- Konu Sahibi AngelHeart
-
- #7.341
tuğçecim kart çekermisin rica etsem:26:
canımsın yaa anam ağzın bal yesin e mii :)inşallah Rabbim içimdeki aşkı yaşatır bana en kısa zamanda
ahh bi bırakabilsem yorumunu okumadan bu kararı almıştım ama bi baktım kart da bunu söylüyor. deniyorum deniyorum bırakıcam.... tuğçecim çok teşekkür ederim
teşekkür ederim tatlım benim bu aralar biraz canım sıkkın bebişlerimin gelmesi için ameliyat olmam lazımmış
ama olsun demek bunun sonunda mucizem gerçek olacakmış bunun için herşeye değer inşallah Rabbim nasip eder
canım benim çok ama çok teşekkür ederim iyiki varsın inşallah sende en yakın zamanda umduklarına nail olursun amin
ayy inşallah melekler bana ısrarla bu mesajı veriyor ben de iyi düşünmeliyim o zaman
çok teşekkürler tuğçeciğim ellerine sağlık
Tuğçecim bir kart daha isteyebilir miyimm=) Bu aralar biraz kafam karışık...
bir haber bekliyorum onun için rica edebilir miyim..
dileğim için kart isteyebilirmiyim zahmet olmazsa :)
tuğçeeee bende istiyorum bir karttt
lütfeennn
aşkk için, dün akşam yeni ayda dilediğim dileğim ne zaman geliyor
Kartın nefes al diyor bu konuyla ilgili sana canım.
Kocaman derin bir nefes al ve bu konuyu meleklerine bırak.
Tüm sıkıntıyı, endişeyi de güzel bir nefesle bırak.
Sanırım dün de sana aynı kart çıkmıştı bu konuyla ilgili.
nişanlım ve benim için bakabilirmisin canım?
tuğçecan benim içinde kart çeker misin ?
canım benim için bide evliliğm için bir kart rica etsem..iyi geliyo bana yorumlarınn..
benzer bir kart, zamana bırak çıkmıştı.. bugün belli olması gereken bir iş vardı haber gelmedi henüz ama bekleyelim bakalım :) tekrar tekrar teşekkürler :)
canım merhaba. senden kart istemeyeli 2 hafta olmuştur nereden baksan. müsaitsen kart açabilir misin bana?
ayrıca söylediklerini dikkate alıyorum iyi çıksınnnnellerine kollarına yüreğine sağlık canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?