak canım.

İçimi çok rahatlattın canım benim çok teşekkür ederimm..
İnşallah senin isteklerinde dileklerinde hayırlısıylaa olurrr..

banada bir kart acarmısınız

Canım sana aşk kartı geldi...
Senin ihtiyacın olan gerçek aşk ve o sana geliyor.
Gerçek aşka ve sevgiye güven canım.
Karşına bir fırsat çıkıcak buna coşku ve cesaretle atlamalısın.
Gerisi güzel bir şekilde gelicek canım.

Tugcecan kart çekermisin:)

Canım kartın sana sessiz ol diyor. Zihnindeki kargaşayı durdurmalısın.
Düşüncelerde, duygularda, eylemde sessizlik...
Şuanda plan yapma, harekete geçme zamanı değil.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için zaman vermelisin.
Diğer kartın ise kabuğunu kır diyor. Artık kendin olma vakti geldi.

Şu forumda, her türlü başlık var da, kadının iş yaşamındaki varlığına dair bir başlık göremedim.

Kadının konumunu güçlendirmek, yaşadığımız ülkeyi güçlendirmektir! Lütfen KAGİDER'den haberdar olun kızlar!

8 Mart 2013 tarihinde ve her gün KAGİDER olarak biz ülkemizdeki bütün kadınların ekonomiye katılım hakkını ve özgür iradesini kullanma hakkını savunuyoruz.
8 Mart 2013 tarihinde ve her gün KAGİDER olarak biz ülkemizdeki bütün kadınların ekonomiye katılım hakkını ve özgür iradesini kullanma hakkını savunuyoruz.

Kadınların ekonomiye katılmaları önündeki engelleri kaldırmalıyız. Kadının istihdama katılma kararı eşinin, ailesinin veya babasının tercihi olamaz ancak ve ancak kadının kendi tercihi olabilir. Bu özgür tercihin gerçekleşmesi önündeki engelleri kaldırmak hepimizin görevidir. Kadın girişimciliğini geliştirmek, ekonomik ve sosyal yaşamda kadının konumunu güçlendirmek her ülke vatandaşının görevidir. Ülke ekonomileri, bütün vatandaşlarının çabasıyla yükselir. Kadının erkekle omuz omuza tüm üretim ve karar alma süreçlerine eşit ve özgür bir şekilde katıldığı bir ülkenin önünde hiçbir engel kalmaz. KAGİDER olarak on yıldır bu şartı savunuyor, gerek girişimcilikte gerekse istihdamda kadın erkek eşitliğinin sağlanması için çalışıyoruz. Ekonomik ve sosyal yaşamda kadının konumunu güçlendirmek, yaşadığımız ülkeyi güçlendirmek demektir. Türkiye’nin 2023 için belirlediği, “dünyanın en büyük 10 ekonomisi içinde yer alma” hedefi hem çok doğru hem de yakalamak için çok çalışılması gereken bir hedeftir. Bu hedefi tutturmanın tek yolu, kadınları ekonomide çok daha etkin kılmaktır. 2023’e sadece 10 yılımız kaldı. Bu süreyi iyi değerlendirmeli, kadınlarımızı ekonomiye daha fazla kazandırmalı, çalışan kadınlarımızı desteklemek için çalışmalıyız. Bunun yanı sıra, ülkemizde seçimle gelinen liderlik pozisyonlarından özel sektördeki yönetim kademelerine kademelerine kadar her alanda kadın sayısının artırılmasına konusunda çalışmalar yapıyor ve savunuyoruz.

KAGİDER olarak geliştirdiğimiz pek çok projenin yanı sıra gerek Çocuk Bakım Modelimiz gerekse FEM (Fırsat Eşitliği Modeli) projemiz ile kadınların iş dünyasındaki varlığını artırmak, çalışan kadını her alanda desteklemek, önünü açmak için çalışıyoruz. Kadının iş ve yönetim hayatındaki konumunu güçlendirmek için aile ve iş yaşamını uyumlu bir hale getirmek ekonomiye katılımını arttırıyor. Bunun için oluşturduğumuz Çocuk Bakım Modeli, hem anne hem çalışan olan kadınların çocuklarını güvenilir kreşlere bırakması onların en doğal hakkıdır. KAGİDER olarak gerek devlet kademesinde gerekse özel sektörde kreşlerin yaygınlaşması için çalışıyoruz.Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle ekonomide kadının varlığı bu farkındalığın daha fazla artmasını ümit ediyoruz. Kararlıyız. Kadın açısından her sene bir önceki seneden daha iyi olabilmeli.Çalışmak, üretmek, hayatın her alanına eşit ve özgür bir şekilde katılmak kadınların hakkıdır. Bu hak doğrultusunda kendi hayatı üzerinde karar verme yetkisi kadınlarındır. Bu özgür kararın güvencesi olarak biz buradayız.

Bütün kadınların 8 Mart’ını kutluyoruz.

Türkiye Kadın Girişimciler Derneği

Son düzenleyen: Moderatör:
bende bugün için bi kart istesem :)

Kartın sessiz ol diyor canım. Bazen susmak en iyi cevaptır.
Ayrıca zihnindeki kargaşayı da sustur.
Bir süre susup bekleyerek meleklerine sana yardım etmeleri için zaman vermelisin.
Diğer kartın doğaya dön diyor
Doğada kendi özünü, kendi doğanı bulucaksın.
Sınırsız gücünü ve aradığın tüm cevapları da...

canımmm nasılsınnn bende bi kart isteyebilir miyim:)

Canım kartın dünyana ışık ver diyor. Dünyanı karartma.
Etrafındaki herkese ve herşeye ışık ver.
Bil ki o ışık, senin de dünyana yansıyacak.
Sen zaten ışıksın. Bunu yaptığında kendin olacaksın.
Ve hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et. Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…