- 14 Ağustos 2011
- 28.833
- 4.560
- 448
- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.281
yarın için kart rica edebilir miyimm :)
bende dileğim için bir kart istesem olur mu dileğim gerçekleşecek mi?
Canım kartın zamana bırak diyor sana yarın için.
Bu konuda kendine ve meleklerine zaman ver.
Zaman herşeyin ilacıdır ve meleklerin mucizelerini mümkün kılar canım.
rica etsem banada çekermisin ??
merhaba
rica etsem hem ilişkimin durumu hem de derslerimin durumu için kart çekebilir misiniz?
tuğçeemmm
meleklerine sorarmısın ....
düşündüğüm doğru mu içime doğan hissetiğim şey doğru mu yoksa vesvese mi?
Canım ilişkin için kartın sevgi yolla diyor. Senin sevgib karanlığı aydınlatacak, kalplere sevgi tohumları ekecek ve sonra sevginin pembe gülleri senin için açacak canım.
Derslerin için;
bir adım atmalısın. ufak bir adım... atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak canım.
merhaba :) aramızda birşeyler olmasını umduğum ama malesef hiçbirşeyin olmadığı biri var, bu durum için bir kart çekermisin ? teşekkürler :)
İyiyim cnm iyi gidiyo bi çok şey keşfediyorum farkındalıklarım artıyo.Kişisel gelişim kitapları okuyorum şimdi daha bilinçliyim.Tabi Rabbimin bana sundukları içinde şükretmeyi unutmuyorum.Evet sevgiyle kabul ediyorum artık bunun bilincindeyim.Tabi meleklerimle çalışmayıda ihmal etmiyorum onlarada sevgimi ve teşekkürümü ediyorum gerçekten yardım istediğimde cevabını alıyorum veya yardımlarını bununda farkındayım çok şükür.Merhaba canım. İyiyim sağol sen nasılsın? Nasıl gidiyorr?
Canım kartın hayatın sunduklarını sevgiyle kabul et diyor.
Sen aldıkça, evren sana daha çok verecek.
İçindeki sevgi evrenden sana dönüyor.
O büyüyor ve evrenin sana uzattığı zenginlik olarak geri dönüyor.
Bu sevgiyi almayı bil ve sana sunulanın farkına var canım.
canım rica etsem bana da bı kart ceker mısın kaygılarımla ılgılı özel hayatımla ılgılı
İyiyim cnm iyi gidiyo bi çok şey keşfediyorum farkındalıklarım artıyo.Kişisel gelişim kitapları okuyorum şimdi daha bilinçliyim.Tabi Rabbimin bana sundukları içinde şükretmeyi unutmuyorum.Evet sevgiyle kabul ediyorum artık bunun bilincindeyim.Tabi meleklerimle çalışmayıda ihmal etmiyorum onlarada sevgimi ve teşekkürümü ediyorum gerçekten yardım istediğimde cevabını alıyorum veya yardımlarını bununda farkındayım çok şükür.
Canımm banada bi kart seçer misin?
Yolunda gittiğine inandığım şeyler bi anda tepetaklak oluyo
Sanada mutlu haftalar canım. :)
Canım kartın bu konuda sana bir adım at diyor.
Ufak bir adım... Yüreğinin yolunda atıcağın bu adım sana tüm kapıları açacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?